בוקר טוב כולן....

snir 932

New member
בוקר טוב כולן....

איזה לילה סיוט לא ישנתי בכלל איזה סיוט זה היה פשוט סיוט. לא יודע אם זה בגלל הנחירות של תותית או בגלל שכאב לי כל כך
אני עכשיו מתארגן ועף לבית חולים 10 ואחרי זה בתקווה שלא יגידו לי לחזור לצבא ויגידו לי לחזור לבית, כי אין כוח לחזור לצבא עכשיו אני ממש ממש גמור ואין לי כוח להכין תיק וכלום. אני אדבר איתכם יותר מאוחר שאני אחזור מישם ביי בינתיים חולה עליכן משוגעות
שניר

tutit1005

New member
שניר יום מבורך

מקווה בשבילך שתקבל עוד גימלים ותשאר איתנו פה המון בריאות והצלחה. אגב אתה הראשון אומר שאני נוחרת רק ששכחת להגיד לכולם שאתה מכה ..אתה זז בלי הפסקה ..מדבר מתוך שינה.. וגונב את השמיכה. שמור על עצמך תחזור בשלום ועם בשורות טובות תותית.

בוק"צ טוב שניר וכולם../images/Emo140.gif

הייתי קצת עסוקה ביומיים האחרונים, אז לא ממש כתבתי... שניר תרגיש טוב ילד, תשמור על עצמך... שיהיה לכולם יום נהדר

צהריים טובים לכולם../images/Emo140.gif

טוב את הבוקר התחלנו בריצות עם הילדים, לרופא ולבדיקות. אחריי זה כל הבוקר ניקיון אחריי מה שהשאיר האינסטלטור, כי היה פיצוץ בצינור, בקיצור לא היה משעמם היום. יום טוב לכולם, שניר אני מקוה שהכל עבר בשלום.

snir 932

New member
איזה כיף עוד 10 גימלים ואחרי...

זה אני אמור לקבל עוד 10 גימלים אחחחחח החיים הטובים
להיות בבית ולהציק לכמה פה
עפתי לאכול לא אכלתי כלום כל היום אני מסוגל לאכול את כל "צוות ניקוי תפוז" מרוב שאני רעב נדבר כבר יותר מאוחר בערב לילה מתי שיצא ביי כולם מת עליכן
שניר

snir 932

New member
קבלו תיקון 20 גימלים אני הולך....

לעשות לכם פה בלאגן יאללה מלחמה

tutit1005

New member
שניר סחטיין על הגימלים../images/Emo6.gif

העיקר שתרגיש טוב ותהיה לנו בריא ושלם בכל רמ"ח איברייך

יעעעני מה, הולכים לעבוד קשה?../images/Emo6.gif

יופי, קיבלת גימלים, עכשיו צריך להמשיך לפנק? העיקר שתרגיש טוב. שמחים שאתה פה איתנו עוד קצת. תותיייית ערב טוב, וגם לכל השאר.

snir 932

New member
אני רק ימשיך לפנק אותכן...

כמובן שעד יום שישי
כמו תמיד יאללה אני מקשיב מה כל אחת רוצה? אני במצב רוח טוב אז יאללה אל תתביישו לבקש
היום גם שחר חוזרת לבית אז אני יהיה איתה אולי איזה כיף הלוואי ויצא לי להיות איתה

יאאלה שניר, מסיבת פיג'מות../images/Emo6.gif

תקרא לשחר, נבוא כולם למסיבת פיג'מות. אני מביאה את הפיצה.

snir 932

New member
יאלללה מסיבת פיג'מות ../images/Emo13.gif...

לכל הבנות לבוא עם פיג'מות חושפניות מסטן
שיהיה כיף תותית את לא כלולה את יכולה לבוא עם שמלה ארוכה
יאללה בלאגנים שטויות פיצות אל תביאי פיצה אחת תותית מזה את מתקמצנת אני לבד אוכל מגש תביאי איזה 3 מגשים

למעלה