בוקר טוב לכולם

mariana

New member
בוקר טוב לכולם

אני לא יודעת איפה בזמן האחרון כולם נעלמו? עזרא בכלל לא ניכנס לפורום, ריקי בקושי רק להגיד שלום ושוב נעלמת. חברה תחזרו לפה, אתם משעממים אותי. יש לי בעייה ואני לא יודעת איך להיתמודד איתה. אתמול עשיתי לאריאל סרטים עם הקנאה שלי, אני מרגישה שהוא נפגע מימני שאני מקנאה לו. אני לא יודעת איך להישתלט על זה. אני שונאת שהוא מסתכל על בחורות לידי ואז מסביר לי מי זאת ומי זאת. ביקשתי מימנו שיעשה את זה לא לידי אז הוא התחיל להיתעצבן עליי, וקרא לי ילדה קטנה. אני פשוט שונאת שהוא מסתכל עליהן , מילא היו נראות טוב, אבל כל אחת עקומה אז הוא אומר לי שהוא אומר להם שלום מתוך נימוס כי הוא מכיר אותן, והוא הכיר אותן בזמן שאנחנו לא היינו ביחד. אם אני אעשה לו את זה אני בטוחה שיעשה לי סרטים לכן כשהוא לידי אני לא עושה לו דווקא, אז אתמול התפרץ ויכוח ובכלל לא היתכוונתי שיהיה ויכוח, ואז מעצבים הוא הרים את הקול שלו והרגשתי שאני עושה טעות באותו רגע, כי סך הכל הוא לא נוגע בהן או משהו אחר. אוףף אז למה אני כזאת???? תודה

jess ועוד

New member
מה אני אגיד לך

<סופקת כפיים כמו פולניה טובה...> את בעצמך אומרת שזה לא בסדר ואת ממשיכה אז או תפסיקי כי אחרי הכל הוא איתך והוא נהנה כנראה שאת מקנאה לו ואם תפסיקי אז אולי הוא יפסיק ואם טוב לך עם זה אז לא להתלונן ... קבלי אותו כמו שהוא או שלא תקבלי בכלל

mariana

New member
זה מה שאני אעשה בסופו של דבר

תודה על העצה והמחשבה

@@

New member
מסכימה עם ג´ס בכל מילה

הוא שלך, איתך, את מבינה את המשמעות? הוא איתך מאהבה ואין לך למה לקנא, פשוט תפסיקי עם זה, את גורמת למריבות מיותרות בניכם, אל תהרסי את האהבה שלך עם הקנאות החולנית שלך, תשמחי עם מה שיש לך.

mariana

New member
לא פה הבעייה

אני לא מחפשת לריב איתו הוא יודע שזה הכי פוגע בי אז דווקא הוא יעשה את זה, אני מנסה להבליג ולא להיתייחס אז לא, הוא פשוט יבוא ויגיד לי תראי אותה זאתי פעם רצתה לצאת איתי, או שתראי את ההודעה ששלחו לי היום ושם כתוב" אני מתגעגעת אליך ועדיין רוצה שתחזור אליי ואני אוהבת אותך ואוהב אותך תמיד" את לא תתעצבני , אני רוצה לראות איך את לא מתעצבנת מזה. הוא מחפש להרגיז אותי והוא מצליח כי אני לא יכולה להיות דו פרצופית אז ביקשתי מימנו פעם אחת ועוד פעם אבל הוא בשלו. אני יודעת שהוא אוהב אותי אבל על זה אני לא מוכנה להבליג. כי אם אני אסתכל על בחורים אז הוא יגיד לי "מצאת שם משהו טוב?" אז למה לו מותר ולי אסור? את לא חייבת לענות לי.

ניקולי

New member
מרין יקרתי

את פשוט צריכה רגיעון של הדס..
.. נמשה מה קורה לך?? תגידי לי השתגעת?? תראי.. ברור שתקנאי.. קנאה זה טוב זה אומר שאת אוהבת אותו ואפילו מאודדדדד לפי איך שאני מכירה אותך..אבל........... תקשיבי טוב.. נכון יש לך שתיי אוזניים?? ובשתיהן יש לך חורים?? אז יופי..הקשיבי באוזן אחת..ומהשניה תוציאי.. תפסיקי.. את יודעת ואני יודעת ובטח גם אריאל יודע שאת לא ילדה קטנה.. אני חושבת שאם תתעלמי מזה הוא חפסיק גם לאמר שלום לכל אחת שהכיר כשלא הייתם יחד.. נשמה את יודעת שאני בעצמי קנאית לא קטנה.. אבל לפעמים השתיקה היא חוכמה..היי חכמה אל תעירי לו יותר.. זה יעבור לו.. את לא רוצה להפרד ממנו שוב נכון?? הוא אוהב אותך ואת אותו.. הבלגי על כאלו דברים תתמקדי בדברים יותר חשובים!! אוהבת אותך ממעמקי נשמתי ניקול*

