בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

יייייוווווווווווו זכיתי לפתוח את הבוקר , והאואו איפה כולם, תפסיקו לנחור, צאו לעמל יומכם......... שוב אני מתנצלת על כך שאינני מרבה לכתוב אבל כאמור ישנן סיבות מקלות במוצאי השבת ראיתי הצגה של תאטרון בית לסין ," חלום של לילה בלב הקיץ" כמובן שההצגה מבוססת על סיפורו של ויליאם שקספיר חלום ליל קיץ, הקלאסי שלתומי חשבתי שההצגה תהייה מעט כבדה, אבל, "חלום של לילה בלב קיץ" היא קומדיה מכושפת, חגיגה של אהבה ותשוקה, מלווה בצלילים של שירי אהבה מכל הזמנים והתקופות. מומלץ בחום, שיהיה אחלה של יום וגחלולה במיוחד עבורך, יורדים לפחות אצלי גשמי ברכה עזים. חחחחחחחחחחח ולא אני לא יחצנית של ההצגה , אבל צרפתי תמונה להעלות בכם חשקים.................

אז מה? אתם עדיין מתחת לשמיכה?

איזה יום נהדר בחוץ, חברות וחברים יקרים - חורף נה נני ננה נה אין מאושרת ממני, כן ישבן כחול, לא ישבן כחול
אני מהבוקר מרוצה ומאאאאאד
שיהיה יום נהדר לכווולם, יום של עשייה ברוכה, ואל תשכחו ללבוש סוודר חם וגרב מצמר אפשר להוסיף כובע עם פומפון וחיוך גדול יום נפלא לה לכווולם רק טוב!!!

ברק 188

New member
מי נוחר הנה אני רק ...

לפני שעה חזרתי מטיול בצפון המולדת וקרעת אותי עם היום "המוצלח" של אתמול ונדנוד הערסל יחד עם אבר'שה בהברשה מביא מרגוע לכול כאב ועימו אושרה ליום חדש.

alondli

New member
..במזג אוויר שכזה..מה יש למהר ולצאת מהמיטה..?

או מהבית..?.. למי שי בידיו הנבחירה..
אני לא נוחר ( לכך גם אשתי מסכימה) רק יושב עם עיתון מול הקפה..
לא ממהר לשום מקום..( עד 1215..
) ובעניין אחר,אולי העלאת נושא דרך אגב ששווה לתת עליו מספר שורות..
(דעתי האישית כמובן..
) אין צורך "להתנצל" על "העדרות"..
מפורום, על זה שלא "הופעת" כאן בתכיפות ה"צפוייה" .. כזו או אחרת. להבדיל ממסגרות נט-יות פורמליות/מגבילות או דורשות יותר( קומונה למשל) , "פורום" זו בדיוק המסגרת הפומבית הפתוחה בה יש את החופש, את הפשטות , את הפתיחות ואת מרחב הפעולה- לעשות ולהתבטא בלא "כללים" וציפיות מוגדות הקשורים בכמות או רציפות. לא צריך "להחתים שעון" כדי לזכות ביחס הנאות והענייני לכתיבתך ; ההערכה והיחס מגיעים על פי התכנים ומידת העניין שלהם ובהצטברות משקלם הסגולי לאורך זמן ..ולא על פי כמה פעמים רואים את הניק שלך ביום..
.. " כול אחד לפי יכולתו, כול אחד לפי צרכיו.." ויש חיים שלמים מחוץ לנט הגורמים לנו לשנות ולגוון את מידת -ואף את סיגנון- המופע שלנו כאן...וכולם יבואו על הברכה..
ומי שמרגיש צורך בקשר יותר אישי ורצוף.. היי..לזה בדיוק נועד הטלפון, הפגישות, הקשר הפרונטלי..הדברים "הרגילים", "של פעם" שמייצרים קשר ורציפות קשר בין אנשים, שניים , חמישה או יותר..
זו לפחות דעתי..ואני משתדל לפעול בהתאם...
יאללה, הרוח שורקת בחוץ, מי שלא חייב.. יתכרבל על הספה עם ספר/טלוויזיה/מוסיקה ומשקה חם ליד, כך גם אפשר להנות מהרוח, הקור והגשם המתהוללים.. שנשארים בחוץ.

