בוקר טוב לכולם/ן

בוקר טוב לכולם/ן

שיהיה יום יפההההה,,,,,,, מה עושים היום,,,מה עושים,, מה עושיםםםםםםם???? נמאס מבריכות,, קניונים,, גבס,, צביעה,, הופ,, למשהוא יש עוד רעיונות למס´ ימים שנותרו???

נשית~37

New member
תחזרי למיטה שולינקה חחחחח

סאמק זה המקום הכי טוב עכשיו. טוב, אני בארוחת בוקר (לא שמישהו מכין לי, אני מכינה
)

yafit75

New member
תלוי מה מצב הכיס שלך מותק?

אני הייתי בלונה גל,,, בטבריה,,, חבל על הזמן,,,,מלאן אטרקציות לילדים! בסופרלנד,,,, ברשל"צ...

CHUCHU

New member
יום שבת הייתי בסופרלנד....

היה לי יום צוות מהעבודה!!!! והיה כיף !!!

איזה כיף לך לנו עושים טובה

שלוקחים אותנו יום לפני ראש השנה לאיזה מקום נידח איפה שהוא בחיפה.

נשית,,,,,

המקום הכי טוב,,,? אין ספק,, אפשרי,,,,? לאאאאאאאאא הן ערות מ- 06:00 ,, מה עובר להן בראש,,, איך מתעוררים בכזאת שעה,,,

sahr12

New member
שימי את הילדים ברכב.....וסעי לספארי

או לגני יהושוע....שימי סדין על הדשא......תרדמי ותני לילדים לשוטט במרחבים.... אני כבר אחרי הטירונות הזו....:)

חחחחח,,,,,סער,,,ספר,,ספר,,

להם איזה צחוקים היו,,, חחחחחחחח איך הרדמנו את הבנות,,שלי ושלך על המדשאות,, ונרדמנו,,, והתעוררנו רק כשהתחילו הממטרות,,זוכר,,,,,,חחחחחחחח וואלה,,נזכרת וצוחקת,,, (בטח עכשיו,כולן,, סקטאח,,סתגאדם,,פםלקחחחח,,,רקחלחחחח,,, אהה, מניאקיתת,,אההה.....)

sahr12

New member
זו דמגוגיה זולה!חחחחחחחח....

מה שאת לא יודעת זה שהבת שלי מרדימה אותי.....ככה חינכתי אותה. חחחחחחחח.....אחרי זה היא דורכת לי על הגב....משחקת לי בשיער... מחבקת אותי.....ונרדמת לצידי צמוד שארגיש את האויר שהיא נושמת על הפנים שלי........ זה חינוך!!.חחחחח

טאקילה~*

New member
שולינקה השתרללת עם סער בדשא????????

מה זה עד שהממטרות נפתחו????? מממממ מהר ספרי לנו מה היה בדשא?

הופההההההההההה, איזה סקופ !

תגידי, איך בכלל אפשר להרדם ליד דבר כזה....? סתם עובדת עלינו זאתי...

כן הם הרדימו את הבנות וגם נרדמו

אולי כן באמת הרדימו את הבנות אבל לא נרדמו ממש לא נראה לי. קדימה לשפוך מידע מה היה שם בדשא?

sahr12

New member
חזרתי,אני רואה שזה לא יורד ...חחחחח

אז כך......ישבנו אני ושולי ו12 ילדים בדשא....במעגל.... היינו צריכים לעשות להם ג´ימבורי......שמנו תכדור הגדול באמצע שולי רצתה להדגים לילדים.....היא נשכבה על הכדור והתחילה להתנדנד מצד לצד....לפתע פילחה צעקה את גני יהושוע סער??????????????????????????????? נתפס לי הגב!!!!!!!!! תעזור לי לקום......ואז אני חייכתי ואמרתי לה מגיע לך!!! עונש!!!!!!!!!! לקחתי את כל הילדים...העמסתי אותם על הטרנזיט.חחחחחחחחח ונסענו לאכול אצל אבולעפייה ביפו.......ושולי נשארה שם על הכדור.....מתנדנדת מצד לצד.. לא יכולה לקום.......חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הממטרות התחילו לפעול היא נרטבה........הטריקו הפכה שקופה......והאנשים שעוברים בסביבה חושבים שהיא אנדרטה או פסל של טומרקין......חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חולצה שקופה אמרת ?????

יו, למה לא צילמת את זה ..... נראה לי שהיה יותר צפוף סביבה מאשר סביב הכלוב של הגורילות.... יוווו, יודע כמה כסף יכולת לעשות מתמונה של שולי בחולצה שקופה....?

חחחחח,,,סער

ועד עצם היום הזה,,, אני מתנדנדת,,, אופססססס,,נפלתי שמאלה,חחחחחחחח

טליה34

New member
שולינקה

נו............ קוראת את כל השרשור, ומחכה לרעיון...מה עושים היום? מחר....יש לי פעילות מחרתיים....בריכה אבל היום....היום....מה עושים????

למעלה