בוקר טוב לכולם!!

Kite Cat

New member
בוקר טוב לכולם!!

כמה שאלות, אני עושה עכשיו רישיון לאופנוע עד 500סמ"ק- רציתי לדעת אם זה אכן נכון שהחוקים השתנו במקצת, הרישיון A1 הוא ל-500 סמ"ק ועד 33 כ"ס?? על מה בדיוק אני ארכב?! gt250r? cb? ברצינות....? מהם החוקים החדשים למיטב ידיעתכם בהוצאת רישיון לאופנוע. תודה מראש! וחג שמח!!

rusti james

New member
בוקר../images/Emo42.gifאור

שמעת נכון ואלה הכלים שיעמדו לרשותך. אחרי זמן_מה עוד שידרוג ויאללה למים העמוקים. where there is a will there is a way..... חג שמייח וגם על GTR250 נהנים- 880ק"מ עד אילת וחזרה אני שמעתי.. אחלה אחלה חתימה. תודה |חיוך של צ'שיר (גז ונעלם)|

Kite Cat

New member
ותוך כמה זמן ניתן להרחיב את הרישיון?

יש לכם איזשהי המלצה לבחורה כמוני, על איזה אופנועים כדאי לי להתחיל? אני מחפשת כביש, לא מחיר גבוה במיוחד.. אני עושה עכשיו סקרי שוק באינטרנט והמבחר בכלל לא רחב :( אם אתם מכירים מישהו או שאתם מוכרים במקרה, תיצרו עימי בבקשה קשר- עדי. תודה!

Jareth

New member
לשדרג אפשר מגיל 21, אחרי ותק של שנה עם A1

המבחר אכן לא רחב, ואין הרבה מה לעשות עם זה. אם את מוכנה לשקול קטנוע, ולא אופנוע, יש כמה כלים שנופלים לקטגורית מתחת ל-33 כ"ס.

Kite Cat

New member
לא... אני לא מוכנה לוותר על האופנוע...

מבין הדגמים שבמגבלת ה-33 כ"ס, על איזה דגמים מניסיונכם האישי אתם ממליצים? תודה!

kangal

New member
תיקון קל - לאילת על אקילה 250. יותר קשה../images/Emo178.gif

זהר זהר

New member
לא קיימת דרגת רשיון "עד 500"

היה בתקופת הטורקים והסתיימה ביום 31/12/2006. היום יש דרגת רשיון A1 המקנה אפשרות לרכוב על אופנועים עד 33 כוח סוס. כפוף לגיל 21 וותק ברשיון A1 של שנה + בדיקת עיניים ומבחן רישוי ניתן לשדרג ל A = בלתי מוגבל. רק לבעלי רשיון ב "עד 500" , שקבלו אותו, כמובן לפני 31/12/2006 ישנה אפשרות לשדרג את רשיונם ל A במבחן שליטה אותו יעברו עד 30/6/2008. תקופת המעבר לשדרוג רשיונות החלה ב 1/1/2007 והנה היא מסתיימת כאשר רוב הרוכבים , כצפוי , לא נצלו את האפשרות לשדרוג. יש לכם עוד שבועיים....

adam1985

New member
תגיד זהר

אתה בכוונה לא הזכרת את הבדיקת רופא משפחה כשדיברת על השידרוג לבלתי מוגבל? האמת באמת מספיק בדיקת עיניים וזהו?

למעלה