בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

ראשית אני מתנצלת בפני כל אלו שרשמו לי את המסרים ולא השבתי להם. אני מודה לכל המקסימים שכתבו לי כאן ובמסרים והביעו את דאגתם. אני מתנצלת בפני כל אלו שהדאגתי אותם. אני רוצה להודיע לכל אלו שכתבו לי שזה לא אתם. לא אתם אלו שפגעתם. לא אתם אלו שכלולים בקטגוריה של "אנשים רעים". אתמול מישהי האירה מעט את עיניי בקשר למה שנקרא "מאחורי הקלעים". ואני התמימה התרגשתי מכך. מאוד. ואחרי זמן קצר גם אני "זכיתי" לקבל מסר של אלו השייכים ל"מאחורי הקלעים". מסר פוגע ומעליב עד מאוד. מסר מאדם שהסתבר שעשה עלי עבודת מחקר - ושוב חן חן לזו שהאירה את עיני (ולא יקירתי. זה לא זה שדיברת עליו. מסתבר שיש עוד זאבים) - וידע עלי כל כך הרבה פרטים שפשוט הצליח להפחיד ולהלחיץ אותי. מסתבר שמאחורי הקלעים של הפורום יש זאבים. הרבה מאוד זאבים. ואני - רגישה, תמימה, פגיעה - לא בנויה לזה. פשוט לא. חשבתי לתומי הרב כי בפורום אני יכולה להיות אמיתית ללא מסכות וללא סייגים אבל טעיתי. שגיתי חזק מאוד. פתחתי את הלב ואת הקישקע שלי בפני הפורום, בפני אנשים שאני מעריכה, מכבדת ומחבבת מאוד ואנשים אחרים עשו בכך שימוש לרעה. וזה קשה לי ופוגע בי נורא. כי כזו אני. וכנראה שהפורום הוא לא מקום מתאים לאנשים מסוגי. וחבל לי. כי כל נהנתי כאן. באמת שכך. הרגשתי כל כך אמיתית ולא מזויפת כאן בחברתכם. רציתי לשתף בהכל בלי להתבייש בכלום וכך עשיתי. אבל... נו כבר אמרתי את זה. אז שוב - תודה על כל התמיכה והפרגון. וסליחה גדולה מכל אלו שהדאגתי אותם. באמת סליחה. נשיקות, הילה.

דיאבלו

New member
הההאאאווווווווווווווווווווווווווווו

סתם כדי להפחיד את הזאבים שפה בוקר טוב לכולם

כל הזמן קןראים לי זאב

בודד. אבל אני אורקה. תגידי איפה זה מאחורי הקלעים? מחפש ולא מוצא. בוקר טוב לכולם. ולך מייקי אור של בוקר. דניאל הזאב.

../images/Emo166.gifבוקר של אושר../images/Emo166.gif

הילה!!!!!! בואי נדבר תכלס, את לא חיה על אי בודד, ובאי המטורף בו אנו חיים יש את כל סוגי החיות. ברב קומות בו את גרה גרים 50 משפחות, כל אחת בפני עצמה, חשבת ששם תגיעי לפרטיות, כל שכנה נחמדה במעלית, ומאחורי הגב, היא מרכלת עליך עם שכנה אחרת על צורת ואופן חייך, על סגנון לבושך, ועל הדרך בה בחרת לחנך את ילדייך. החלפנו את המכולתניק בסופר, למען הפרטיות, ושם אין אינטריגות, לא שומרים מוצרים כאלו ואחרים ללקוחות "נבחרים" כמו אצל המכולתניק הזקן? אני חדש כאן, ולמדתי ממך - מנסיונך, פרק חשוב. גם אני לא הייתי רוצה שמחר מאן דהו יספר או יאיים שיספר לכולם על זקני המדובלל ועל היקף הכרס שלי, כאן אני צעיר חתיך ובראי ורוד. אבל האמת היא שיש לי כרס - מרשימה, אז מה. לכבוד הפורום אפצח בדיאטה? כאן אני נהנה, כאן אני מקווה שאקבל - אם אבקש תמיכה, אולי ווירטואלית, אולי אמיתית. ואכן סבורני שאנשי הפורום הוותיקים סבבו אותך אמש בחום, וגם החדשים לא טמנו את ראשם בחול, ואותו/אותם דרעקים, הם השכנים הבלתי נסבלים שנגזר עלינו לחיות בחברתם לטוב ולמוטב. האם בגינם נשתנה? האם נעשה דברים אלו או אחרים מפני "מה יאמרו"? אנו והאמת הפנימית שלנו והם ברוע בו הם בוססים. אם להמשיך או לעזוב את הפורום זו החלטה אישית שלך. אני באופן אישי אצטער אם תעזבי כי רסיסים מן האושר שלך פגעו בכולנו, והאירו לנו בשמי האפילה. כולנו מצפים לאהבה שאינה תלויה בדבר, ואכן איני מכירך, לא ראיתיך, אני לא יודע אם את יפה או מכוערת שמנה או רזה, חכמה או כרובית, אבל אני כן יודע שאני אוהב ומחבק אותך בגלל מה שאת. ותמשיכי להיות את.

