בוקר טוב לכולם...

בוקר טוב לכולם...

קשה לי להרדם....וזה קורה לי כל לילה...כל הזמן אני רואה את התמונות האחרונות של אבי... קשה לי לחשוב שאני במיטה....והוא נמצא שם...מתחת לאדמה....

eshkolit32

New member
../images/Emo91.gif

יעלי, אולי תנסי בתקופה הקרובה לעשות דברים שיעזרו לך להירדם? כמו למשל :
לעשות הליכות, או כל ספורט אחר שמדבר אלייך? זה יכול לעזור לך להירדם ולישון טוב, זאת גם דרך טובה להוציא עצבים ולהכניס אנרגיות טובות לגוף.
לשתות לפני השינה כל מיני סוגים של תה שעוזרים לגוף ולנפש להירגע.
לקחת כדורים טבעיים שעשויים מצמחים ועוזרים להירדם ולישון טוב.

כן...אך אני צריכה אנרגיות לזה...

והאנרגיות שלי נגמרו....אני יודעת שאני צריכה להקים את עצמי...אך כרגע מנסה למצוא את הכוח לזה

../images/Emo201.gif

זה באמת קשה,אני זוכרת שגם ככה לי קרה.. את יכולה לנסות לראות טלויזיה לפני השינה/מוזיקה שמחה ולהשתדל לא לחשוב על הנושא אחרי שכיבית את הטלויזיה.. תנסי לחשוב על משהו טוב,על משהו שקרה בתוכנית או משהו שיהיה מחר.. זה קשה אבל זה עניין של אימון.. או שתבקשי מחברה או מישהו מהמשפחה שישן אצלך/את אצלו ,ככה שלא תהיי לבד ואולי זה יעזור קצת. ואני יודעת שזה גם קשה אבל את יכולה לנסות לחשוב על רגעים טובים שהיו לך איתו, לי תמיד אמרו את זה ובסוף זה עזר לי קצת.. |

זהו...שניסיתי הכול

הכווללל... להרדם עם טלויזיה....מוסיקה אני לא שומעת... כדורים...ביום שאבא שלי נפטר רצו לתת לי כדורי הרגעה...סירבתי...אמרתי שהכאב שלי עליו יצא טבעי...ללא כלום... ועדיין לא מאמינה בזה... מור זה עובר...המחשבות האלה..התמונות שלא זזות מהעיניים?

בטח שזה עובר..זה רק עניין של זמן..

תראי,בטח שלא יתחשק לך לשמוע מוזיקה ולקחת כדורים וכו.. אבל זה עוזר אפילו אם את לא תהני מזה,זה יעביר לך קצת את המחשבות.. חשבת אולי ללכת לשיחות?

בהחלט...ועשיתי את זה...

ועדיין עושה... כרגע זה לא ממש עוזר לי... באה עם כאב...הולכת עם כאב...מקווה שזה יעזור בהמשך

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo201.gif

בלילות מנסה לא נרדמת, בגללך כל דימעה מלוחה. אל תחשוב שאני מתלוננת, תפילתי היא פשוט לראותך, לחבק את האיש שבך. [אבא/ שרית חדד] לא יודעת למה אבל השיר הזה ממש הזכיר לי את המצב... תפילתי היא פשוט לראותך, לחבק את האיש שבך.... ואנחנו עדיין לא משלימים עם זה שהם הלכו, עדיין מחכים... בתוכנו פועמת תקווה קטנה שהם עוד יחזרו...

תפילתי היא

שאני מקווה שטוב לו למעלה.. כי לצערי...הבנתי שהוא כבר לא יחזור...ועל כך איבדתי את כל תקוותי...

אני מציאותית מדי...

אני יודעת ומודעת לכך שהוא לא ישוב לעולם... אולי זו הבעיה שלי...שתמיד בכל חיי הייתי ריאלית מדי..."עם רגליים על הקרקע".... אולי אם הייתי מצליחה להיות קצת רוחנית הייתי רואה היום דברים אחרת ממה שאני רואה.... תראי את אחי למשל...הוא בחר בדרך התמודדות אחרת ממני....בדרך הרוחנית...והוא עצמו מתמודד עם זה ביותר "קלות"... אני לא.

A GIFT OF LOVE

New member
אבל

יש פעמים שזה מאוד חשוב להיות עם "רגליים על הקרקע" כמו שאמרת. וזה יאמר לזכותך!

למעלה