בוקר טוב לכולם

נרקי

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo24.gif

מזל טוב לפריסול על לידת האחיין השני שלה
מאחלת לו בריאות ואושר בחיים ולכל המשפחה המון נחת מהקטן

‏/tapuzforum/images/emo6.gif

זה בסדר, נראה לי שיש פה כמה שמכירים אותה /tapuzforum/images/emo3.gif

דסדס

New member
בוקר טוב

שבוע שמתחיל בבדיקת דם זה אף פעם לא מעודד.... מקווה שהבוקר שלכם מתחיל יותר טוב משלי!

בוקר נהדר!

הולך להיות שבוע מגוון /tapuzforum/images/emo13.gif מקווה שיעבור חלק ובצורה הטובה ביותר /tapuzforum/images/emo57.gif

צהריים טובים ושיר...../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif

הבלדה על ביצוע: יזהר אשדות מילים: אלונה קמחי לחן: יזהר אשדות תלתלים, תלתלים אישה רעה עגילים וצמידים כמעט צנועה כמו קטנה בין גדולים כמו ילדה פגועה ערפילים, ערפילים אישה קשה אין משקל למילים רק לחולשה אך חסרת רחמים וחסרת בושה העינים קרועות דמעות, דמעות אכזבות לא היו אמורות לקרות איך רימו אותך ככה פיות רעות אנשים רשעים עולם אכזר הו סחלב בביצה הו צמח בר אבודה בהווה וחסרת מחר והפה מתעוות כאב, כאב, ועבר כמו עובר מתכרבל בלב בידים חוורות במבט רעב אצבעות, אצבעות על קלידי פסנתר כשהוולס ייגמר לא יתחיל אחר מטרונום טיק טיק טאק והזמן עובר נדודים נדודים לאן לאן למקומות אחרים רחוקים מכאן אגמים אפלים ושדות תלתן

קראתי את מילות השיר ובראש התנגן לי...........

החדש שלו ריקוד קטן ומתי יזהר אשדות יכתוב כאן מילות הירים שנהפכו ללהיטים פרי עטך?

הי מלך

רק אכתוב לך...שבזמן האחרון אני כותבת הרבה,גם היום כתבתי שיר די נחמד.אם המצב רוח ההפכפך שלי ימשיך,יהיה לי ספר שלם. כי הרי ידוע,שרוב השירים צמחו מרגעים פחות טובים... בתקווה לטוב,או חיבוק קטן ואמיתי

הפכפכולה למה שלא תכתבי שירים כשטוב לך?.......

נראה לך שאת ספר שיר השירים כתב אחד דכאוני? חוץ מזה אחרי שכבר ראיתי אותך במצב רוח חיובי + אני יודע למה את מסוגלת :)
קטן ואמיתי אני לא יכול לספק אבל להיות כאן לעזרתך יכול גם יכול.

../images/Emo25.gif

תודה מלך...על שיר השירים דווקא לא חשבתי. לא זוכרת שכתבתי הרבה שירים שטוב לי,אבל אולי הם רבים מה שנדמה לי. תודה על הפרח,והחיבוק הוירטואלים. מקווה שמחר יהיה טוב יותר <מנסה לחייך>

אז הנה

החיוך חזר
חשבתי לעדכן,כי תמיד אכפת לך
ומה איתך?איך חיפוש העבודה,ובכלל?

שמח שהחיוך חזר, בכלל איתך צריך הרבה..........

משמעת, להתאפק לא לשאול 50000 שאלות
שכמובן נובעות מאכפתיות בקשר לחיפוש העבודה כרגע זה תקוע אם לא יזוז משהו אז אלך לחתום חודש הבא, אחרי 4 שנים שקטות ויציבות אני לוקח בחשבון שתהיה לי עכשיו תקופה ארוכה של חוסר יציבות אבל נתמודד עם זה, בנתיים לפחות לא מפסיק לחייך ונשאר אופטימי רק חבל לי שבגלל שאין לי עבודה האופציה ללמוד ירדה מן הפרק לפחות לכרגע.

אז אספר לך...

בעצם לא
נשאיר אותך במתח
מקווה שתמצא משהו,אני יודעת שזה קשה,גם אני לא עבדתי כמה חודשים.טוב שאתה אופטימי, והלימודים עוד יבואו,אף פעם לא מאוחר.המון הצלחה! {אולי חוסר העבודה לא יימשך הרבה זמן כמו שאתה חושב }

למעלה