בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

שוב הגיע יום שישי ומתקרבת השבת , לא יודעת להסביר את זה, ( או שאולי כן ) אבל מצד אחד כשמגיע יום שישי אני שמחה שהנה מגיעה רגיעה כלשהי מהשבוע המטורף שכל הזמן יש ריצות, ומצד שני זה מין יום קצת עצוב בשבילי כי אני יודעת שכולם מתארגנים לקראת שבת משפחתית ונעימה עם כל המשפחה ואני שוב צריכה לחפש איפה להיות בשבת או להישאר בבית ולהזמין אלי כדי שלא אשאר לבד, עוד לא יצא שנשארתי לבד בשבת בארוחות, אני לא מוכנה לזה , רק המחשבה של לשבת לבד בשולחן שבת ( רק אני והילדים הקטנים ) גורמת לי לבכות . אז אני לא עושה את זה , אבל ל שבת לחשוב כבר מיום רביעי איפה אני בשבת.... מצב מוזר ומשונה ובטח לא תקין ... אבל מה לעשות כנראה שכך צריך להיות ..... בטח מכירות/ מכירות את המצב הזה שיש ימים שמרגישים פשוט מצויין , שהנה "עליתי על הגל" שפחות או יותר מרגישם שהדברים מסתדרים ויש מין רוגע כזה , שפשוט נמצאים מעל המים, אבל יש ימים ( כמו שהיה לי אתמול ) שפשוט מרגישם מין ריקנות כזו , שכאילו הכל אבוד והלבד הוא כל כך עמוק וקשה ... זאת הרגשה איומה , אני שמחה שאין לי אותה כל יום כי אחרת לא הייתי יכולה לתפקד, אבל כנראה שאתמול קרה משהו בתוכי שהרגשתי ממש אבודה....מקוה שהיום זה קצת יעבור כי זה פשוט עושה לי רע, ודוקא בשבועות האחרונים הרגשתי קצת יותר טוב .... מקוה שתהיה לי ( וכמובן לכל אחת/ד מכן ) שבת שמחה וכמובן שבת שלום ושוב תודה על המקום הנפלא הזה שבו אפשר לכתוב מה שעל הלב

אתי161

New member
איתך....

צהריים טובים לך, אני כל-כך מרגישה אותך בכל מילה שכתבת. אצלי יום ששי זה ממש יום רע כי זה היום בו בעלי נפטר , היום לפני 17 שבועות. אני משום-מה מתעוררת ביום זה, מאז ב-5 בבוקר, יושבת וכותבת לו את כל מה שאני מרגישה, וכל שבוע זו תחושה אחרת ומחשבות אחרות, אבל תמיד נשאר ה- לבד- והחלל הנוראי הזה שאיתו נשארתי. אני לא מצליחה להוציא את עצמי, עדיין, לארוחה עם משפחה או חברים, ואני לבד עם עצמי, הבית שלנו, כל שכיות החמדה שאספנו במשך 39 שנות נישואים מסביבי, הגינה, הפרחים ששתל ועדיין פורחים ועדיין כל שבוע יש ניצנים חדשים, אפילו הרקפות בבמטבח עדיין פורחות......... אבל...... הוא - איננו........... מחבקת אותך, תתחזקי למען ילדייך שעדיין זקוקים לך (שלי כבר בוגרים....) שתהיה לך שבת נעימה עד כמה שניתן, תנסי לחיות לפי דבריו של פרדריך ניטשה: " מי שיש לו איזה 'למה' - שלמענו יחיה - יוכל לשאת כמעט כל 'איך' ..........." שבת שלום, אתי

צהרים טובים לכם

הבוקר כתבתי הודעה ארוכה ותפוז
העלים אותה
בוקר של כביסות .. והמון המון סקס ...(ספונג'ה ,קניות ,סידורים) כל כך מבינה אותכן צימוקמוק ואתי, ן ימי שישי הם ימים קשים במיוחד בהתחלה ,ואני אכן דאגתי להיות מוקפת משפחה וחברים ...זה הקל עליי מאד עם הזמן לומדים להסתדר עם הלבד ולמצוא אטת יתרונותו ... אהבתי את משפט של פרידך נטשה ...אכן צריך למצוא למה .... ומשהו קטן לפתוח את סופ"ש עם חיוך גב' טובול טיילה לה ברחובה הראשי של מגדל העמק ופגשה את הרב המקומי. " שלום לך גב' טובול, איך את מרגישה?" שואל הרב. "נכון שאני הייתי הרב שקידש אותך ואת בעלך בברית הנישואין לפני כשנתיים?" "כן, זה נכון כבוד הרב" עונה גב טובול. "נו?" ממשיך הרב "וילדים יש לכם?" "לא " עונה היא "עדיין לא!" "טוב" אמר הרב "אני בדרכי לקבר הבבא סאלי בנתיבות, אדליק שם נר בעבורכם". "תודה כבוד הרב" השיבה גב' טובול והמשיכה הלאה. עברו להן שנים אחדות ושוב פגש הרב את גב' טובול. "מה שלומכם, גב' טובול" מתעניין הרב. "ברוך השם יום-יום" עונה לו הגב' טובול. "וילדים?" שואל הרב. "כן, יש לנו... 3 זוגות תאומים ועוד 4 שנולדו בודדים" משיבה הגברת. "או, כמה מוצלח! ברכה משמיים!" ממשיך הרב "ומה שלום בעלך היקר?" "עכשיו הוא בדרך לנתיבות לכבות את הנר שהדלקת לנו שם". שבת שלום
טלי

למעלה