בוקר טוב לכולם!

בוקר טוב לכולם!

אני לא יודעת אם זה המקום,אבל אשמח אם מישהו יודע מה עושים לציפורן חודרנית ברגל-חוץ מעקירה כירורגית,כמובן.אודה לכם מאד אם תייעצו..העניין מאד כואב.. :-( שיהיה יום נפלא!

0 אור 0

New member
טיפול בציפורן חודרנית

קודם כל צריך לטפל בדלקת שבדרך כלל קורית - עושים אמבטיות של מים פושרים או חמים עם מלח (אפשר מלח רגיל או גס) למשך כרבע שעה כמה פעמים ביום מיד אחרי האמבטיה מנסים לתפוס את הקצה של הציפורן החודרנית ולשחרר אותה מתוך הבשר - אצל ילדים זה לפעמים מצליח עם חוט כותנה פשוט שמחדירים מתחת לציפורן. אם מצליחים להוציא את הקצה, אז גוזרים ומתחיל להקפיד להוציא כל הזמן את הקצה עד ש"מלמדים" את הציפורן לגדול לא לתוך הבשר. אם לא מצליחים לבד, לפעמים האחות או הרופא מצליחים לעשות את זה או פדיקוריסטית

freearth10

New member
הטיפול בציפורן חודרנית

בוקר ויום של אור! יחד עם הטיפול שאור הציעה התחילי באיזשהו טיפול ברפואה ההוליסטית אליו את מתחברת, כי טיפול בציפורן עצמה הוא רק טיפול על פני השטח ואם לא נטפל בסיבה שהביאה אותה, היא תחזור , אולי ברגל השניה/בצורה אחרת... כשאצלי זה קורה אני כבר יודעת שזה בעקבות חששות לגבי הדרך בה אני מתקדמת בחיים, כשיש לי לבטים לגבי עבודה, כשהדאגה שוב מקפיאה אותי וובמקום ללכת קדימה אני שוב תקועה במקום. כשאני מודעת לזה כמה משפטים של בטחון בכל מה שאני עושה פתאום מביאים איתם את הפתרון ואז הציפורן כבר לא כל כך מציקה.
מאיה

למעלה