בוקר טוב לילה

בוקר טוב לילה

בוקר טוב לילה ארוך בוקר טוב לילה ברוך בוקר טוב לילה לילה טוב שינה בוקר טוב למי שער ולמי שנרדם... מי ייתן ותהה לו שינה ערבה..

silver82

New member
בוקר מצוין לילה ברוך

ומי שנרדם איתך הסליחה הפסד שלך

silver82

New member
תודה

יום מצוין כרגיל לא הלכתי למפגש עבדתי בוקר מוקסם גם לך

חח האמת לקחתי כדור וחצי...

גג עוד חצי שעה אני אחזיק מעמד ואז אני נופלת כמו מתה.. חח עד אז מעבירה איתך את הזמן

silver82

New member
תמיד בכיך

עד שתיפלי אני יחזיק אותך איך היה היום ?

עבר די בכאבים

כי אני חולה אבל הסתיים בצורה הכי מתוקה שאפשר... ביתר ירושלים הביסה את מכבי חיפה 2:1 שיחקה טוב נתנה גאווה.. חח ככה שגרוע היום הזה לא יכול להיות

silver82

New member
חולה???????

שמח שניצחו והיום לא יכול להיות גרוע אם לא ניתן לו ואם יהיה לנו עם מי לדבר

אני אקרא..

בינתיים זה משהו שכתבתי מוקדם יותר... מקווה שתאהב.. {אחר כך אעלה עוד משהו שכתבתי} כולם אמרו לה לשתוק והיא בשלה המשיכה במרד כולם הנחיתו מכות והיא בשלה מתייסרת עד שיום אחד הלב נדם האור כבה והדמעות איתם הכל נעלם השקט הלבן התמונות צורחות הנשמה איתן גוף חי נשמה מתה ילדה קטנה בוכה לפתע רוצה לצעוק רוצה שוב לדבר הכל נעול היא כבר במקום אחר

silver82

New member
לא הצלחתי סליחה

אבל זה נמצא ב ynet מחקר שמדבר על שעות שינה אני אנסה יותר מאוחר אחרי שתישני ואני אחפש מה לעשות

silver82

New member
בקשר לאלוהים

זה החלק הקטן במוח שלעולם לא נגיע אליו כי תמיד ננסה במקום אחר

silver82

New member
תמיד

אני תמיד אוהב לקרוא כבד משהו לא? איזה מוזר את רק בת 16 לא יאמן

קצת כבד..

כל המצב רוח היה כזה... חח אבל יש לו כבר מתחרה קצת אחרי סוף המשחק.. בנשמה המתה משהו מתעורר בילדה המתה משהו סורר משהו מגיח כמו מתוך האפילה ילדה קטנה מחייכת צוחקת זו לא אותה ילדה קצת לפני שהיא תחזור למצבה הרגיל האפור היא מחייכת צוחקת מנצלת כל שניה היא חיה ממש חיה כמו ילדה רגילה..

silver82

New member
חח

שמח לראות אותם הרבה כיף להיות עם הילדה החיה אולי כדאי שנארגן לך מנוי או סתם איזה שחקן

silver82

New member
בקשר לצבע

שכחתי להגיד לך לא משנה איזה צבע את בוחרת להיות להרגיש תמיד הבסיס חייב להיות לבן תנסי ותראי

חחח תביא שחקן לקבוצה

חח אני יש לי כבר אשכנזי משומש יד 28235947 בלי תוספות ערס הפוך ממני שתלטן ומושלם.. חח והילדה החיה הזו.. כיף לה להראות
+
חיוך בשבילך

silver82

New member
אשכנזי

אשכנזי מזרחי מה זה חשוב אם הוא יודע להוביל ולהיות שם שצריך שתלטן אני לא דואג לך אשכנזי ערס זה כמו סטייק פרווה לילדה עם החיוך שלא יפסק

חחח סטייק פרווה

אהבתי בכל מקרה זו אהבה סודית חח אני אוהבת ושומרת את זה בסוד לעצמי בכל מקרה יש סרט ממש טוב עכשיו גאוות המשפחה בהוט פאן ערוץ 13 אם יש לך ממיר... בעצם אין לך. בעעע חח אחלה סרט.. אחזור כשהו אייגמר {שוקללת לקחת עוד חצי כדור כי זה לא הכי משפיע}

למעלה