בוקר טוב לי .......................

בוקר טוב לי .......................

הי חברה ערב טוב לכם אז ככה אני עדיין עם אדרנלין מאוד גבוהה מההופעה של ניל דיאמונד מאתמול בערב מה אומר לכם שעתיים הופעה ללא הפסקה אמן בקנה מידה עולמי משו משו והנגנים שלו כמובן שלא איכזבו היינו קהל של 3000 איש וואלה אני אומרת לכם בחיים שלי לא הייתי בחברת כל כך הרבה אנשים מפחיד רצח אני ודניאל ישבנו ביציע כמובן שמעלית לקחה אונו לשם עם ליווי של סדרן עד למקום הישיבה הרגשתי כמו V.I.P זה כמובן לא שירות שכל אחד מקבל אבל למי שיודע על המגבלות שלי מבין שהיינו צריכים עזרה להגיע ליציע טוב אולי גם בישראל יחשבו על רעיון כזה לנכים שרוצים לשבת ביציע ובאמת להרגיש חלק מהקהל ולא לשבת במקום שמיחס אותם משאר האנשים (אני חושבת שחרגתי קצת וזה משו שאני צריכה לספר עליו בפורומים של נכים אבל אני החרמתי פורומים אלא מהרבה סיבות ורק רציתי לשתף אתכם בשוני של מקומות נגישים לנכים בין ישראל לאוסטרליה) בכל אופן היה כייף לא נורמלי איזה אנרגיות בזמן ההופעה רק שהייתה מישהי שישבה לשמאלי וכל ההופעה צעקה ווואאא ווואאאווו ולמי מכם שמכיר אותי יודע שאני שומעת רק באוזן השמאלית שלי אז תתארו לכם איך זה היה למזלי הרמקולים עבדו על ווליום כל כך גבוהה שהמצחיק הוא שאני לא בטוחה אם מישהו שמע אותה חוץ ממני ואני זאת שסובלת מחרשות חלקית באיזשהו שלב רצתי להציע לה שאולי תצעק לי ווואאאווו ווואאאווו בצד הימני אולי זה ישחרר אותי מהחרשות של האוזן הימינית אבל החלטתי שלא לבקש ממנה כי עם כל הווואאאוו ווואאאווו שלה היא היתה גורמת לי לעוד נזקים חלילה אז הנה אני הבוקר עדיין חרשת בצד ימין אבל מרוצה מאוד מההופעה של ניל דיאמונד האגדי חברה שמתם לב שהמון אמנים יהודים כמו ניל דיאמונד בט מידלר וברברה סטריסאנד לדוגמה מעולם לא הופיעו בארץ הקודש כמה חבל ואירוני נו טוב הפסד שלהם ככה לפחות אני רואה את זה אז אפסיק לבלבל לכם במוחש יהייה לכם ערב מצויין אוהבת אתכם ממרחיקים גולדי

היי גולדי כתבתי כבר אתמול הודעה

ארוכה דרך הסלולרי שלי באולי שתיים בלילה ואחרי כל המאמצים זה אפילו לא נכנס לפה..
אז אני נדונה לכתוב שוב. מאד שמחתי שנהנתם בהופעה של ניל דיאמונד, אני בושה להגיד אבל בכלל לא ידעתי שהוא יהודי..מה שכן, פעם הצבעתי באיזה עצומה שארגנו בשבילו (אולי שיגיע לשיר בקנדה? לא זוכרת) היתה לי חברה קנדית והיא הכריחה את כל החברים בצ'אט ההוא להצביע, אז כמחווה הצבעתי משהו עבורו וזה כל הקשר שלי לאיש ולכישרון. אני שמחה שבאוסטרליה מתייחסים לנכים כמו שמגיע להם ולא עושים להם טובה שמתחשבים במצבם. אני חושבת שהחברה הישראלית מאד בעייתית ביחס שלה לנכים, כשאני הייתי לוקחת את אמא שלי עם כסא גלגלים אפילו בתוך בית החולים, כולם היו נועצים מבטים וזה היה כל כך מביך ומעצבן.לפחות מהבחינה הזאת את במקום הנכון (מכל שאר הבחינות- רוצים אתכם בארץ) אני גם לא מבינה למה הכוכבים היהודים לא מגיעים לארץ (רק שתדעו שלדעתי מדונה בסוף תעבור גיור אורתודוכסי), זה בערך כמו שכשעושים פיגועים במוסדות יהודיים בחו"ל כל הקהילה היהודית נעמדת על הרגליים האחוריות וצועקת ש"הטרוריסטים לא מפרידים בין ישראל ליהדות" והם עצמם כן מפרידים? והאם אפשר בכלל להפריד? כאילו שבגלל שהם שוויצרים/בריטים/אמריקאים וכו' וכו' הם לא ייחשבו מספיק "מטרה" לטרוריסטים. אני גם חושבת שלברברה סטרייסנד יש קצת בעיות עם ישראל, כמה שאני זוכרת. חבל. אצל רונית רפאל יכלו לנתח לה את האף באופו מושלם. ואפרופו הוליווד, אתמול ראיתי את "קונסטנטין" סרט חביב להפליא כשהחלק הטוב ביותר שלו היה כמובן, איך לא, קיאנו ריבס הממגנט. אני יודעת שגולדי אומרת שאומרים שהוא הומו אבל ממש לא אכפת לי בעיניי הוא, נכון לעכשיו, ועל אף האנורקסיה הקלה שהוא סובל ממנה ועל אף כתפיו השמוטות כשל קשיש- השחקן הכי שווה בעולם!!!! (הגעתי למסקנה שבראד פיט כבר הרבה זמן ממש לא מרגש אותי ובלי קשר לאף שלו ועם קשר לכנראה בגידה שלו בג'ני). זה היה כזה כיף לראות סרט בעזריאלי בחצות...כזה שלו ורגוע...עזריאלי בחושך...נחמד...

