בוקר טוב כולם!

בונבונת

New member
בוקר טוב כולם!

חזרתי אליכם אחרי סופשבוע ארוך... אני מצטערת שלא הגעתי אבל כל הסופשבוע הייתי עם האחיינית המתוקה שלי ושמרתי עליה אז קצת הייתה לי בעיה לבוא עם תינוקת בת שנה ו-4 חודשים... מקווה שהיה לכם כיף...איך היה????תספרו לי ה-כ-ל!!! איך עבר לכם הסופשבוע? בכל אופן שיהיה לכם שבוע חדש ומדהים ושיקרו בו המון דברים טובים ורק כאלה!!! והכי הכי חשוב-מלא מלא מלא מלא
לריקוש האחת והיחידה!!! מתוקונת שתזכי להמון אושר ועושר ,המון בריאות ורק כייף!!! שיהיה לך יום
ושתקבלי המון מתנות:
המון ברכות ואיחולים
ו-
.וקבלי זר פרחים ממני-
,אני מרימה לחייך כוסית יין
ושולחת את אהבתי
!!! אז מתוקה שלי יום נעים במיוחד!!!
ממני רחל
!!!

@@

New member
רחללללללה הבונבונת

נשמה תודה, ממש תודה, את מקסימה, תודה רבה על כל האיחוליים, חבל שלא היית ביום חמישי, אבל אני מקווה לפגוש אותך במפגש הבא שלנו. אוהבת אותך ריקי

בונבונת

New member
אני רק מקווה ...

שהמפגש הבא יהיה תוך שבועיים...כי אח"כ אני הופכת לרכוש צה"ל!!! אמא´לה-אני מתגייסת עוד שבועיים!!! ...אבל איך היה ? מה היה ? מה הפסדתי ? תספרי לי משהו קטנטן... אוהבת רחל.

@@

New member
רחלה ../images/Emo24.gif

אז אני מבינה שעוד שבועיים את נוטשת אותנו? אני לא חושבת בצבא יש אינטרנט, בכל אופן בתקופתי לא היה (מלפני 9 שנים) איך שהזמן רץ. אז ככה נפגשנו אני מאוד התרגשתי לראות את כולם, ישבנו ואכלנוווווו ודיברנו , ופתחנו בדיונים וכמובן דיברנו על רוחות רפאים (אני ממש נכנסתי לפחד) היה ממש כייף , מאוד נהניתי, אני מקווה שנראה אותך לפני שאת עוברת ליידים של צה"ל. אוהבת אותך ריקי

golem

New member
אל תילחצי בונבונת ../images/Emo13.gif

זה לא היה כזה מפחיד
ושזה לא ימנע ממך לבוא למפגש הבא!!!

mariana

New member
בונבונת מתוקה שלי בוקר טוב

היי חמודה. מה שלומך? חבל שלא היית במפגש ואני חיכתי לטלפון שלך. אני מקווה שניפגש לפני שתהפכי לרכוש צה"ל אז אני מאחלת לך יום ושבוע נפלא שהשבוע הזה יהיה פחות אכזבות אוהבבתתתתתתתתתתתת אותך מרין

golem

New member
מרינגוש ../images/Emo24.gif

מה שלומך ילדה יפהפיה של הפורום??
עשית חיים בחרמון??? מגיע לך לעשות חיים ואני מקווה שעשית כמה שיותר.. שיהיה לך שבוע נהדר בינתיים

mariana

New member
עזרא חמוד שלי....../images/Emo24.gif

היי נשמה מתוקה. אגב איך אתה יודע שהייתי בחרמון? אני פשוט לא זוכרת שסיפרתי. מה שלומך? איך המרגש? אתמול בחרמון היה נחמד רק באוטובוס נהניתי היו צחוקים, היו הרבה אנשים בחרמון והיה טור לרכבל עד לכניסה של החרמון. אני ואחים שלי לא התייאשנו וחיכנו את כל הטור, עד שרכבנו ברכבל והגענו לקצה השני ראינו שהגיע זמן לחזור בחזרה אז חיכנו עוש שעה לרכבל כדי לחזור. אני כבר מתגעגעת אליכם, ואני מסמיכה מהמחמאות שלך
תודה. אני מאחלת לך שבוע נפלא ועם הרבה חדשות. תגיד לי יש לך חדש? אתה יודע למה אני מתכוונת. מחכה לתגובה בחזרה אוהבתתתתתתתתת מרין

golem

New member
מרינגו ../images/Emo24.gif

כן..כתבת איפהשהוא שאת נוסעת מזה ידעתי..
העיקר שעשית חיים בחרמון כל הכבוד.. וזה לא מחמאות מה שאמרתי - זו האמת - ואין מי שיתווכח איתי בנושא הזה
לגביי...כן זה מתפתח לא רע בכלל - אם כי יש איזה משהו שמפריע לי - אבל אני ידבר על זה בשלב יותר מאוחר..טוב??? אוהב אותךךךךךך חמודה עזרא

jess ועוד

New member
רחל

חבל חבל חבל ממש חבל שלא באת אבל אנחנו נעשה בשבילך מפגש נוסף .....

בונבונת

New member
היי מתוקונים שלי...

אני מקווה שבאמת יצא לנו להתראות לפניי שאני מתגייסת לי...אני שמחה שנהנתם... מקודם כתבתי לכם משהו ארוך יחסית ואז כששלחתי אז הכל נמחק...אז אני נורא מתעצלת לכתוב הכל עוד פעם אאאאאווווווףףףףף!!!!! אולי אח"כ! וחוץ מזה-ידיד טוב שלי נסע לו היום לצרפת ועוד שתי חברות נוסעות היום לתאילנד!!! לנמרוד ,תמר ונטע שלום! אין צדק בעולם ....טוב נו-אני הייתי לפני 4 חודשים בלונדון (כבר עברו 4 חודשים?!?!?!) ואפילו נתקעתי בנתב"ג 12 שעות (נסעתי ביום שהמטוס הרוסי התרסק...). ו....לפניי שלושה חודשים בדיוק אני וה"X" שלי נפרדנו...(ואז ניו לנו עוד שבועיים "הפסקה")...טוב נשתמע.... love you all!!!

בונבונת

New member
כן ,יש גם הנאות בחיים...

והאמת שמעריכים אותן הרבה יותר אחרי שסובלים... למרות שכשהייתי בלונדון התגעגעתי אל חבר שלי נורא...אבל עדיין נהנתי ואני שמחה שנסעתי (לפני הנסיעה רבנו נורא וכמעט שלא רציתי לנסוע).

למעלה