בוקר טוב לכולם

מיקה 42

New member
בוקר טוב לכולם

יש ימים כאלה שקמים בבוקר והמרה השחורה משטלתת עליך. הבוקר יש לי מין בוקר כזה אני כל הזמן חושבת על בעלי המת ושום מחשבה אחרת לא מצליחה להעביר את הכאב הנורא. אני לא מצליחה לחשוב על כלום אני יושבת בסדנת הלימוד ועיניי זולגות דמעות ואני חושבת רק עליו. איזה יום שחור זה הולך להיות.

yamkachol

New member
כן מיקה, זו התמודדות כואבת ונוראית,

אולי תעזור לך המחשבה שזה מהבקרים האלה.... ועוד יום או שניים - ותרגישי יותר טוב.

מיקה../images/Emo24.gif

ישנם ימים כאלה שבהם יש לנו נפילות ...אני משתדלת בימים אילו לעשות מדטציה ,לנסות להפיג את הכאב...משתדלת לשמור לעצמי את כאב,כי אני מודעת שכואבת את החוסר ,והוא חסר לי המון ..אבל מסתכלת סביבי ומודה לאל על מה שיש לי .... ובמשך הזמן תראי שימים של נפילות קוראים לעתי רחוקות יותר ויותר... מקווה שהבוקר תקומי עם שיר חדש בלב ....

בוקר ויום טוב.

מציצה כאן לפעמים [באופן טבעי הנושא קרוב לליבי] אבל מדוע ההודעות "מפוזרות" או הרבה הודעות חדשות. רצוי להסביר על אמנות השרשור--הסבר כזה מקובל בהרבה פורומים. סליחה על ההערה. ימים טובים לכולנו.

בוקר טוב אפילו שצהריים

שמחתי לראות אותך בצט בחדר 50 פלוס חברים ואני מציעה לכל שאר החברה ,בערב בדרך כלל אני שם , אם אתם רוצים לדבר עמי יישירות בואו לשם תמיד אפשר לפתוח פרטי , ותהיה לכם פרטיות בחדר ההוא יש שם כל מיני אנשים חמודים בלי קשר לגיל , ורדיו עם שירים מגוונים וככה שוברים את הלבד בערב אם צריך כמובן , ככה ומבריחים את העצב והדמעות

למעלה