בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

יום הכיפורים קרב ובא מאחל לכם ומבקש מבורא עולם עבור כולנו גמר חתימה טובה , שתיכתבו בספר החיים הפרנסה והשפע והישועה ושיכופרו כל עוונותינו כלפי כל אדם והמקום וברוח הזמן הקדוש הזה קטע מתפילת יום כיפור ( כתר מלכות - שלמה אבן גבירול) בִּתְפִלָּתִי יִסְכָּן גָּבֶר כִּי בָהּ יִלְמַד ישֶׁר וּזְכוּת. סִפַּרְתִּי בָהּ פִּלְאֵי אֵל חַי בִּקְצָרָה אַךְ לא בַאֲרִיכוּת. שַׂמְתִּיהָ עַל ראשׁ מַהֲלָלַי וּקְרָאתִיהָ כֶּתֶר מַלְכוּת. נִפְלָאִים מַעֲשֶׂיךָ, וְנַפְשִׁי ידַעַת מְאד לְךָ ה' הַגְּדֻלָּה וְהַגְּבוּרָה וְהַתִּפְאֶרֶת וְהַנֵּצַח וְהַהוד. לְךָ ה' הַמַּמְלָכָה וְהַמִּתְנַשֵּא לְכל לְראשׁ. וְהָעשֶׁר וְהַכָּבוד לְךָ בְּרוּאֵי מַעְלָה וּמַטָּה יָעִידוּ כִּי הֵמָּה יאבֵדוּ וְאַתָּה תַעֲמד לְךָ הַגְּבוּרָה אֲשֶׁר בְּסודָהּ נִלְאוּ רַעְיונֵינוּ לַעֲמד כִּי עָצַמְתָּ מִמֶּנּוּ מְאד לְךָ חֶבְיון הָעז הַסּוד וְהַיְסוד לְךָ הַשֵּׁם הַנֶּעְלָם מִמְּתֵי חָכְמָה וְהַכּחַ הַסּובֵל הָעולָם עַל בְּלִימָה וְהַיְכלֶת לְהוצִיא לָאור כָּל תַּעֲלוּמָה. לְךָ הַחֶסֶד אֲשֶׁר גָּבַר עַל בְּרוּאֶיךָ וְהַטּוב הַצָּפוּן לִירֵאֶיךָ לְךָ הַסּודות אֲשֶׁר לא יְכִילֵם שֶׁבַח וְרַעְיון וְהַחַיִּים אֲשֶׁר לא יִשְׁלט עֲלֵיהֶם כִּלָּיון וְהַכִּסֵּא הַנַּעֲלָה עַל כָּל עֶלְיון וְהַנָּוֶה הַנִּסְתָּר בְּרוּם חֶבְיון. לְךָ הַמְּצִיאוּת אֲשֶׁר מִצֵּל מְאורו נִהְיָה כָּל הוֶה לְךָ אָמַרְנוּ בְּצִלּו נִחְיֶה. לְךָ שְׁנֵי הָעולָמִים אֲשֶׁר נָתַתָּ בֵּינֵיהֶם גְּבוּל הָרִאשׁון לְמַעֲשִׂים וְהַשֵּׁנִי לִגְמוּל. לְךָ הַגְּמוּל אֲשֶׁר גָּנַזְתָּ לַצַּדִּיקִים וַתַּעֲלִימֵהוּ וַתֵּרֶא אתו כִּי טוב הוּא וַתִּצְפְּנֵהוּ .

בוקר טוב לכולם (נחשב בשעה כזו) ../images/Emo9.gif

מצטערך אבל לא היה לי זמן כ"כ היום ובכלל - תקופה עמוסה ולחוצה מבחינתי. גמזו מה קורה איתך?? מצטערת שטרם השתתפתי במשחקך אבל אני לא יודעת את מי לציין שם כי יש כ"כ כ"כ הרבה שהייתי מגדירה מבחינת כאנשי השנה. המשך יום טוב לכולםםםםםםםםםםםםםםםם

מקסימית , שלום

אני בסדר ב"ה , מתכונן ליום הכיפורים עת שערי רצון להיפתח עד מחר תמצאי זמן ותחשבי על משהו , ממתין בסבלנות לשמוע ממך

למעלה