בוקר טוב כולם

ע ו פ ר ה

New member
בוקר טוב כולם

החיסרון בחופשות נפלאות זה שצריך אחר כך לנחות ולחזור לשיגרה..... אוף, כמה שזה קשה.... אז שתהיה לי נחיתה טובה ולכם יום נפלא באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

sunny8

New member
בוקר טוב גם ממני ויום נעים! ../images/Emo140.gif

אכן לחזור לעבודה לאחר חופשה זה קצת קשה אך לפחות זכית בחופשה נהדרת , מה שלאחרים אין אפילו את זה . עבודה היא חיינו אך לא בשבילנו , אמרו חכמים. אין ברירה .

יום טוב לכולם../images/Emo140.gif

כמה שאני מוכנה לחופשה כזאת, קצת להתרחק מכל הבלגן לשקט נפשי.

היי בנות.....

הלכתי להזמין עוגת גבינה עם פירורים שיהיה בטוח, כי כולם חוטפים מה זה?.....ומה איתי? הרי אני חולת גבינה עם פרורים...זה הדבר היחדי שאני אוכלת..ממתוקים.

tutit1005

New member
נעמה יקירה

שמעתי עוגת גבינה עם פירורים..יאממייייי זאת העוגה האהובה עלי..אני באה שמרי לי פרוסה אבל פרוסה רציניתתת

קדימה נעמה, אני מכינה../images/Emo6.gif

איך לשלוח לך, יעל דרומה, מובילי תפוז, בדואר ישיר, על הגמל? רק תגידי בדרך אלייך. טוב בעצם זה גבינה לא טוב, תאלצי לבוא עד אליי.

רחלי מאמי..בוקר טוב לך. או צהוריים טובים.

יתגעגעתי אליך מאמי.אין לי זמן לנשום מי רוב עבודה..אוהבת ומתגעגעת מירן.. מה שלום בנך אך הוא מרגיש עכשיו..ואך את מאמי..

היייי מרני, התגעגעתי אלייך../images/Emo24.gif

טוב לפחות זה עבודה, אז זה טוב, שיהיה רק זה. הבן מרגיש טוב תודה לאל. גם אני בסדר, מעבירים אותה בסבבה. כרגע הולכת לבדיקות של חמש שעות, איזה סיוט, אז נדבר בערב חברים. המשך יום טוב לכולם.

למעלה