בוקר טוב לכולם.

בוקר טוב לכולם.

טוב אז אתמול הייתי בבדיקת מרדים עשיתי את כל הסידורים ובמוצ"ש מתאשפזת לקראת הניתוח טבעת ביום ראשון במילה אחת...מתרגשת,מקווה שהכל יעבור בשלום ויהיה קל גם מבחינת כאבים.

המון תודה

אני אומנם לא כותבת כאן הרבה אבל במהלך ההמתנה לניתוח קראתי כאן המון על כל נושא הטבעת וכל השאלות ששאלו וכמובן התשובות שהתקבלו רשמתי לעצמי דברים,הבנתי פחות או יותר מה צריך לעשות,ביום ראשון שהייתי בבדיקת מרדים קיבלתי חוברת נחמדה ושם יש תפריט מהיום הראשון שלאחרי הניתוח ועד לשבוע הרביעי מהניתוח נראה נחמד וסביר אבל יש לי כמה שאלות:האם אפשר לשתות קפה עם חלב רשום לי קפה בנפרד וחלב בנפרד כי חלב לבד אני לא ממש אוהבת לשתות ודבר שני מזה משקה חלבון..?

אופירA

New member
מנהל
טבעת בסך הכל?

אני יודעת שיש רשות מלאה לשתות קפה בחלב מהיום הראשון (או לפחות השני). משקה חלבון זה לאנשים רזים... את לא חייבת. מחייבים שם לשתות אותו? איפה הניתוח? מי כתב את החוברת שקיבלת?

כן טבעת

לא מחייבים זה פשוט רשום התפריט לא נראה לי שזה חובה,את החברת רשם פרופסור לרפואה משוויץ הניתוח בסורוקה תודה

אופירA

New member
מנהל
נחמד מאוד. שהפרופסור ישתה חלבון בשווייץ

בסורוקה תתנהגי כמו שמלמד ד"ר אבינוח. הוא עושה חיים קלים. לא צריך משקה חלבון. אפשר נס קפה בחלב. כל שאלה - תשאלי כאן. אנחנו מומחים לתזונה אחרי טבעת. מצאתי מסמך פז, שכתבה חיה שוויגר הדיאטנית, על התזונה לאחר ניתוח. מסמך מעולה ומפורט, לטעמי.

אופירה המון תודה

איזה כייף שיש את הפורום הזה ויש לכולכם כ"כ הרבה סבלנות לענות על השאלות שכבר נשאלו איזה 900 פעם המון תודה

אופירA

New member
מנהל
בלי לענות 900 פעם ביום משעמם לי...

היום התייבשתי בבית כל היום, "כמו שצריך". רק חבל שאני לא שוקלת כמו עלה יבש...
.

חחחחחחחחחחח../images/Emo13.gif

באמת מזל שיש אתכם זה מקל על כל הלחץ שוב המון תודה ואני בטוחה שעוד אצוץ כאן לשאול שאלות בנתיים מחכה כבר ליום ראשון שזה אוטוטו.

למעלה