בוקר טוב כולם!

מיכי

New member
בוקר טוב כולם!

בסופ``ש האחרון הגעתי למסקנה מעניינת שהעולם מחולק לפי מקצועות היסוד של בני אנוש הווה אומר ציידים, עובדי אדמה ורועי צאן לפי החלוקה הזו הם גם מחזרים אחרינו יש את הציידים שירדפו באש ובים אחרי האיילה היפה אבל ברגע שהם לכדו אותה, חבל על הזמן, לא ישאר כלום חוץ מערמת עצמות ואדרנלין למרדף הבא, אז אם את חובבת אדרנלין ומרדפים, לכי על זה אבל אל תצפי שהצייד ישאר כי כשהו מיצה, הוא מיצה. לרועי הצאן יש יותר סבלנות, יכולת הקשבה, הם משמיעים את המנגינה הנכונה שמסקרנת אותך כמו מנגינת החלילן מהמלין, עד שתלכי אחיו באש ובמים (בעיקר במים), אז אם את חובבת מנגינות וירוק ואויר, לכי על זה אבל אל תצפי לאדנלין סוער ואל תצפי להיות אחת ויחידה כי כבשים יש הרבה, אם כי כל אחת מיוחדת בדרכה שלה. ויש את עובדי האדמה, אלה שזורעים בדמעה וקוצרים ברינה (בלי קונוטציות מיניות ב-ב-ק-ש-ה), אלה שיודעים להשקיע ולוקחים את הסיכון שזה לא יעבוד, שאולי הגרגר לא נשתל באדמה הנכונה, שאולי תבוא הרוח ותסחוף את הכל ואולי תהיה בצורת ובכל זאת הם מאמינים, ומתפללים שהכל יעבוד כמו שצריך. כאן, איך לך קיצורי דרך, אין אדרנלין, אין מנגינות פילאיות, יש עבודה קשה של נביטה וצמיחה ותקווה שהכל יעבוד... זה אמנם מאוד קשה אבל אלה הם הנסיכים הקטנים שיטרחו להגן על השושנה שלהם בפעמון זכוכית... אז מה נשאר לנו לעשות? להיות שושנה אמיתית, כזו יפה וגדולה ומפיצת יופי, אם כי לא כדאי לשכוח את הקוצים החיוניים להגנה מפני נמרים. בוקר טוב ושמח ל-כ-ו-ל-ם מיכי

חן.

New member
הי מיכי יום טוב לך.....

תמיד אמרו לי כשהייתי קטנה שהבחורות היפות מתחתנות עם הבחורים הפחות יפים......

מיכי

New member
ולי אמרו

שהבחורים הכי טובים מתחתנים עם הכי קלאפטאיות

זה נכון!!!

גבר שהוא שקט ומופנם מחפש אישה שהיא מאין משלימה שלו כלומר אחת עם פה!!! שתדבר בשבילו. ובדיוק להיפך...

taltallim

New member
מיכי...

סיפתח של בוקר נהדר!!!! עבודת אדמה - טובה לנשמה... מלמדת על מסירות, התמדה, מחזורי הטבע, והכי חשוב - כפי שאמרת התקווה!!! וכולנו - צריכים ללמוד ולזכור זאת כי גם השושנים היפות ביותר הריחניות ביותר נובלות... רק כדי שיצמחו שוב חדשות. ובאהבה -כמו בשאר תחומי החיים יש מחזוריות של חיים- מוות - ושוב חיים אז בהצלחה לכולנו... תלתלים (פלאחית בנשמה...)

pomelit

New member
משהו אפלטוני לא?

בעיר האוטופית של אפלטו הוא גם מחלק את העולם לשלושה סוגים, שומרים (ציידים? - טוב, גם עם נשק), כלכלנים (או משהו כזה) ועוד איזשהו מעמד. טוב זה לא ממש קשור, היה לי דזב וו פתאום לעניין הזה... ואגב כאיש משפחה לא הייש סומכת עליו... מבחינתו היחידה המשפחתית היתה שווה כאין וכאפס לעומת שלושת המעמדות שמיין.

_רונן_

New member
בהקשר של הדימויים האלו

שמעתי משהו לא מזמן לגבי האופן שבו אנחנו, אנשים בכלל, מחזרים (או תרצו ``צדים``) : ישנם את השקטים, המדומים לדייגים, שישבו בשקט, עם החכה ביד, ויחכו לראות מה יעלו בחכתם : דג גדול או קטן ? לעומת הציידים : אלו שמיומנים בשימוש בחץ וקשת (או כל כל אמצעי ציד אחר). יתרונם : הם יכוונו למטרה אותה הם מעדיפים. הם בוחרים את המטרה - או את ה``ציד``. כמובן שכפי שאני מציג את זה כאן זה נשמע שטחי במידה מסוימת, אבל אני משער שכל אחד יכול למקם את עצמו / עצמה בצד זה או אחר.

_רונן_

New member
תודה. ממעט להחשף. מעדיך להיות

מכונס בביתי. יוצא רק כשמוכרח

_רונן_

New member
אם כי (ותסלחי לי על התיקון)

זה מרגיש יותר כמו Back מאשר Home. אי אפשר להגיד שהפורום הזה הוא (או היה) Home.

חן.

New member
נו אז בהזדמנות

שהגיח השבלול מקונכיתו - שיהיה לך יום נעים רונן, ומה שלום החתול?

חן.

New member
ואם כבר הזכרת back ו - home

זה באמת בדיעבד היה נראה כמו הסיפור של מיכי כאן למעלה... ההתכסכויות וכל יתר הדברים הלא נעימים שעברנו, אבל אתה רואה, אנחנו מצליחים להפריד בין המוץ והתבן, ובכל זאת אנחנו עדיין כאן...עם כל זה no hard feelings....תמיד נשמח לראות אותך כאן...

_רונן_

New member
שלומו טוב. תודה למתעניינים. לצערי

הזכר הכואב לתקרית ההיא היא צליעה שכנראה תשאר לו. היצורים המדהימים האילו, החתולים: למרות התפרים והתחבושות (שכבר מזמן הוסרו) הוא רק ביקש לצאת החוצה, לחזור כמה שיותר מהר לעיסוקיו הרגילים. ממש אי אפשר היה לעצור בעדו.

למעלה