בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

בוקר טוב מה קורה עם לב צורן? לשמחתי שמעתי שקנו שם דירות בודדות מתוך כמה עשרות.. האם נכון הדבר? מקווה שלא ילך להם ושלא יצא לפועל בסופו של דבר... יום מעולה

shiraori

New member
למודאגת

למה את אומרת את זה? אנחנו מתעניינים בפרוייקט

bono6363

New member
יש מס' תושבים בצורן שמנסים לטרפד פרויקטים חדש

חדשים ע"י שמועות ואמירות חסרות בסיס, תושבים ותיקים צריכים לקבל בברכה פרויקטים חדשים ואוכלוסיה חדשה וחזקה שרק תטיב עם הישוב. חבל שיש כאן קומץ של אנשים שמראים תמונה שיקרית ולא מדויקת ובכך גורמים להטעיה לאנשים רבים שמתעניינים בישוב הנפלא הזה. אני מציע לכל מי שמתעניין בקניית נכס בצורן לבדוק את כל הנושאים בשטח ולא דרך הפורומים שמצייגים בד"כ אנשים ממורמרים ומשועממים.

אל דאגה

הדירות מהוות אטרקציה אמיתית בשוק הנדלן כנראה ! נמכרו דירות ויש כאלה בשלב מתקדם למכירה המצב מצויין + , אבל נכון יש רבים בעיקר מיפי הנפש בישוב שמעוניינים לתקוע כול דבר בישוב , רובם נמנים עם אנשי הצללים שעפו בבחירות האחרונות מהמועצה !!!!!! ויתרתם עדיין חושבים שצורן היא נכס פרטי שלעולם לא יתקדם קדימה יצעיר את עצמו ויפתח שערים גם לכאלה שלא גקים בבתים פרטיים , אז אל דאגה המצב מצויין.

אנשים שמטרפדים

אני מאוד מסכים עם BONO6363 יש בפורום הזה אוסף אנשים ממורמרים שכל יוזמה ואו התקדמות עם הזמן מפריעה להם ומשום מה מתעלמים באופן עיקבי שיש הרבה מאוד נושאים חיובייםבישוב קדימה צורן. יש בצורן חינוך נהדר . יש מתנ'ס פעיל נהדר. יש תנועת נוער נהדרת. יש אנשים נפלאים. יש מעורבות קהילתית נהדרת. לא סתם הנדל'ן באזור הוא יקר מפז זה תולדה ממשהוא זה לא משמיים המתינו וראו בימים הקרובים לתוצאות המכרזים של מנהל מקרקעי ישראל ברמת אמיר שהולכת להיות שכונה מובילה באזור השרון ותקפיץ את הישוב המורחב צעדים רבים קדימה. העובדה הבולטת בפורום הזה זה הרטינה העיקבית של מקלדת שמאחוריה יושבים אנשים שהינם מספר מצומצם מאוד עקב השמות שחוזרים על עצמם וטוחנים תיסכולים במקום לעשות מעש ולצאת לעשיה. לכל נמעוניינים להגיע לקדימה צורן המקום הינו בתנופה של שדרוג והמקום הינו מבוקש ברמות שאין כמעט כאלה בארץ למרות הפורום הזה!

אני לא נגד פיתוח הישוב

אני נגד בנית בתי יוקרה בישוב, דבר שמקפיץ את המחירים ומביא לפה אוכלוסיה עשירה ועמידה מדי שלא מעניין אותה מה קורה בישוב או אפילו עם השכנים.. אני גם נגד התשלום לתנועת נוער של הדמי-חבר והתשלומים הגבוהים שנאלצים לשלם ההורים לילדים בתנועה, שבסה"כ תבעו את הזכות להתחנך... והכי גרוע - הכל בחסות המועצה!!! בעבר כמעט הצטרפתי לקבוצה שכל מטרותיה היו לפרק את האיחוד, ובלי קשר להביא לצורן צורת ניהול מיוחדת, שבה לכל תושב יהיה קול וכוח, לא כמו היום שאם למשל הוחלט במועצה שכל הגנים הציבוריים והשטחים הפתוחים יהפכו למפלצות בטון "יוקרתיות", אז זה מה שיהיה, ואף אחד לא יכול לעשות כלום.. הקבוצה התפרקה בשיא הפיתוח שלה בעקבות מוות פתאומי של אחד החברים המרכזיים בה. חבל שזה היה רגע לפני הפריצה המתוכננת שלא יצאה בסוף לפועל... ה"פריצה" היתה אמורה להיות ב 1.3 מול המרכז, להפריע לבניה שם..... עם שלטי מחאה על זה שלא שואלים את התושבים מה עושים עם השטחים הציבוריים בישוב!!!

