בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

אני מעונינת ליצור קשרים עם אלמנות כמוני כי אז אוכל לשתף אותכם יותר ואשמח לשמוע ממכם יותר. ביום חמישי בפותחי את המחשב הופתעתי לראות ברכה שכתב לי נכדי בן השבע. התרגשתי מאוד וחיכיתי בסבלנות ליום שישי שחזר מאילת.

מיר11

New member
סבתא יקרה

אשמח לחלוק איתך חביות נכדים, גם לי נכד בן שבע הנמצא בחול האמת זה קשה מאוד, אני משתדלת למלא מצברים כאשר הם כאן ואו שאני שם שיהיה לך יום נעים

יש פה סבתות נוספות

הם בטוח יוכלו לחלוק עמך את החוויה של הקשר עם הדור השלישי וכיום לסבתא יש תפקיד לא מבוטל בגידול של הדור הצעיר הן תופסות מקום של אמא מחנכת יותר מבעבר שהאמהות היו בבית והנכדים והנכדותץ רובם גדלים בעזרת הסבא והסבתא כי ההורים בעבודה

אתי161

New member
צהריים טובים

אשמח מאד להיות איתך בקשר, את יכולה לשלוח מסר אם את מעוניינת. גם אני סבתא, אבל רק לנכדה אחת בת 7.8 בינתיים, שגרה עם בתי ובעלה באנגליה, כך שחוויות רבות מדי בקשר לנכדה אין לי, אבל אשמח אם תיצרי קשר. אתי

שלום סבתא לשישה

סבא ואלמן טרי כבר לא טוב ???? (תני חיוך ... ) גם לנו יש מה להגיד מעונינת ??? בברכה סבא ולנכדה ואלמן

../images/Emo140.gif שמחה שהצטרפת

בטוח תוכל לחלוק עמה את החויות של השמחה של הנכדים למען האמת לנכדים סבא סבתא זה לא משנה העיקר שיש על מי להתפנק

שלום מלכה / מלאך

תודה על העידד !!!! מה שלומך ???? מזמון לא קבלתי ממך כמה שורות. אני בסדר ,שורד ונלחם ,ברוח של אישתי ז"ל ( לביאה ) תמשיכי לעשות מצוואת . שיהיה לנו יום טוב שוורצה חיה

../images/Emo13.gifבוקר טוב לשוורצה חיה

אני סבתא בעלת ניסיון שש עשרה שנים אני פוקדת את קברו של בעלי, אז מה לי להתלונן שאלמן טרי פונה אלי בחיוך???

למעלה