אפרתוששששששששששששששש../images/Emo24.gif

תודה על הנסיונות שלך לשלוח לי הודעת תגובה גם דרך הסלולרי אכן מבאס שאמנים יהודיים לא באים להופיע בארץ אני חושבת שאת צודקת לגבי העניין שכולם שם נעמדים על הרגליים כשקורה משו בארץ אבל רק שתדעי לך שהמון סלברטי יהודים באמריקה בכלל לא מזדהים איתנו ולא ממש נאותים לעמוד לצידנו מצער מאוד את יכולה לדוגמה לקחת את וודי אלן וריצרד דרייפוס שמבחינתם אנחנו לא עושים צדק עם הערבים בשטחים כל כך הרבה פעמים נשאל וודי אלן למה הוא לא בא לישראל הטענה שלו פחד מטיסות או משו טיפשי כזה אבל הוא כן טס לאירופה וכולי אבל אני חושבת שקראתי איפשהו שהסיבה היא שלדעתו אנחנו עם כובש ועד שלא נחזיר את מה שכבשנו היוא לא יבוא ולא יזדהה עם ישראל הבעיה עם אלה שאם הוא או הם היו גדלים בארץ ולומדים על אמת את ההיסטריה של מדינת ישראל ולא את ההיסטוריה שערפאת נשמתו בגיהנום ניסה להכתיב אז מצבנו היה טוב יותר טוב זה לא פורום פוליטי אבל רק רציתי שתדעי שאני מאוד מזדהה עם מה שכתבת הם תורמים הרבה כסף אין ספק ואולי זו בעצם הבעיה לא? אגב אפרתוש אני חייבת לציין שאת מגלה בקיאות לא נורמלית בכדורגל ישר כוח אז שיהייה לכולכם יום טוב אצלי קרובה אני לשעת המיטה אפגוש בכם שוב מחר שלי עדיין היום שלכם גולדי

גולדייייי

את לא צריכה להיות בהופעה של ניל דיאמונד בשביל להרגיש v.i.p את כבר v.i.p בשבילי ואני בטוחה שגם בשביל הסובבים אותך אני מאוד שמחה שנהנת כי ההנאה שלך היא הנאה שלי בהתחשב בעובדה שאנחנו נשמות תאומות. תמשיכי לשתף אותנו אם את הולכת לעוד הופעות ובע"ה תבואי לארץ וכבר תספרי לנו על הופעה של יודהה בעצם מה תספרי אנחנו ניהיה שם איתך! אני בכול אופןן חולה עלייךךך ליזז

../images/Emo99.gifחם לי בלב ובנשמה

ליזי איזה מחמאות אני מקוה שתראי שאני מסמיקה תודה יקירתי אני באמת כמו v.i.p בכל אופן אני לא יודעת אם אתם יודעים אני את הפעם הראשונה שראיתי את יודה היתה למעשה בשנת 2001 במופע בחיפה מופע אקוסטי והיה ממש מהנה אגב היה לידי אחד אחד שכל ההופעה צעק יאסו יודה מעניין מי זה? נשמע מוכר כאן למישו? טוב אז אהבתי שלוחה לך ליזי ואנחנו אנהי ודניאל מקוים שנבוא לארץ בקרוב גולדי

חחחחח מוכר כאן למישהו

אממממממממממ איפה גנב באפילה כשצריכים אותו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גולדי הרגת אותייי

למעלה