מייקי69

New member
איך את מזכירה לי את עצמי

זה תמיד הכל או לא כלום. אבל תמיד. זה או שחור - או לבן. או טוב - או רע. דנדן מחפש את ה"מאחורי" ואני לעולם אחפש את "האמצע". בקיצור, רסיסונת מתוקונת, בואי נסתכל רגע על האמצע. פה זה פורום של נשפכים. של חושפים. כולם כאחד. אבל.... אולי יש איזה גבול. קטן כזה. אולי את צריכה למצוא אותו. עד איפה את חושפת. אם את בכל זאת חושפת - אז באיזה קונטרול פנימי. בשליטה. אנחנו לא בחדר סגור. אנחנו קצת על במה. במה פתוחה. ויש כל מיני אנשים שקוראים אותנו. טובים ורעים. וזאת המדיה. את רשאית להתפשט פה - חופשי אבל צריכה תמיד לזכור שאת לא בחדר האמבטיה שלך. מה אני אומרת? (תקציר למנהלים) אחלה מקום פה - וכמו בכל מקום - גם למקום הזה יש חוקים. יעני, גם אם את עושה סקי - את צריכה להזהר, לא? אה, כן, וגם לא לשכוח לא לקחת יותר מדי ללב את הזאבים. אנחנו מנצחים אותם בכלום ! רק תגידי ! אוהבת לך, דואגת לך, ומחממת חיבוק (דווקא לך !) (ואם תראי את דניאל, תגידי לו שפסי הירוקה גילגלה את השטיח. אז אני אשמח לפגוש אותו להפסקת קפה במרפסת. בוקר טוב ונפלא !
)

זאבים......

כמו בחיים כך בפורומים... והאם ניתן להם לנצח??? תחשבי כמה כוח עצום יש בחבורה-מאשר מהלבד... ואנחנו??? אנחנו חברים/משפחה-חבורה-ולא ניתן לאיש להרתיע אותנו!!! אמא של כיפה אדומה הזהירה אותה מהזאב הרשע-האם הפריע לה הדבר לבקר את סבתא החולה? ותיכף תעני לי הזאב בלע את סבתא ואותה-אבל בל נשכח ולו לרגע קט את הצייד!! וסוף טוב הכל טוב-והם חיו באושר(לא ברסיסים של אושר)עד עצם היום הזה... הילה-בפורום כמו בחיים תמיד יהיו זאבים אבל אל תשכחי את לא לבד-יש לך פה הרבה חברים!!! פרח לאחר יומיים ללא שינה-מתחילה להאמין באגדות!

mamaliga

New member
מה יהיה איתנו????????

עד שסוף סוף אני כותבת כאן יותר משורה אחת אז את נעלמת????? אפילו לא הספקתי לומר לך כל מה שרציתי...אוףףףףףףף.. מקווה שתגיעי לקומזיץ.. ננסה להשלים פערים. respect ממליגה.

עלבון הזאבים ../images/Emo7.gif

מה זהה ?! מה נטפלתם אלי ?! אני זאב גאה.. וזאבים הם חמודים, יפים, מתוקים, פרוותיים. אז מה אם יש לנו שיניים? אז מה אם יש לנו פרווה? לחתול אין? (ולו אתם קוראים פוצי-מוצי). בקיצור - אני תובע את עלבון אחי הזאבים. ובאשר לנְבָלִים - למה לא לקרוא להם בשמם - נְבָלִים ?! (ואם יש מישהו עם הניק ´נְבֵלָה סְרוּחָה´ - אני מתנצל מראש) זאב שמתייצב לימין הילה וחושף שיניים מבעיתות באיום.. (גררר)

האלי

New member
תגיד, איך מנקדים?

בטח יש איזה טריק לנקד את המילים, לפעמים זה חסר נורא שאי אפשר לנקד, איך עשית את זה? שלך, האלי.

galgalit

New member
הילונת ../images/Emo24.gif

כמו שכבר אמרו לך...לא כולם אותו הדבר. בסלסלה אחת יש הרבה תפוחים, חלקם אדומים ויפים, ואחרים, עם כל מיני "דפיקות" ואפילו רקובים... בקיצור, הילונת, אל תתני לכמה "רקובים", למנוע ממך קירבה לאותם אדומים ויפים...כי יש כאלה. אמיתי. נסי לברור עד כמה לחשוף, אבל אל תוותרי על האני האמיתי שלך, כי זה מה שהופך אותך לכל כך מיוחדת

למעלה