בוקר טוב לכולם!|ôèø&eacut

רבקהבן

New member
בוקר טוב לכולם!|ôèø&eacut

אז הנה עוד שבוע מתחיל ואחרי השבת נשארתי עם 2 שאלות שבטח רבים כמוני שואלים את עצמם איך זה שבימי חול ממש קשה להוציא את הילדים מהמיטות בבוקר אפילו שהולכים לישון בשעה סבירה ודווקא בשבת למרות שהם הולכים לישון מאוחר מאוד הם מחליטים להעיר את ה
? וגם שביום שישי לפני השבת הבית מבריק ומצוחצח וכל דבר במקומו ובמוצאי שבת הוא נראה כאילו עברה פה סופת הוריקן?
אז שיהיה שבוע שקט ונפלא לכולם

I Was Hoping

New member
בוקר טוב ../images/Emo186.gif

לפני ארבעים דקות סגרו לנו את ברז המים הראשי, כי מחליפים את כל מערכת הביוב של הבנין לחדשה, אז זה הולך להיות יום קשה. קמנו מוקדם להתקלח, ועוד הספקתי להפעיל מכונת כביסה אחת שסיימה ממש בדקה התשעים. את כל הנקיונות של הבוקר אני עושה על יבש בלי להרטיב כלום, וזה בסדר, כי כלים אין ודלי מילאתי מבעוד מועד. לגבי הילדים - ממש עוד קטונתי מלענות, דברי איתי על זה בעוד כמה שנים
ולגבי הבלגן של מוצ"ש - גם ככה במוצ"ש אני בבית אז מקדישה קצת יותר זמן לפני השינה לסידור וארגון כדי לא לקום לבלגן, והכל בסדר. אני גם לא נותנת לאף אחד להשתולל פה במשך השבת
אז בכלל...

maybesure

New member
דרכת לי על יבלת אחת

הילדים אצלי גם בשבתות לא מתעוררים בכלל ואם במקרה כן - הם לא מעירים אותנו ולא מרעישים, זה חינוך מגיל שנתיים! (הם בוגרים היום אז באמת לא נתון להשוואה). ההוריקן של מוצ"ש אצלנו נובע מכך שכל אחד מסדר לו את היום ראשון שלו (הבת לאונ' לשבוע), וזורקים את כל מה שמיותר להם בסלון/פינת אוכל/חדרים/מרפסת שירות. במוצ"ש בלילה אני עוברת ואוספת את כל מה שהולך לחדרים בקומה השניה, וביום ראשון בבוקר מסדרת את כל מה שנשאר בקומה הראשונה. ביום ראשון בצהרים מסדרת או מנחיתה פקודות לסדר את החדרים. בשאר השבוע נשאר מסודר יחסית.

למעלה