בוקר טוב-לילה טוב

sholy1

New member
בוקר טוב-לילה טוב

אז אחרי הפעם הראשונה שיצאנו מרק התקשר וסיפר שהוא יהיה לבד ביום שישי בערב והוא שונא חאכול לבד אז בהתקף של ספונטניות הצעתי לו לבוא אלי...היה ערב ממש נחמד ואפילו הילדים התנהגו יפה...לא שמעתי ממנו שבוע והיום בבית כנסת בקידוש דיברנו והוא התקשר לפני עשר דקות ושאל בא לך לצאת לכוס קפה? אמרתי כן בכיף ועכשיו אני מחכה שיבוא...מוזר אבל מרגישה כמו בגיל 16.... (יש לציין שהתחתנתי בת 19 עם החבר הראשון....)וזה משום מה למרות הרבה שנים שבאמצע מרגיש דומה...אז לא יודעת מה ילד יום ואם זה רציני אבל מתרגשת.... חזרתי........ השעה אצלנו 00:00 כמו סינדרלה....שתינו קפה דיברנו והיה ממש נחמד...בדרך חזרה הביתה עצרנו ליד הבית החדש שקניתי לבדוק את הדלת של החניה והוא אמר "אני יכול לסדר את זה עבורך אז נדבר מחר ללכת לסירס לברר כמה החלקים יעלו.."בנתיים נראה נחמד נקווה שימשיך כך..... בסך הכל הוא בחור נחמד...בישן למדי ..מקווה שאכן יהיה המשך..

sholy1

New member
הלוואי

כן יהי רצון... רק שמוזר בגילי להרגיש שוב בת ששעשרה עם הפרפרים בבטן...ועם השאלה ינסה לגעת או האם הוא שומר נגיעה? (שנינו דתיים-מסורתיים)עד איזה גבול לרמוז שכן אני מעוניינת ואיפוא זה עובר את גבול הצניעות..בקיצור כל מה שבגיל ההתברות התלבטנו חוזר שנית.....

Rinattt

New member
../images/Emo20.gif

כיף לשמוע והצלחה בהמשך

sholy1

New member
כמו בגיל 16 אם שכלשל גיל 40...

הלוואי מקווה שאפשר?.....

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gifאתה מרשה לי

להעתיק את זה? הרגת אותי מצחוק....

כפרע...גם לזה יש רצונות ותרופות...

Vיארגע.... תגרום לכולך לרצות גם ת'פלסטיקהמצוי של המתנפחת המזדמנת ...

sholy1

New member
למה נאיבי?

חוץ מזה אני באמת חסרת ניסיון... התחתנתי בגיל19 עם החבר הראשון שלי התגרשתי לאחר 17 שנה ולא רציתי לשמוע על גברים... ופתאום אני חוזרת לגיל 17 ולפרפרים בבטן........

d a n i e l s 5

New member
נאיביות היא לא מילה גסה.....

בכל אופן לא בהקשר של הסיפור שלך...... נהפוך הוא...... הנאיביות שלך קסומה בעיני :)

דנדן66

New member
כבר עברה שנה???

רק כמה שורות מקודם הרגשת בת 16 וכבר את מרגישה בת 17? בחיי, איך שהזמן רץ ..

למעלה