בוקר טוב כורדינייה, יומה בריכה תלוכון

שימו לב עוד שבועיים החופש הגדול נגמר

לחופשת קיץ יצאתם השנה ? מי שלא יצא שימהר לצאת לנשום קצת אוויר מכול העומס של השנה אחרת מתחילים להכנס לעונת החגים - הרבה אוויר לא יהיה איפה הייתם רוצים את חופשת הקיץ שלכם ? אני בכייף הייתי עושה אותה בירושלים מקדישה זמן לרוחניות - בכותל המערבי - מגדל דויד ונראה לי ככה שאת חופשת הקיץ שלי אני דוחה לחול המועד של סוכות - נשלב עליה לרגל שלושת הרגלים + סהרנה על חופשדה חלומית לכורדיסטאן אפשר רק להמשיך לחלום ואם אין אפשרות כזאת - כורדיסטאן באה אלינו לסהרנה סוכות

hemiitz

New member
עמנואלה

כורדיסתאן זה כבר לא חלום,זה אפשרי,והשאר אפשר בפרטי.......

hemiitz

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בתיה../images/Emo8.gif

לא יכול לתת פרטים באינטרנט,

ומה בפנטזיה להיום ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

לחמה סמוקה של חאלתי בתיה גררררררררררררררררר

ערב טוב - זה עתה חזרתי משולה גו בסי

ובדרך לתחנת האוטובוס לכיון לבית שמעתי מרחוק מוזיקה יהודית חסידית - התקרבתי ואז התגלה לי תהלוכה של הכנסת ספר תורה - הצתרפתי והיה מאוד מרגש ומה אוכלים ? יש כותלה במקרר מיום שישי - כותלה עם במיה ואם לא ארוחה חלבית נכון לעשיו אני די ממוטתת מהיום הארוך והמטיש היידה לחמם - להתרענן ולהתחדש

הודעת הפורום - עד סוף השבוע הפורום יסגר

קיבלתי הודעה ממנהלת אשכולות תרבות בתפוז אנשים שאין מי שמציע את עצמו לניהול הפורום והפורום לא יכול להתקיים ללא מנהל אני בטוחה שלכולנו יהיה חבל ועצוב לראות את הפורום סגור ואני בטחה שלי זה יכאב כפל כפליים ואני לא רוצה בכך לכן הצעתי שוב את נכונותי לנהל את הפורום אשמח לקבל תשובה חיובית מצד הנהלת הפורום ומצידכם להמשיך במתכונת הראויה לשימור פעילות הפורום שיהיה ערב טוב ובשורות טובות עמנואלה

ברת כאלתי יקרה, אני שמחה שהסכמת להמשיך

ולנהל את הפורום. אני בטוחה שתקבלי תשובה חיובית כי אין יותר מתאים ממך לנהל את הפורום הזה. מבחינתי אשתדל כמה שאוכל לתרום לפורום, אני מקווה שכל החברים שלנו גם יחזרו. ובטח ובטח כל עזרה שתרצי ממני, תקבלי.

תודה רבה אידלוכון נשמח על שיתוף פעולה

יחד - וכי מגיע לנו יצוג מכובד ואנחנו נפעל יחד בכדי שיגיע למקום הטוב ביותר ב ה צ ל ח ה .....

hemiitz

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כול הכבוד,צריך להחזיק את הפורום כמה שיותר,חשוב שיהיה לנו בתפוז גם יצוג הולם,שמח על ההחלטה שלך עמנואלה, אתך לאורך כול הדרך ב-ה-צ-ל-ח-ה

../images/Emo140.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif like ../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo2.gif

למעלה