בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

מה זה השקט הזה,מאז ש C נסעה למקומות לא ידועים נסעה איתה הרוח החיה בפורום,לא מתאים. קדימה שרשור המוני-מי משתתף? ושיהיה יום קסום לכולם

מנוחה!

שקט זה טוב,אבל תלוי איפה ומתי(ועם מי,חחח) יהיה טוב,אחרי שהרגל תבריא המצב ישופר פלאים,זה בטוח.

בוקר טוב.. באמת משעמם לי../images/Emo192.gif

לי מותר לשתוק אני במשבר טרום יום הולדת

טרום יום הולדת,באמת?מתי מתי זה?

צריך להתכונן ובהקדם,מזל שאנחנו באמת בפורום שיכול להביא לנו רעיונות להפגת שיעמום. אז קדימה-שרשור הפגת שיעמום. אני בעד סטריפ פוקר פורומי,חחחח-מי מצטרף? צריך חבילת קלפים וירטואלית ומצלמה,(בטוח לרובנו יש)אז קדימה 5 דקות התארגנות ומתחילים,חחחחחחחחחחחחחחח

טרום יום הולדת,באמת?מתי מתי זה?

צריך להתכונן ובהקדם,מזל שאנחנו באמת בפורום שיכול להביא לנו רעיונות להפגת שיעמום. אז קדימה-שרשור הפגת שיעמום. אני בעד סטריפ פוקר פורומי,חחחח-מי מצטרף? צריך חבילת קלפים וירטואלית ומצלמה,(בטוח לרובנו יש)אז קדימה 5 דקות התארגנות ומתחילים,חחחחחחחחחחחחחחח

:)

אני מפתחת משבר בדרכ חודש לפניי.. עכשיו זה החודש ככה שמותר לי. זה ב17.12 :) יום הולדת זה תמיד זמן שאני עושה סיכומי נפש וכאלו צריכה ללכת לעזור לאיש הזמנו ת'משפוחה ללאנצ' היום :(

../images/Emo215.gif בוקר....

או יותר נכון צהריים מחשבות, תהיות... אפילו דמעות קצת.. אבל כאלה משחררות. השבת הזו מוזרה אך משחררת יום טוב לכולם תהנו

B o n e r

New member
דמעות של מלאכים ../images/Emo203.gif

דמעות של מלאכים. דמעות שקטות דמעות יפות ועצובות. זולגות באופק דמעות ומחפשות... מה הן מבקשות? אהה... כי כשהמלאכים בוכים בעולם אחר, אז בעולם הזה עצוב לנו יותר. דמעות של מלאכים. מדוע הם בוכים המלאכים? אולי בגלל שזה לא קל להיות מלאך, בעולם עצוב כל כך. כי כשהמלאכים בוכים... וגם אנחנו כאן רוצים לבכות, לבכות איתם מה לעשות? רוצים לבכות והדמעות אינן יורדות, הדמעות אינן זולגות. <מילים: דן מינסטר>

השאלה היא

אם אנחנו התעוררנו מוקדם או שאת התעוררת מאוחר חחחחחחחחחחחחח. העיקר שיהיה יום מלא כיף ומנוחה לנחים

למעלה