הלו הלו הלו רגע אחד

מה זאת אומרת לא צריך לתת הסבר או התנצלות???! ברור שכשחנילהההה לא מגיעה היא חייבת לספר את ה-כל מכל, מי מה למה כתה איפה עם מי ומתי! אחרת אנחנו לא מעודכנים ומאד דואגים קפיש??! וכמובן שהפורום שלנו הוא בית פתוח ואין בו התחייבויות כאלה או אחרות, חוץ מלכבד את האחר ושמירת כתיבה נאותה, אבל עדיין יש כאן קבוצה שהולכת יחד כבר הרבה שנים וכשמישהו לא מגיע מתעוררת דאגה מהמקום הכי נקי וטהור!
וכן יש רצון לראות את החברים הקבועים גם אם זה לא במראה עיניים (מייד מצרפת את התמונה שלי למי ששכח!) וכמה שיותר, כשנלקח בחשבון שלכוווונו יש חיים מלאים וגדושים בחוץ
עכשיו אני עולה על הערסל כדי להתנדנד טיפה וזה אחרי שברחתי מהעבודה מוקדם, הייתי חייבת לקפוץ לכל שלולית שראיתי בדרך אמממממ איזה אושר!

גחלולה

עכשיו כשאני יודעת איך את נראת , אני באמת מבינה מדוע הרבצת את הגלגול אמש, המרפסת אצלך דומני שווה לכל משקל גופך אז פלא,
ובתור אחת שעדיין בעבודה, אני חייבת לומר שאני מזה מקנאההההההההה חיבוק אוהב לכולםםםםםםםםםםםםםםם

צילוש43

New member
וגחלילית מי ידע היכן אופטימי..../images/Emo124.gif

אכן דאגה מתעוררת שאחד/ת מהחבורה נעלם קולו בכתיבה.. ואנה לפני עלייתך לערסל השמיעי קול
ולתומי אני תוהה...אהההה היכול ישבנך להכיל את הערסל???

alondli

New member
האם אנחנו אמורים להבין מדברייך..../images/Emo22.gif

שאת בין הבודדים שמכירה -ואולי אף מזהה מרחוק..
- את ישבנה עטור הפרסים המכובד של העלמה הנדונה שעל הערסל..?
שהרי עליו נכתבה מיטב היצירה העברית הקלאסית " עטור מצחך זהב שחור"
מפי אותו מלחין ידוע.. .. אך קצר הרואי..
נ.ב. ולמה שלא יכיל? אולי יש לה ערסל.." דאבל קבינה"..?? ;-D

alondli

New member
הצילום..ממש את!! איזה צלם! וגם איזה ערסל!../images/Emo3.gif

..חס וחלילה שלא ישתמע או יובן שלא צריך להתעניין בשלומם של חברים כאן או לברר פשר העלמותם מבית זה. לזה..נועדו המסרים. אישי , ענייני , אפשר לשאול ולפרט ..בלי להביך או להעמיד חבר "בפינה" פומבית לא נוחה על "העדרות".. ו"לחייב את המשיב" ( "תן לו עם הגונג !!" ) להתנצלות או הסבירים פומביים , כפי שסביר שיקרה, אם הפנייה אל "הנעדר"- עם כול כוונתה הטובה של איכפתיות- תעשה בפומבי, ועם הלחץ הקבוצתי/חברתי המשתמע מכך בהכרח, מעצם הפומביות..
ואולי היא יאלץ בגלל הפומביות להמציא איזה "שקר לבן" מקובל כתשובה.. והכוונה הטובה ,מהמקום הכי טהור, הלכה לאיבוד בדרך המימוש..
אבל זו דעתי הפרטית, כך אני נוהג, ואם היה לי ערסל, הייתי עולה עליו להתנדנד,בפומבי..
נ.ב. "ברחת" מהעבודה ב 5 אחרי הצהריים?? ממש "מוקדם"...זה נקרא "לברוח"..?
לא פלא שאת זקוקה לערסל..

לאט לאט

אני מבינה שישבני מככב כאן, ואללה, אם הייתי יודעת זאת קודם נה נני נננה נה
כן אלונדילה לצאת בחמש זו ממש בריחה טפייי גרררר, ואם חשקה נפשך בערסל אתה מוזמן להשתמש בשלי כשאני בעבודה
רק טוב!!!

צילוש43

New member
טוב לראותך חני..../images/Emo140.gif

ורק לאוזנייך אספר כי לא נחרתי, ואפילו לא ישנתי..
במשמרת שמרתי, במיוחד על זו שמצווה אני לשמור שבלילה לא תגנוב את המעדנים מתוך המקרר ותזלול אותם בעדנים. תודה על ההמלצה. אין ספק שההצגות תפסו תאוצה.

למעלה