בוקר טוב לכולם, עדיין צריך עזרה....

daniel1981

New member
בוקר טוב לכולם, עדיין צריך עזרה....

כמו שכבר ציינתי בעבר אני ואשתי מתכננים לעבור בחודש הבא לאנגליה.... לאיזה חברה סלולרית הכי כדאי להצטרף שם? כמו טוקמן רק בחיוג מסלולרי לארץ ואיך הכי משתלם להעביר כסף לארץ? תודה רבה לכולם!

noa scotland

New member
למה חיוג מסלולרי לארץ? לא יהיה

לכם קו רגיל? יש חברות כמו Telediscount שאפשר לחייג איתם לחו"ל במחירים השואפים לאפב (למשל, £0.01 לדקת שיחה לארץ), מטלפון קווי. מטלפון נייד, לעומת זאת, אתה משלם הרבה יותר על "שיחת הגישה" ההתקשרות למספר שדרכו מחייגים הלאה לחו"ל. לגבי טלפונים ניידים, יש כל כך הרבה תכניות ומסלולים לכל חברה, בכל מיני תנאים משתנים ואורך חוזה משתנה, שאתה פשוט צריך להיכנס ל"סופרמרקט" כמו The Link או Carphone Warehouse ולברר מה מתאים לכם.

Sparker

New member
ב-carphone warehouse

יש Pay as you go SIM (טוקמן) שנקרא Mobile world. 7p לדקה לישראל, מחיר סופי.

noy2222

New member
7p

מי אמר אבסורד שמחיר שיחה לארץ אחרת קטן פי 4 ממחיר שיחה מקומית ולא קיבל? noy

Sparker

New member
למובייל באנגליה זה 15p

רוצה לשמוע משהו יותר אבסורדי? חבר שלי מישראל התקשר אלי אתמול. הוא בברסלונה ("רק" 1000ק"מ) אז הוא החליט להגיד שלום. הוא התקשר אלי מהסלולרי הישראלי שלו, לסלולרי שלי... אותה שיחה מישראל הייתה עולה לו רבע. אנשים פשוט לא מבינים...

noy2222

New member
הבעיה היא שאני פשוט עקשן

יש לי מספר כל כך טוב ב-vodfone שאני לא מסכים לוותר עליו. אם הייתה (או יותר נכון, אם הייתי מודע) לדרך בה אפשר להעביר מספרים... noy

noa scotland

New member
מתקשרים לשרות הלקוחות

ומבקשים PUC (Porting Authority Code) NUMBER את המספר-קוד הזה אתה מוסר לספק החדש שלך, ובשעה מסויימת ביום מסויים, כשבוע אחר-כך (יודיעו לך מהו בדיוק), יחליפו לך את המספר החדש שתרכוש כשתרכוש כרטיס חדש, במספר הישן האהוב שלך. פשוט מאד!

noa scotland

New member
אוף, יצא קצת מבולגן

אז ככה: כשקונים טלפון חדש או אפילו כרטיס Pay As You Go בכל חברה שהיא, זה מגיע עם מספר. כדי לשמור על המספר הישן, צריך להתקשר לשירות הלקוחות של המספר הישן ולבקש מהם קוד העברת מספר, שנקרא PAC. הם שולחים לך אותו בדואר או במסר (תלוי בספק), ואז אתה מתקשר לשרות הלקוחות של הספק החדש ומוסר להם את מספר ה-PAC. החדשים, מצידם, מודיעים לך באיזה תאריך לצפות להעברת המספר הישן לכרטיס החדש. באותו הרגע שזה קורה, הכרטיס הישן שלך הופך להיות בלתי-שמיש. כנ"ל לגבי המספר שהגיע עם הכרטיס החדש. והמספר הישן שלך - זה שאתה נורא רוצה לשמור - עובר לשמש אותך בכרטיס החדש. עשיתי את זה בזמן האחרון עם כמה ניידים, גם על חוזה וגם "טוקמן", וזה עובד כמו שעון. וגם הרבה יותר פשוט ממה שזה היה לכתוב את כל ההסבר

למעלה