בוקר טוב לכולם

Crossface

New member
בוקר טוב לכולם

וגם לילה טוב כי אני הולך לישון עכשיו, כי עכשיו חזרתי הביתה, חברים שלי גררו אותי ב4 לפנות בוקר לצאת קצת מפגרים אני אומר לכם לא חשוב העיקר שתיהיה לכולם שבת נפלאה

GALI02

New member
בוקר/צהריים מצויין ../images/Emo13.gif

מה קורה אביחי?! שמחתי לשמוע שהלך לכם טוב יום חמישי...
ושתהיה גם לך שבת מופלאה... מה שלומך ככה?!
גילי

Crossface

New member
היי גלי

אני בסדר גמור (עם דגש על הגמור!!!)
יום חמישי היה מצויין, הקטע שלי עלה בסוף (היה ספק עם הוא יעלה או לא) וגם הקטע של חבר שלי חי עלה, אותו אני והוא בנינו באותו יום והוא הצליח.
בסך הכל היו כמה פשלות, אבל הקהל לא שם לא, רק אנחנו, זה היה קשה, השתתפתי ב-7 קטעים ורובם היו בהתחלה, בקושי היה לי זמן להחליף בגדים בכל קטע. ומה איתך? הכל טוב אני מקווה

GALI02

New member
אצלי הכל סביר ../images/Emo8.gif

קצת מדוכאת מזה שהוא לא התקשר כמעט שבועיים... אבל זה מגיע לי כנראה... יופי שמחתי לשמוע שטוב לך. שימשיך ככה
יאללה ביי ביינתיים נשתמעעע

Crossface

New member
../images/Emo4.gif לא נורא גלי...

דרך אגב, מה זאת אומרת זה מגיע לך? מה כבר עשית? אם היה לי פתרון לדיכאון הייתי נותן לך, אבל אני צריך את פתרון בעצמי אם יהיה לי, אז אני אתן לך, אבל מה שכן אני אגיד לך זה שאין מישהו חשוב מספיק שבגללו את צריכה להרגיש רע. אני יודע, יותר קל להגיד את זה מאשר לעשות את זה, אבל מנסים, זה מה שאני עושה. בינתיים יש לי בשבילך המון
ועוד המון

GALI02

New member
מה כבר עשיתי..אממ..

וויתרתי עליו מהר מדי(לפני שנה וחצי כשנפרדנו אני מתכוונת) אבל לא בוכים,אני מניחה, על חלב שנשפך... מנסה להמשיך הלאה. אבל זה כואב לי מאוד. ואביחי תודה על העידוד. וכשתמצא איזו תרופת לפא אל תשכח אותי...

מאו יין

New member
../images/Emo140.gif גלי....

מישהי יקרה לליבי אמרה לי פעם משפט שאימצתי מאוד: לא בוכים על חלב שנשפך... אבל מביאים סמרטוט מנגבים וממשיכים הלאה !!!...
מאו.

מאו יין

New member
גליייי../images/Emo124.gif../images/Emo166.gif

חמודה אני מוחה בתוקף!!!!!!! כבר זמן מה אני "עוקבת" אחרי ההודעות שלך ושל קרוספייס ועכשיו אני כבר לא יכול להתאפק!! מה ז´תומרת "מגיע לי" או וויתרתי עליו מוקדם מידי...אני לא כל כך יודעת באיזה נסיבות נפרדתם לפני שנה וחצי אבל מה שלא יהיה את לא יכולה לשקועה בהאשמה עצמית לגבי העובדה שאתם לא ביחד היום... בזוג יש שניים וכשזוג נפרד בדרך כלל שניהם נמצאים בסיטואצית הפרידה ולא רק אחד מהם!...אם הוא זה שרצה לסיים (אז) את הקשר אז אולי לא היה בעצם שום דבר שיכולת לעשות בכדי לשנות את דעתו ואת רצונו להיפרד???? ןאם את זו שרצתה (אז...) להפרד אז כנראה שזו היתה אז הרגשתך וזה היה רצונך...ואין בזה כל רע!!עשית את מה שבאותו רגע היה הדבר הנכון בשבילך! בכל אופן לדעתי ,את צריכה להרים את הראש ולהסתכל מסביב... יש בים הזיעה השוטף אותנו לאחרונה עוד כמה דגים...אולי אחד מהם ימצא חן בעיינך בסופו של דבר??. ואם...וכש...אותו הX שלך יחליט שהוא מעוניין בך...אז.. כבר תחצי את הגשר הזה. אם בכלל עוד תירצי....!! אוהבת ומאחלת לך הרבה
ואושר!!!! מאו.

