בוקר טוב לכולם

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
בוקר טוב לכולם

ראיתם באיזה שעה אני ערה? משוגעת שכמותי
. ועכשו ברצינות, אני לא מצליחה לישון כואבים לי נורא הפרקים ובעיקר כתף שמאל אני בקושי מצליחה להזיז את היד ועוד אני שמאלית איזה סיוטטטטטטטטטטטט. אוףףף זה כזה מעצבן אני רוצה להרגיש כבר טוב

gaia20

New member
גברת! מה קורה לך?!

תחזרי לישון (עצה מפי "מומחה" לבעיות שינה: "החזיקי חזק את ראשך בשתי ידיים, עשי קולות של שור מיוחם ורוצי ישר לתוך הקיר, פגיעה ישירה תגרום לך לישון לפחות 8 שעות רצוף")

פנפוני

New member
שירי .

היי שירי. קראתי את מה שכתבת וזה קצת הזכיר לי את הכאבים שהיו לי כשהייתה לי שלבקת חוגרת לפני 5 שנים , כאבים בכתף ולאורך היד ואחר כך הופיעו לי שלפוחיות ביד, אישפזו אותי וקבלתי טיפול דרך הוריד כמו שאת יודעת חולות לופוס עם מערכת חיסון ירודה מועדות לשלבקת חוגרת קראתי את מה שכתבת פה על מה שעברת בזמן האחרון ואני ממש מצטערת ומקווה שתרגישי יותר טוב בזמן הקרוב. אני מאוד מקווה שזה לא שלבקת חוגרת ..... השבוע התחלתי ללמוד תזונה והיה לי מאוד קשה ללמוד 8 שעות, חזרתי הבייתה עם רגלי פיל מרוב בצקות, וגם הייתי מאוד עייפה למרות הלמודים שמאוד מעניינים ... מקווה שזה ישתפר בהמשך. שיהיה שבת שלום לכולם.

ל3

New member
פונפוני יקרה../images/Emo24.gif

קודם כל בהצלחה בלימודים ממי ולגבי הרגליים נסי להרים אותם למעלה בכול הזדמנות שיש לך. מקווה שתרגישי טוב ממי ושיהיה לך קל בלימודים. לגבי, לא נראה לי שזה שלבקת חוגרת אלה פשוט כאבי הפרקים שלי שמרימים מאוד את הראש לאחרונה. אפילו כשאני הולכת כואבים לי הכתפיים כי בהליכה מזיזים את הידיים וזה כואב לי. גם יש לי עייפות, צמרמורות, קצת חום והרגשה כללית זיפתית. אני מאוד מקווה שזה קורה לאור כל הלחץ האיום שהייתי בו לאחרונה ולא מסיבה אחרת. בכול אופן, אם זה ימשיך אני אגש ביום ראשון לרופאת המשפחה כי אין לי כוח לנסוע עד בלינסון לראומטלוג. מקסימום שהיא תדבר איתו בטלפון ויחליטו על המשך טיפול. לא בא לי לעלות בסטרואדים- מספיק התנפחתי כבר
שירי

ל3

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

הדר הרגת אותי מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

gaia20

New member
העיקר שאת צוחקת ../images/Emo6.gif

יש פה ריח של "לשירי השתפר קצת המצברוח" או שזו רק אני?

ל3

New member
הדרי

את צודקת- מאז שעזבתי את העבודה המצב רוח שלי הישתפר ואני מרגישה שירדה לי אבן גדולה מהלב אם כי ההרגשה הפיזית הרעה מעיבה קצת על המצב רוח ויש תנודות לכיוון מטה אך אני מנסה לשמור על אופטימיות ולשדר שהכול בסדר אם כי זה קצת קשה. כשבנאדם מרגיש רע גם המצב רוח בדרך כלל לא משהו

../images/Emo168.gifסופשבוע של הרגשות טובות

אני מאחלת לך שירי שלא יכאב לך ושכל הכאבי יעברו במהרה אני מאחלת לעצמיי להפסיק להרגיש מסוחררת _אני ממש מרגישה כמו ספינה על גלי ים אני מאחלת לכולנו סוף-שבוע מקסים שנרגיש בו רק טוב עד כמה שאפשר אבל יותר חשוב מזה שנקבל את עצמנו ונדע לנוח ולהנות וכמה שיותר מוזיקה

למעלה