בוקר טוב לכולם היתעוררתי מוקדם היום, יאלה אפשר לעשות רעש
י יוני יולי New member 12/8/07 #2 גם אני....בוקר טוב. הבת שלי עדיין ישנה מה קפצתי מהמיטה ,מה הקטע? מי העיר אותי...תרנגול מסטול...קוקוריקו קוקוריקו, אין לו אלוהים זה, כל היום קוקןריקו בסוף יגמור במצב OFF.
גם אני....בוקר טוב. הבת שלי עדיין ישנה מה קפצתי מהמיטה ,מה הקטע? מי העיר אותי...תרנגול מסטול...קוקוריקו קוקוריקו, אין לו אלוהים זה, כל היום קוקןריקו בסוף יגמור במצב OFF.
א אני 27 New member 12/8/07 #5 בוקר טוב ... ואחלה של שבוע .. אחרי סופ"ש מצויין של חברים טובים , שינה מעולה , והרבה כייף נשאר רק להמשיך את השבוע ככה .. ורמי , לא הספקתי אז , אחלה ארוח ביום שישי ... היה סבבה לגמרי ..
בוקר טוב ... ואחלה של שבוע .. אחרי סופ"ש מצויין של חברים טובים , שינה מעולה , והרבה כייף נשאר רק להמשיך את השבוע ככה .. ורמי , לא הספקתי אז , אחלה ארוח ביום שישי ... היה סבבה לגמרי ..
א א פרסקי New member 12/8/07 #6 בוקר טוב לכולם רמונייייי------ מה עם המנוי? יוני יולי תזמיני אותי לארוחת OFF בוקר טוב אנשים
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 12/8/07 #16 ../images/Emo124.gif פרסקי מגשים פנטזיות שכמותך אל 'תחלים' כל-כך מהר...
ר רק שיר New member 12/8/07 #7 בוקר מצויין ../images/Emo88.gif../images/Emo124.gif../images/Emo42.gif היה סופשבוע נפלאאאאאא שכן ירבו. והנה קצת אייטיז פתחתי את הבוקר ב שלי עם השיר הזה . שיהיה שבוע מדהים!
בוקר מצויין ../images/Emo88.gif../images/Emo124.gif../images/Emo42.gif היה סופשבוע נפלאאאאאא שכן ירבו. והנה קצת אייטיז פתחתי את הבוקר ב שלי עם השיר הזה . שיהיה שבוע מדהים!
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 12/8/07 #15 מה יותר גרוע מוות ביריה או בתליה? אתם נרמסתם ע"י והם נדרסו ע"י