בוקר טוב לכולם =]

בוקר טוב לכולם =]

יש לי כמה שאלות... שאלה ראשונה..קצת מביכה..ולכן אני שואלת אותה כאן. אני בת 17..ואני וחברי החלטנו להתחיל לקיים יחסי מין...בעקבות כך..קיבלתי מודעות יותר לאיבר המין שלי...ושמתי לב לפני כמה ימים כשהתקלחתי..ששפה אחת מהשפתיים הקטנות אצלי...גדולה יותר בהרבה מהשניה...מה זה אומר?! <ד"א אני אפילו לא בטוחה שזו אחת מהשפתיים אבל זה חלק עור גדול יותר>האם יכול להיות שזה הדגדגן?! והאם לדגדגן יש גדלים? ועוד שאלה...האם יש גלולות נגד הריון ללא מרשם רופא? אני מפחדת ללכת לרופא..כי אני לארוצה שההורים ידעו שאני מקיימת יחסי מין /= ואם משתמשים רק בקונדום? זה מגן מספיק מפני הריון? מצטערת שרשמתי כ"כ הרבה שאלות! אשמח אם תוכלו לענות לי...=] יומטוב

בוקר טוב לכולם =]

מה שאת מתארת הוא ממצא שכיח אצל הרבה מאד נשים . כמו שכל הגוף שלנו אסימטרי ( שדיים , עיניים , אוזניים וכו'- שימי לב ותראי שהם לא סימטריים), גם השפתיים באבר המין לא סימטריות ויש מקרים שזה יותר בולט . אין בכך שום בעייהועובדה שלא שמת לב לכך עד עכשיו. פשוט , עכשיו , כשאת מתעסקת עם האזור שמת לב לכך. עזבי את זה בשקט- לא צריך לעשות עם זה שום דבר. וזה לא הדגדגן, הוא ממוקם יותר למעלה , בין החיבור של השפתיים הקטנות למעלה. אין אפשרות לקבל גלולות למניעת הריון ללא מרשם רופא מהסיבה הפשוטה שצריך לראות שאין לך דברים בבריאות שלך שלא מאפשרים נטילת גלולות. אין שום סיבה שתפחדי ללכת לרופא. כל הדברים שבינך לבין הרופא הם בגדר סודיות רפואית ואין צורך לחשוש.

עוד שאלה

אבל זה הבדל גדול..שפה אחת גדולה בערך פי 5 מהשפה השניה /= אין משו שאפשר לעשות? ומה הסכנות בלעשות סקס..אם שמים שני קונדומים...ולא הולכים לפני לרופא נשים ולא לוקחים גלולות נגד הריון? עד כמה קונדום מגן מפני כניסה להריון? תודה רבה על התשובות =]!! ^^

עוד שאלה

הדבר היחיד שניתן לעשות ( לא בהכרח צריך לעשות ) זה ניתוח פלסטי לקיצור השפה הגדולה יותר. לגבי קונדום, זהו אמצעי מניעה יעיל למדי. מדובר בכ- 95% בטיחות אם מקפידים על שימוש כל הזמן , בכל פעם ולפי ההוראות. ללכת לבדיקת רופא נשים זה לא רק בשביל לאבחן מחלות מין. יש גם דברים שלא קשורים בזה וכדאי להיבדק באופן סדיר.

למעלה