בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

גלמור , מאחל רפואה שלימה לאביך. שנשמע רק בשורות טובות. אמן לכל מי שיוצא לחופש הסופ"ש הזה - אז תהנו ותבלו מכל רגע

בוקר אור...

גלמור שתדעו רקב בריאות וטוב,החלמה מהירה לאביך. לכולנו שנדע רק טוב,ברכה והצלחה. המשך יום מקסים.

בוקר טוב ונפלא - בוקר של חופש

אך איזה כייף, ריח החופש באוויר. גלמור - המון רפואה שלמה לאביך. המשך יום טוב וסופ"ש נפלא לכולם. אני בבית עד הצהריים ואח"כ מתנתקת מכם עד למוצ"ש (בעז"ה). אז שתהיה לכם שבת שלום.

חוצנית1

New member
בוקר טוב../images/Emo140.gif

גלמור,המון בריאות לאביך,שה' ייתן לך הרבה כוחות

בוקר טוב ויום מבורך לכולם ../images/Emo140.gif

שולח תפילה וברכת החלמה מהירה לאבא של גלמור. למקסימית שתהי לך בסופ"ש ותחזרי לספר חוויות מהנופש. המשך יום מקסים שיהיה לכולנו.

בוקר נפלא. הקטן התחיל בי"ס

כיתה ב' איזו שמחה!!! (שלי כמובן...) סוף סוף תהיה לו תעסוקה. אתמול קניתי ספרים לכולם וציוד לגדולה (מגבות מצעים...) לשנה הבאה לאולפנה. יאללה מתחילים להריח את השגרה

חוצנית1

New member
אחח,השגרה...

כמה אני מחכה לזה..שהילדים של השכנים יפסיקו להשתולל לי כל היום מעל הראש וילכו לישון בשעה נורמלית..

לא זכור לי שאני גרה מעליך ../images/Emo6.gif....

לא חשבתי על זה וגם לא קיבלתי תלונות אבל יש מצב שהשכנים מתחתיי תולשים שערות...) אמנם הילדים שלי לא משחקים כדורגל בבית אבל עצם העובדה ש- 4 זוגות רגלים מסתובבות בבית בשעות שאפילו הינשופים ישנים יכולה להוציא כל שכן מהדעת. אז בהזדמנות חגיגית זו וברוח חודש אלול אני מבקשת מחילה ממשפ' גרינבאום היקרים

חוצנית1

New member
חמודה..

לשכנים שלי יש...את יושבת?!..10 ילדים בלי עין הרע! ועוד פרט מטריד....הבית שלהם מורכב משתי דירות מחוברות,כולם ישנים בדירה שבבניין השכן ו"מבלים" בדירה שמעליי...תאמיני לי שהייתי מתחלפת עם משפחת גרינבאום

touti

New member
אני גרה בקומה רביעית והשכנים מתחתיי

לא יודעים כשאני בבית. כי אצלי בבית לא גוררים כסאות. לא מהלכים על עקבים או קפקפים מעץ. לא משחקים גומי או חבל. ובטח לא כדור. כי דרך ארץ קדמה...והשכנים לא אשמים . כמובן שיש חריגות וחריקות. אבל בד"כ משתדלים להתחשב בשכנים.

בוקר נפלא לכל חברי הפורום

ולכל החברה שנופשים בסופש שבלולה אני מניח שאת מתרגשת שהבן שלך החל היום ללמוד אז שיהיה בהצלחה

למעלה