בוקר טוב לכולם !!!!

polly169

New member
בוקר טוב לכולם !!!!

עוד לילה לבן...ייאפ what can i say ,עוד כמה שעות יש לי בגרות בספורט ריצת אלפיים ,נראה איך זה יהיה חחחח ,ניסיתי לא לעשן היום גם כי היום הוא יום ללא עישון וגם כי אני צריכה לרוץ, ואכן הצלחתי...האאא חשבתי על משהו,"טריאטלון לספורטאי המעשן " הבן אדם צריך לרוץ ריצה קלה וכאשר הוא עובר כמה מטרים תחכה לו תחנה עם סיגריות דלוקות והוא צריך לקחת אחת ולעשן ולהמשיך לרוץ...... פאק אני צריכה לישון שמישהו יתן לי כדור שינה !! 9 מילימטר יהיה נחמד זהו אני הולכת ,אני לא מצטערת על החפירה ,אני לא חופרת מספיק, מגיע לי :)

בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo66.gif

פולי שיהיה לך בהצלחה.. :) איפ אני לא יודעת מה אני עושה ערה בשעה כזאת.. אבל אני צריכה לנסוע לנתניה.. :/ שיהיה לכם יום מדהים

maytal7

New member
בוקר טוב ובהצלחה

אני גם הלכתי לישון רק ב-4 וחצי וקמתי עכשיו לצערי הייתי צריכה ללכת לשיעור אבל אני לא הולכת בסוף

ג ב ש ו ש

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

הייתי אתמול בחתונה של חבר מהקורס...היה ממש ממש טוב
בצהריים בא אלי חבר מהקורס [לא זה שהתחתן
],הוא מטבריה אז הוא בא מוקדם וכאלה..התארגנו אצלי והכל,נסענו לאירוע,שתיתי מלאאאאא
חחח עשיתי רק צחוקים וחזרנו לישון
זהו.. שיהיה יום מקסים לכולם

נשמאמית

New member
בוקר טובב../images/Emo42.gif:]]

סוף סוף אני בבית איזה כיףףףףף DD: אזז.. איך עבר לכן היום עד עכשיו ?! :]]

צהריים טוביםם... ../images/Emo13.gif

לי עבר ממש סבבה... הפסדנו שעתיים אנגליתת ותגבור הבעה...
ובחמש וחצי אני אצל איימי יש אירוע בבריכה באור יהודה עם שחר חסון ועוד כמה להקות... ומממ וזהו =] שיהיה לכם יום טוב..

נשמאמית

New member
ח'ברסס אני צריכה עצה?

האקסית שלי מירי [למי שמכירה] [ולמי שלא,היינו יחד שנה] רוצה שאני יילך איתה למצעד הגאווה... והבת זוג שלי תהיה שם.. ואמרתי לבת זוג שלי שאני לא מתקרבת למצעד... זו תהיה טעות ללכת ועוד עם האקסית נכון?

נשמאמית

New member
כי כיי..

כל הסטוצים שלי, וכל האקסיות יהיו שם.. וולא נעים להסתובב איתה שהיא הבת זוג שלי וכל שנייה לעצור להגיד שלום לבחורה אחרת שבטח עשיתי מתישהו בחיי :[[

אהההה... באמת בעיה =\

אז פשוט תגידי לה שאם היא באה איתך זה מה שיהיה... כי מה היא תגיד לך לא להגיד שלום?! וחוץ מזה זה עדיף שתלכי בלעדייה והיא תיראה אותך שם עם מישהי אחרת..

נשמאמית

New member
אני בדעה שאני מוותרת על המצעד...

למרות שחיכיתי לו כל השנה.. אני מעדיפה לוותר מאשר שהוא יהפוך לסיוט!!! אני אהיה איתה בחמישי בערב..עד הבוקר והיא תלך למצעד ואני יחתוך לבית D:

באסה לך../images/Emo4.gif../images/Emo66.gif

אבל מה עוד פעם מירי לא עבר כבר? חח בקיצ' אל תבואי וזהו.. :)

צהריים מלבלבים שכולם../images/Emo24.gif../images/Emo66.gif

איפ יום מעייף קמתי ממש מוקדם הלכתי לסידורים בנתניה.. ואז הלכתי לביצפר סתם לשבת עם חברות.. כי ביצפר אין לי.. :) ועכשיו חזרתי..

למעלה