תותח9

New member
שלום למודאגת

הפרוייקט בלב צורן איננו "יוקרתי" - מחיריו נחשבים לא גבוהים יחסית לסביבה עליית המחירים היא בכל הארץ. צורן עוד זולה יחסית ל"תמורה" - בית עם גינה במרכז הארץ. אף אחד עוד לא הפך גן ציבורי לשטח בניה בקדימה-צורן בחודשים האחרונים היה מהלך של שיתוף תושבים בתכנית המתאר. האם השתתפת? אני מקווה שכן, ושדעת המשתתפים שם תישמע ותלקח בחשבון. יש בישוב אנשים שפועלים למען הסביבה, תוכלי להצטרף!

gillb

New member
ברוכים הבאים לצורן. אם מבקשת מידע אמיתי

אנא פני לאנשים שאינם מסתתרים מאחורי כינויים משונים ומוזרים. את מוזמנת לשאול כל שאלה ולפנות אלי גם במסר אישי (ואעביר לך את מספר הטלפון שלי אם תרצי להתקשר אלי לקבל פרטים) אני גר בצורן מעל 15 שנה. בברכה גיל ברקאי, צורן הפרדה (אסטרטגית!!) עכשיו

תותח9

New member
מצטרף לדעתו של גיל

(אם כי אני רק 14 שנה בישוב...) הפרוייקט במרכז צורן נראה לי טוב וסביר

רוויטלה

New member
ולכול היהודים יש אף אורך

כול הרומנים גנבים וכול הפרסים 'קמצנים .... תגידי חלית בסוגנות קשה ? מאיפה את יודעת מי בא ומי יבוא ? מספיק המילים שאת כותבת בושה ליישוב והן גובלות בהכפשה בוטה שלא נאמר הוצאת דיבה .

למודאגת מהמצב בצורן-תשובה

את כל הזמן מפחדת מי יגיע לדבריך "אוכלוסיה עשירה ומזעזעת" מה כל העשירים מזעזעים? מענין מה תחשבי על העניים ? אני ממליץ לך להסיר דאגה מלבך כנראה יגיעו אנשים טובים ממוצעים ובעיקר לא גזענים כמוך! ושוב אני מדגיש כפי שטענתי כבר בפרסום אחר שלי צורן-קדימה זה ישוב טוב עם אנשים טובים ועוד המון המון דברים טובים וככל ישוב יש מה לשפר כפי שיש מה לשפר בקיסריה ואו בירוחם ואפילו כנראה בשדרות. אגב יש הרבה מאוד עשירים שאכפת להם מהישוב ותורמים לקהילה ואגלה לך סוד שזה אפילו קיים בקדימה -צורן וכנראה תורמים יותר ממך רק לא מדברים יותר מדי ולא כותבים שטויות!

המלצה נוספת למודאגת

יש דרך נהדרת ואמיתית לצאת מהמצב שהינך נמצאת בו והינו למכור את ביתך בישוב הנורא הזה על פי דבריך וכנראה לא תהיי יותר מודאגת שזה כבר טוב לבריאות שלך, יש מבצעים טובים במקומות אחרים ששם אין דאגות לתושבים רק אל תשכחי לקרוא כל פורום של כל ישוב אליו את עוברת ואנו אנשי קדימה -צורן מאחלים לך דרך צלחה ואל תשכחי לבוא לבקר!!

shiraori

New member
כמה צחקתי

הרסת אותי מצחוק...כתבת דברים נכונים. דרך אגב - אני מתעניינת בפרוייקט...אני ממש ממש אבל ממש לא עשירה...ואני ומשפחתי בהחלט לא מזעזעת...להפך אולי עוד ניפגש - מי יודע אם אצליח להחליט אם כדאי לגור בסמוך למרכז המסחרי ולמגרש ההוקי

bono6363

New member
אני מודאג מהפרימיטביות של ה"מודאגת"

הרבה זמן לא שמעתי טיעונים שטחיים שמעידים על חוסר הבנה וסוג של פרימטיביות המרמור ורגשי הנחיתות גורמים לאנשים להגיד כל כך הרבה שטויות...תשמרי את האימרות השטחיות שלך בבית...איך את לא מתביישת להגיד דברים כל כך מטומטמים בפורום...? אני חדש יחסית בצורן ומאוד מקווה שאת מייצגת קומץ של אנשים ולא קבוצה גדולה..כי אם זה המצב אז האוכלוסיה בצורן באמת הולכת ומדרדרת...

למעלה