בוקר טוב לכולם,

droli

New member
בוקר טוב לכולם,

לקח לי המון זמן, אבל סוף סוף דיברתי עם הרופא שלי, וסיפרתי לו ששהפרעות בריכוז הורגות אותי. משום מה הפנה אותי לנוירולוג, והוא הפנה אותי למכון רקנאטי?! מה זה? בינתיים קניתי לי גינקול. זה שווה משהו? תוך כמה זמן עובד? מתי יגיע היום שבו אקרא טקסט שלם, ולא אפספס שורות????? כמה שזה מתסכל, ועוד יותר מתסכל שאנשים אומרים אז מה? לך תסביר להם... אתם מבינים אותי??

דליה.ד

New member
שלום מיכל!

ובכן, הרופא שלך הפנה אותך בצדק לנוירולוג כי הוא אמור לאבחן הפרעות קשב וריכוז. איני יודעת מה זה מכון רקאנטי ונשמח אם תבררי ותספרי לנו. בנוגע ל"גניקול"...מה זה? תרופה? תוסף מזון? צמח מרפא? לא שמעתי על זה אף פעם. בקשר לקריאת טקסט ופספוס שורות - אולי כאשר תקבלי טיפול תוכלי לקרוא בלי לפספס (יש לזה גם קשר לדיסלקסיה). וכן, אנחנו מה זה מבינים מה את מספרת. והחוויה שלך מובנת פה לרבים מאוד. אז...אל יאוש, התחלת לחפש פתרון וזה מצויין. ואני מקווה שתמשיכי להתעקש עד שתקבלי טיפול הולם לקשיים שלך. בהצלחה!

droli

New member
גינקול מטפל או אמור לטפל בבעיות

זיכרון. עשוי מצמח הג´ינקו בילובה. הבעיה ששכחתי אותו בעבודה על השולחן... רואים כמה זה עוזר לא??

מיכלו´ש - ברוכה החוזרת!../images/Emo39.gif

כמו שאמרה דליה, ההפניה לנוירולוג בהחלט במקום, ואם הלה הפנה אותך למכון רקאנטי - אז הכל בסדר
עד כמה שסכור לי מכון רקאנטי נמצא באחד מבתי החולים (אני לא ממש זוכרת איזה מהם לכן לא אנקוב בשמות
) מכיון את יודעת מה דעתי על כל מיני תמציות צמחים שאף אחד לא ממש סגור על מה הן עושות ואיך, אז אני לא אגיב על נושא הג´ינקו בילובה - בעצם יש לי קרם גוף שעשוי מצמח הג´ינקו בילובה - הוא באמת עוזר

למעלה