בוקר טוב לכולם......

litzuf

New member
בוקר טוב לכולם......

יום של בלבול..... יום מעורב רגשית..... נמאס לי להתלונן..... שום דבר אצלי בפנים לא מצליחה לשנות......

ע ו פ ר ה

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo176.gif

צביה, האם בתוך הבלבול יש איזה שהוא משהו שהוא טוב? כשיש בלבול יש גם טוב וגם רע והכל מבולבל. שימי לב מהו הקטע הטוב ותני לו את האנרגיה שלך. באהבה עופרה

litzuf

New member
אני לא יודעת עם לקרוא לזה טוב...

יש את ההשלמה.... מצד אחד אני מנסה להשלים ולהיות הפעילה ומשלימה עם זה שאני צריכה להיות ההחלטית והמתפעלת ..... ואני פועלת ועושה כל מה שצריך... אבל מצד שני יש את הסירוב של הלב המשתולל ונותן ההרגשה שהוא עומד להתפוצץ. ממש לא נוח לי בפנים... אני פועלת כמו שצריך לפי ההשלמה והמוח... אבל בפנים קיים הבלבול במחשבות..

ע ו פ ר ה

New member
אני קוראת שיש דיאלוג

הראש אומר משהו והלב אומר משהו אחר. תנסי למצוא דרך שבה יהיה מקום לשניהם. אולי בעזרת כתיבה ואולי בדרך אחרת. בהצלחה עופרה

litzuf

New member
זאת בדיוק הבעייה....

אני לא מוצאת את הדרך לגשר בניהם....

שבוע טוב לכולם../images/Emo13.gif

השבת הייתה ארוכה, מלאת פעילות, היה כייף ונגמר. עוד שבוע לחופשה הגדולה, סוף סוף יגמרו ההסעות. תותית, את צריכה זמן לעצמך, להיות קצת לבד ולעשות חשבון נפש, מה רצונותייך, ומה עלייך לשנות. את לא מצליחה כי אינך יודעת איך, רשמי לפנייך כל מה שעובר עלייך, וצעד צעד תפעלי, כי באמת כשהכל מבולבל זה קשה.

tutit1005

New member
סולחת ..סולחת יקירתי

מוחלת מוחלת מוחלת רחלי אני מקווה שאת שותה מספיק .. את יודעת הנגב...חמסין...מיסכנים הגמלים

tutit1005

New member
סאני תביני...זה..../images/Emo42.gif

החוםםםםםםם
...
סאניייייייי תגיד איפה רחל נעלמה...שלא תלך לאיבוד בוואדי

sunny8

New member
תדליקי מזגן!!! מה קרה לך?../images/Emo8.gif

איך בכלל אפשר לחיות בחום הזה?

tutit1005

New member
סאני יש לי מזגן בבית

אבל יש בעיה של בריחת גז..וזה לאחר תיקון וכשאני מדליקה אותו הוא עובד אבל אחרי שעה בערך אפקט הקירור נחלש.

tutit1005

New member
אני יודעת יקירה

זה בטיפול אני מקווה שהשבוע תכנאי המזגנים יכנס לביתי ומהר..

sunny8

New member
דרומית,בדיוק היום הכרתי איש שמוכר חלב נאקה.

מוכרים אצלכם חלב כזה ? פה זה נהיה אופנתי.

למעלה