ליאור 30

New member
ערב טווב מרין אולי אנשים כאן יכעסו,

אהלן מה שלומך??????????? אני קצת יהיה שונה מאחרים ואגיד לך שאני חושב שאת הפעם כן צודקת ברגע שהוא יודע שאת קנאית ומתעצבנת מזה הוא לא צריך להראות לך ולהגיד מי זאת ומהיכן הוא מכיר בגלל שהוא יודע שאת תתעצבני ותריבי איתו אז למה הוא עושה את זה אני ממש לא מבין ועוד מתגאה בשטיות שלו ובא להראות לך מה שלחו לו בפלאפון אני חושב שזה כבר באמת מוגזם מצידו ואת צודקת שאת רבה איתו ככה לא מתנהגים ובטח לא אחרי מה שאתם עברתם ביחד אז לתשומת ליבך ומצטער שאני מכאיב לך כרגע אבל הפעם הוא הגזים בעיני ובגדול ליאור

ניקולי

New member
ליאור ממוש..

שניה אני מבקשת שניה אחת... וכאן אני פוסקת
... נכון שהוא הגזים..ונכון שהוא יודע שהיא מקנא לו...אבל אני חושבת שגם נכון לשתוק לפעמים....אני לא חושבת שאם היא תריב איתו או תגיד לו בנימה של עצבים או קינאה זה יפתור משהו.. אתה לא חושב??? אולי היא כן, צריכה להעיר את תשומת ליבו..אבל למה לריב לעזאזל??.. אני חושבת שלקח לה מספיק זמן בכדי לחזור אליו, אני חושבת שהיא תהיה מספיק חכמה לעצור דברים בזמן.. אבל... מותר גם מותר לבן אם להגיד שלום..חוץ מזה הן היו איתו כשהם היו פרודים (מרין ואריאל)...ככה שאין לה סיבה לקנא..ולגבי ההודעות שהן שולחות לו... אולי צריכות להדליק לה
אדומה אבל....להיות גם מחושבת..ולהיות החלטית!!

ליאור 30

New member
ניקולללללל בפירוש לא מסכים

קוםד כל אני לא מדבר על להגיד שלום זה מותר וגם רצוי אנחנו חייבים להיות בני אדם על מה שאני מדבר ובזה אני לאמסכים איתך שאני בטוח שהיא שתקה אבל הבחור לא רק שהוא אומר שלום שעם זה שוב אין לי בעיה הוא בא ומדליק אותה את יודעת מי זאת ומי זאת ויותר מזה אעלק תראי מה קיבלתי היום בפל´ (אני מתגעגעת אלייך ואוהבת אותך ומחכה לך ) מה בדיוק היית מצפה שמרין תעשה ברגע שהוא מראה לה את זה??לרקוד????לחבק אותו????או מה תגידי לי את ומי כמוך כמו שאני מכיר אותך היית הורגת אותו ברגע שהיה מראה לך דבר כזה ,, זה פשוט מראה לך כמה שהוא באמת רוצה רק לעצבן ולחמם אותה הבנת אותי ניקוליייייייייייייייייייייייייייייייי ואני מסכים איתך ואומר את כל זה רק בישביל לפתוח לה את המוח ואת העיניים ולחשוב למה ראבק הוא עושה לה את זה אחרי כל שעברו ביחד ליאור

mariana

New member
אתם שתיכם צודקים

אני מבינה שהייתי יותר מדי ובחיים לא היתנהגתי כך. אבל אני גם מסכימה עם ליאור כי אם הוא יודע שאני קנאית אז שלא יעצבן אותי בכוונה. ואני לא רבתי איתו אלא הסברתי לו יפה שלא יעשה את זה יותר לידי אבל הוא פרץ עליי והיתעצבן אז בכל זאת הגעתי למסקנה לא להיתייחס אליו ונראה איך זה יזרום. תודה לכם על העצות מה הייתי עושה בלעדיכם???

למעלה