בוקר טוב לכולם

TheHead

New member
שרשור בוקר טוב

עכשיו כבר ה-5 אז תודה רבה ובוקר טוב !!! דרך אגב, את לא בארה"ב? כלומר, איך את כותבת משם?

מה המצב ידידי?

כן אני בארה"ב אבל אני משתכנת אצל דודתי שיש לה תמיכה בעברית אז זה מאוד נחמד. בכל מקרה אני כולי צמרמורות הלילה אני לא חושבת שאני ארדם כי היום ראיתי את TOOL מופיעים. ואני הולכת לראות אותם גם מחר ואז זהו נגמרת חגיגת ההופעות המאושרת. אבל לא נורא כי ראיתי את TOOL ןהם מופיעים אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה . שיהיה לך יום נפלא

TheHead

New member
רראטוראטורטאןוראטוןרטון1$9847329184

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!#$#$#@%@$#^%#^# תכתבי ביקורות! תספרי איך היה! תזרקי לנו עצם!!! הם לבד או הם קינג קרימזון? אהההההההההה!!! אני מקווה שאת לא מפסיקה לרעוד...!!!!!! Rejoyce!

TheHead

New member
אתה צודק!!!

רציתי לשאול אם הם *עם* קינג קרימזון. פאק, איך זה שאין לאף אחד הקלטות/וידאוים מההופעות ההיסטוריות הללו!?!??!

TheHead

New member
אתמול בלילה

השמעתי את הגירסה הזאת לחבר שלי, לפני הסרטים של פרנסואה אוּזוֹן... חשבתי שהיא ממש טובה כשהורדתי אותה. אבל אתמול פשוט חשבתי, "וואו! זה כאילו לקחו כל אלמנט בשיר... ועשו אותו פחות טוב...!". הייתי מת לראות את ההופעות האלה ממש... מול המעריצים של טוּל/קרימזון בטח פְרִיפּ אפילו חייך... אאאאאאאארררררררגגגגגגג!!!!

scary_face

New member
משהו שמצאתי בקאזה

Tool & Robert Fripp - Disposition, Reflection (live with intermission).mp3

TheHead

New member
ממממממממממההההההההה!??!?!

יש לך אולי מס´ אייסיקיו (UIN)? לי אין, אבל כשאח שלי לא יהיה כאן אני אנסה למצוא אותך... זה נשמע אדיר!!!

scary_face

New member
יש

בינתיים אני לא יכול לשלוח קבצים שם וגם לא להעלות את זה כי זה 26 מגה אבל אני יכול במירק לא שמעתי הכל עדיין, אבל בינתיים שווה מאוד

למעלה