בוקר טוב לכולם :)

Silly Wisdom

New member
בוקר טוב לכולם :)

היי, בטח יש פה כאלה שמכירים אותי ממקומות אחרים. אז בבקשה תשכחו מה שהכרתם וידעתם או שמעתם. בקיצור- אני התחלתי לצאת לשידוכים לא מזמן- אבל השדכנית מציעה לי בחורים שלא מתאימים לי. והשדכניות האחרות די "ישנות"... אני צריכה בבקשה טלפונים של שדכניות רציניות- אבל מודרניות באיזור בני ברק. שמתעסקות עם בחורים עובדים ולומדים. ולא מהאלה ששופטות יותר מדי. מי שיוכל להפנות אותי אני אשמח. תודה רבה. ושיהיה המון ס"ד לכל חברי הפורום.

Silly Wisdom

New member
היי

תודה! חוץ ממך אין קול ואין עונה

קליט

New member
קבלתי המלצה חמה על השדכנית אסתר בן אלי

יש לה גם אתר מושקע בנט . #יש לי הרושם שאין כ"כ בנט שדכניות רציניות, ואם היו אז הן נשרפו מעודף פניות (של הכוכבים בנט), תאספי מס` שדכניות מחבירות כאן, ובחיים האמיתיים . בהצלחה !

Silly Wisdom

New member
"בחיים האמיתיים"

כולן נשואות או שלא יוצאות לשידוכים. בנתיים לא מצאתי מישהי נורמלית...

Silly Wisdom

New member
אגב,

היא שדכנית למגזר הדתי לאומי. אם זה לא היה מובן אני חרדית.

קליט

New member
היא שדכנית לכל המגזרים

בינתיים אין חוק שאוסר על נשים נשואות מלהכיר שדכניות מסורות . . . :) . . . בכל אופן, תוכלי לבקש מהחברים שלך כאן, או לקחת לדוגמה "דפי זהב חרדי" או עיתון חרדי, ולהתחיל לעבוד ולהתקשר לשדכניות - זה בחינם - ולא כדאי לשלם על כך כי מי שמבקשת דמי הרשמה לא באה לעבוד - מנסיון, די מהר תקלטי מי רצינית ומסורה ולמי יש מאגר איכותי, הרבה פעמים הרציניות יותר גם ירצו לראות אותך . . בהצלחה

האמת

שאין לי איך לעזור לך בענין הזה, מה שכן, אני יכול רק להבין אותך כי גם אני ב״בעיה״ כזאת, כי אני עובד ולומד אז רוב ההצעות שאני מקבל לא רלוונטיות בכלל. או בחורות צדיקות מידי או בחורות זולות מידי. מה שנשאר זה לאחל בהצלחה לכולנו שנמצא בסוף את החצי השני שלנו, בהצלחה!

למעלה