GALI02

New member
מאוו ../images/Emo13.gif אני באמת מנסה לעשות את מה

שהצעת(להרים ראש ולהסתכל קדימה וכל זה). והאמת היא שעד היום פשוט לא פגשתי אף אחד שעשה לי את זה כמו שאומרים... וכל כמה זמן אני שוב חושבת עליו ואני הכי דואגת שאולי בזמן שאנחנו לא מדברים שוב קרה לו משהו וזה אוכל אותי. מצד אחד אני יודעת שאסור לי להתקשר אליו. כאילו,כמה אני יכולה ליזום ו"לרדוף" אחריו. אבל מצד שני יש לי הרגשה כאילו משהו עובר עליו... בכל אופן ברמת העיקרון את לגמרי צודקת. ואני אמשיך לנסות.. מי יודע אולי האביר שלי מחכה לי בטכניון או GOD KNOWS WHERE??? ביי חמודה ושוב המון תודה

Crossface

New member
מאו? את מרגלת אחרינו??? אני בשוק

:) בכל אופן, אני די מסכים איתך פה, אני מרגיש בקשר לXית שלי שהיא ויתרה עליי מהר מידי ואני כועס עליה אבל לא בגלל זה אני לא מדבר איתה יש סיבות אחרות. אבל אני כן מאחל לה בהצלחה בהמשך כמו שאני מאחל לך את זה, אני לא יודע אם היא אוהבת אותי עדיין או לא אבל זה לא ממש משנה. את צריכה להמשיך אני חושב, למצוא משהו (או מישהו) חדש להתמקד בו ואז את לא תחכי יותר מידי לזה שהוא יצור קשר. עד שבוף הוא כן יצור קשר, או שלא, אבל לך יש את הדברים שלך נראה לי שאני עייף מידי למה אני לא מצליח להבהיר את מה שאני רוצה אז לא משנה רק, תרגישי יותר טוב גלי וגם את מאו, למרות שאת מרגלת עלינו

GALI02

New member
דווקא הבנתי בדיוק למה התכוונת

ואין לך מושג כמה אתה צודק... עובדה שאני חושבת עליו פחות כשיש לי עוד דברים חשובים(כמו למשל עכשיו הלימודים וכל זה). והינה נראה לי שגם אצלך זה עובד, עם ההצגה והכל..., אני צודקת?!

מאו יין

New member
../images/Emo150.gif הגעתי....

קרוספייס היקר ...
שלא התייחסתי גם לבעיה שלך קודם לכן...זה היה כיוון שנראה לי שאתה למרות הבאסה, מפוכח ומסתכל למציאות בעיניים! לא כייף לראות את ה-Xית כל יום... מקווה שעכשיו בחופש תוכל "להניח" אותה בצד, ולחייך אל העולם....!!!! וגלוש... עוד תהיה לך אהבה פורחת מאושרת שתחזיר לך את האהבה שתיתני...! רק תני לזה צ´אנס....
ולכווולנו... שיהיה אחלא מוצ"ש!.... מאו המרגלת...

Crossface

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifלגלי ומאו היקרות

גלי, אני שמח שבכל זאת הבנת מה שרציתי להגיד, האמת היה מאוד קשה לראות אותה כל יום אבל עכשיו כמו שמאו אמרה יש לי חופש עד לפני ראש השנה (בראש השנה אנחנו מופיעים בפסטיבל בראשית כולם מוזמנים) ולפני זה אנחנו נעשה חזרות כולם, אז שוב אני אראה אותה, אבל יש עוד המון זמן. בסך הכל אני די בסדר בכל מה שנוגע אליה, רק שאני עדיין רגיש בנושא זה.

למעלה