היי, אני המשיח, אני בת 17 מחיפה, חדשה פה, ואני אשמח אם מישהו יסביר לי מה קורה ועל מה פחות או יתר מדברים פה... תודה המשיח. נ.ב; אם מישהו ממש ממש ממש מתעקש; שיצור איתי קשר לתיבת מסרים.
מדברים פה על שינוי. מדברים פה על בחירה. מדברים פה על אהבה טהורה. מדברים פה על דרכים. מדברים פה על החיים. מדברים פה על המוות. רגע ! רגע ! את בטח מתכוונת ל´ארבע ההסכמות´... אז כאן תוכלי לגלות את הסוד הנפלא של ´ארבע ההסכמות´. בעצם, זה לא סוד. אבל זה נפלא !!! ברוכה הבאה
fear not, young ic for that death is not the end of all but a renewal so that thy soul wilt evolve if anything fear about nothing fear no more ! you´re an IC4!
ברוכה הבאה!!! אני רוצה להמשיך את יה-יה,אילו היית קוראת את הודעת המנהל היית מבינה שלא מניחים הנחות,כלומר זה שלא ברכו אותך לא מעיד על כלום! זה יכול להיות בגלל מילון סיבות...וזה מה שמשנה? שאלת שאלה? יש תשובה? אז מה המיסביב חשוב??? תחשבי על זה!! g99...
מה ככ מפחיד בעזיבה? באה, הלכה... ככה הם החיים, אם לא שמתם לב, אנשים יקרים. ברוך אתה בבואך, וברוך אתה בצאתך. וזה נכון גם לגבי המשיח. בודאי לנושאי שמו לשוא. עד שנלמד לומר לו ברוך אתה בצאתך הוא לא יבוא. חוץ מזה, לךך תבין חיפאים...