בוקר טוב כולם,

י-וס-י

New member
בוקר טוב כולם,

לא הייתי כאן הרבה זמן פשוט התחתנתי ועברתי דירה וגם קצת בתי מלון לירח דבש, בקיצור עכשיו אני חוזר לשיגרה. שאלתי למומחים ולממליצים הזמנתי סקודה אוקטביה 1.6 אוטו´ בנזין, החלטתי שאני הולך על אוטו משפחתי פשוט כי מילא כל שנה שנתיים אני מחליף רכב אז חבל להשקיע בתוספות למינהם, בקיצור אחרי ההזמנה התחילו חברים לומר לי שהאוטו הזה לא שווה את הכסף, אחרים אומרים זה אחלה של אוטו אני כבר לא יודע מה להחליט. מה דעתכם על האוטו הזה ? ושוב אני חוזר זה רק לשנתיים מקסימום עד גמר האחריות. תודה מראש, י-וס-י.

Ferrari

New member
זה תלוי.... אבל לרוב זה ´לא´! ../images/Emo18.gif

ואללה אח שלי שיהיה במזל טוב!!!
ומשמחה לשמחה אחרת.. הרכב החדש.. אז ככה, דבר ראשון על איזה סכום של כסף מדובר? יענו כמה אתה רוצה להשקיע? כי אם אתה רוצה להשקיע ברכב ושתמכור אותו לא לחפש כסף מתחת לבלטות אז אל תיגע בסקודה! השוק שלה לא ממש טוב.. יענו אתה עלול לאבד בשנתיים מה שברכב אחר היית מאבד בחמש שנים! אז הישמר! עוד משהו קטן אם אתה בקטע של הסקודות החדשות ואין לך בעיה לחיות עם סקודה (לי דווקא יש - מה לעשות יש תיאוריות שנישארות לעד) אז קח אחת ותעשה טרייד אין כל שנתיים! גיא, מקווה גם כן לרכב חדש

גרמי

New member
האוקטביה היא בעצם VW בורה

שעולה 15000 ש"ח פחות. אל תפחד מנביאי הזעם של ירידת הערך. היית מפסיד הרבה יותר על בורה. האוקטביה לא המובילה בקבוצתה, אבל היא בהחלט עומדת בכל הסטנדרטים המודרניים של מכונית משפחתית מהשורה. רק תהייה קטנה לי אליך - למה זוג נשוי טרי (דרך אגב - מזל טוב
) צריך מכונית משפחתית? אני אישית הייתי מעדיף מכונית סופרמיני שעולה פחות ומאבדת פחות ערך.

Alfa156 GTA

New member
אישית בחיים לא הייתי ממליץ לך אותה,

הרכב נורא נורא כבד, ועם ה1.6 הוא לא זז (כך לפחות מנסיעת מבחן...), מה דעתך באמת על סופר מיני/קומפקטית ? מה אתה צריך רכב כזה גדול ומגושם ? ואם כבר גרמניות (שאני לא אוהב...) מה דעתך עך ליאון ? 1.8 ?

sronis

New member
מזל טוב, ושאלה -

אתה מחליף רכב כל שנתיים? אולי כדאי שתקרא את הכתבה ב-YNET ותענה לבחור שתוהה איך עמישראל מצליח להחליף רכב חדש כל שלוש שנים... רוני

falou

New member
כל נהגי המוניות ששאלתי...

...מרוצים מאוד מהסקודות דיזל שלהם. מעבר לזה לא הייתי הולך על משפחתי אלא על קומפקטית/סופר מיני לזוג. יותר חסכוני, יותר שימושי ולא פחות איכותי, אז למה לשלם יותר???

Alfa156 GTA

New member
גם אם תשאל בעלי אאודי 80 של שנות

התשעים המוקדמות הם יגידו לך שהם מרוצים...מבין....?

© DrorZi

New member
לא הבנתי.

עפר צודק, נהגי מוניות זה העבודה שלהם, הם צריכים אוטו "סוס עבודה" ואת האמת זו הסיבה שפעם המרצדסים היו כלכך נפוצים וזו הסיבה גם שהיו סובארואים מוניות ואם הם בחרו ברגלים סקודה ובכמויות יפות אז כנראה שעומד מאחורי זה רכב די טוב.
דרור זי, נסע לאחרונה באחת כזו שעשתה 200K והיה נראה שזה לא הזיז לה.

Alfa156 GTA

New member
יותר ממוניות יש מורי נהיגה,

תשאל אותם מה דעתם.... מניסיון...

falou

New member
לא

כמה שמעתי נהגי מוניות מקטרים על ה-BMW שלהם (זוכרים את גירסת הטורבו דיזל?) והפיז´ו למיניהם. אין להם שום בעיה להשמיץ מכונית שעושה להם בעיות, והם נוקמים ביבואנים שמכרו להם אותה בשמחה...

י-וס-י

New member
תודה לכולם על התשובות

דבר ראשון חברים הפחידו אותי שהאוטו לא יהיה שווה הרבה עוד שנתיים ושאני לא יצליח למכור אותו, וגם אחד מהעבודה אמר לי שלא כדאי לי, בקיצור אני כבר לא יודע מה להחליט נראה לי שאני יבטל את ההזמנה בסוף כי כולם מפחידים אותי בקשר לסקודה בנזין. דבר שני לשאלה מהיכן הכסף מי שחי נכון עם הכסף ומרויח טוב יכול כל שנתיים ואפי´ כל שנה להחליף רכב, לפני החתונה מי שזוכר רציתי לקנות רכב ב200K אבל עכשיו קניתי דירה וזה קצת רוקן אותי אז התקציב כרגע הוא רכב משפחתי בסביבות ה-100K. דבר שלישי מיני קומפקטי לא בא בחשבון כי אני לא רוצה שכל פעם שאני קונה משהו בקניון אני יצטרך משלוח לקחת את מה שאני קונה וגם אני לא אוהב רכבים שצריך אחרי נסיעה ללכת לנוח כי מרגישים כמו בקופסת סרדינים, אפי´ הלכתי היום לראות רנו סניק שיכול לבוא בחשבון. אז בקיצור בגלל שאני מבולבל ולא יודע מה לקנות אני שואל אותכם מה כדאי באמת לקנות איזה מכונית משפחתית שאני יהיה מרוצה ממנה לשנתיים הבאות. י-וס-י.

© DrorZi

New member
איך הגעת לזה שאין מקום ב 206 ../images/Emo35.gif

יש שם לא פחות מקום מבבורה אם מקפלים את המושב ואפילו יותר
תאמין לי שהעמסתי בקליאו הרבה יותר ממה שתוכל לדמיין כרגע. והסקודה זה אותו טוב אם לא הבנת את מה שרמזנו לך.
דרור זי.

למעלה