בוקר טוב לכולם........

ronen1981

New member
בוקר טוב לכולם........

מה נשמע אצלכם? אצלי טוב יחסית למרות שבלימודים לחוץ למדי אבל אני לא מתרגש כי בסוף השבוע הארוך יחסית שהיה לי צברתי לא מעט כוחות נפשיים לשבוע הזה. נדמה כאילו אין קץ לשיעורים ותרגיל רודף תרגיל ואתה מסיים אחד רק בשביל שתוכל להתחיל אחר......... אבל לא נורא אני לא מתרגש שכן אני רואה מה התאריך היום ה20 למאי ואולי זה לא אומר לכם הרבה אבל לי זה אומר המון זה אומר עוד חודש אחד לסוף הסמסטר והזמן הזה יטוס כמו טיל..... ואז הקייץ שאמנם גם בו אני ילמד כמה קורסים ולמועדי ב אבל איכשהו זה אוירה אחרת נינוחה יותר רגועה יותר.... מכל מקרה גם אתמול חרף הלחץ הספקתי לראות סרט חדש יחסית ספידרמן החדש (זה שלכאורה עדיין לא מוקרן בארץ :) ) ולא אספר הרבה כדי לא להרוס לכם אותו. אבל המסקנה שלי מהסרט היא גם כאשר אתה מנסה להיות הכי טוב שאפשר והכי צודק שאפשר ומפסיד המון ומקריב הרבה קורבנות אישיים ובסוף מה עדיין לא מעט אנשים לא יכירו לך תודה על כך ויפסו מניעים שלילים שאינם שם. מכל מקרה אני מצטער אבל לדעתי הוא טעה בכך שהוא ויתר על אהובת ליבו מכיתה ג-ד ,עוד שבאה ומצהירה לפניו על אהבתה כלפיו והוא אוהב אותה עוד מילדותו והוא בכל זאת אומר לה שהו יכול להיות רק ידיד שלה.... אני מצטער אני אולי אדם גרוע מהספידרמן שבסרט אבל מיצידי שהעולם יבער ואני לא יותר על אהבה כזאת. אז מה אתם אומרים..... רונן.

jess ועוד

New member
בוקר טוב רונן

הייתי הורגת אותך אם היית מספר משהו על ספיידרמן כי אני רוצה ללכת לראות אותו חוץ מזה אני שמחה לשמוע שאגרת כוחות ואני מקווה שישארו לך עד סוף השבוע חופשת קיץ ...מממ... נשמע לי כל כך רחוק פעם אחרונה שהיה לי חופש קיץ היה בבית ספר וזה היה בין יא´ ליב´ כי מיד בסוף יולי של יב´ התגייסתי מה שאומר שאני אחרי בית ספר כבר ....12 שנה (וווואווו 12 שנה בלי חופש גדול ... יוחזר לאלתר חופש גדול גם במקומות העבודה ...) הידעתם בצרפת כל העובדים יוצאים לחופשת קיץ מלבד כמה שלא ..

GALI02

New member
רונני בוקר טוף!

סחה על האופטימיות.תלווה לי קצת... פליז? וברור שספיידרמן טעה(אמ... סופר הירואים גם טועים..?). אני בכל אופן הייתי בחתיכת דילמה אתמול אבל זה קצת ארוך ואני צריכה לזוז... אני עובדת צהריים היום אז אתה מוזמן להתקשר ואני אספר לך... לא תזיק לי איזו עיצה כי אני לא כל כך יודעת מה לעשות...(בעצם אני יודעת אבל מנסה להדחיק). בקיצור שיהיה לנו המשך יום מקסים. תמשיך לקחת ת´דברים בקלות
גילי

@@

New member
רונני, ג´סוס , גילגול בוקר טוב

וואלה, איזה אופטימיות, מה קורה איתכם? הכל בסדר? ג´סוס, איך את מרגישה? אני מקווה שאת לא עושה כלום, חוץ מלשכב במיטה ולצפות בטלויזה, את צריכה לשמור על עצמך. לי יש כאב ראש, לא יודעת אם זה מהמחשבות או בגלל שהלכתי לישון מוקדם. יום נפלא

mariana

New member
יש לך מזל שלא סיפרת לי

כי אני רוצה ללכת לסרט הזה. בכל מקרה מאחלת לך יום נפלא ואני כבר שמחה שאת אופטימי ויודע מה אתה רוצה מעצמך בעתיד. אז שיהיה לך בהצחלה בהמשך. באהבה

ronen1981

New member
לא הבנתי...

איך הסקת שאני יודע מה אני רוצה מעצמי בעתיד... נכון שבאופן כללי בגדול אני יודע שאני רוצה משפחה אישה אוהבת 3-4 ילדים לעסוק במשהו שאוהב ומענין אותי שעושה הבדל בעולם. אבל אני עדיין לא יודע מה. נכון שכיום אני לומד לתואר אבל אין זה מחייב שאני יעסוק בו בעתיד . יותר סביר להניח שאני יעסוק בו רק בזמן שירותי בצבא ואח"כ יעסוק בתחום אחר...כמובן שכימת האופציה שבכל זאת זה מאוד ימצא חן בעיני ואני לא יחליף עיסוק מכל מקרה איך שאומרים השמיים הם לא הגבול ואני לא מגביל את עצמי בכלום אני בגישה שאדם צריך לעסוק במה שהוא אוהב וכך בדיוק אני מתכון לעשות. ואם התחום הנוכחי שאני לומד לא יהיה מה שאני אוהב אני יעשה תואר נוסף בתחום אחר וכך הלאה עד שאמצע את מקומי בעולם הזה. בגיל 18 הקפתי בעיגול כ18 תארים שהיתי רוצה לעשות,כעת ברור שאני לא יעשה אותם כי יש בעיתיות פרקטית בכך. אבל אני בהחלט שוקל ברצינות תואר נוסף בכלכלה ומדעי המדינה ותואר שני במנהל עסקים (והיסטוריה גם נשמע מענין) ואולי פיזיקה ואולי.... מכל מקרה נראה כבר. אבל אני בהחלט לא יודע מה אני רוצה מעצמי ספציפית בעתיד. אולי אני אהיה בעל חברה בתעשיות עטירות הידע אולי איש מחקר והוראה באקדמיה ואולי תראי אותי על שלטי חוצות עומד בראש מפלגה ומתמודד לראשות ממשלה מי יודע ,לא יודע הזמן יגיד מה יהיה איתי. מכל מקרה החלטתי לא לדאוג מכך ומה שלא יהיה יהיה לטובה .

למעלה