בוקר טוב כולם

בוקר טוב כולם

מה שלומכם? מאד עסוקה בימים אלה ,בין תמיכה במאהל המאבק נסיעות לחצור לתמיכה בפועלי פרי גליל, לנסיעה לירושלים לעורר את כנסת ישראל,ששם "נבחרנו" עדיין לא קלטו שיש פה מהפכה...כמו התארגנות להמשך המאבק ועיר אוהלים שתתאים לחורף. גאה בנוער היה שאני פוגשת במאהלים מתרבות השיחה שקיימת במאהלים ומכך שאנו יושבים יחדיו ומשוחחים ..חילונים , ואתאיסטים, דתיים חרדיים עולים חדשים, ערבים, ודרוזים, נוער, ילדים, ומבוגרים . משוחחים מתווכחים ,אולי לא מסכים אבל לפחות שומעים זה את זה.אמש שמעתי הרצאה מפי הרב בני פרנקל מקיבוץ בית העמק רב חילוני , על צדק חברתי ..היה מדהים יש לנו עם נפלא.ואנו חלק משינוי. ואיפה אתם בימים אלה? יום נעים לכולם

כל הכבוד לך

שאת משתלבת בתנועה החברתית הזו , שמבקשת צדק חברתי התחןשה שכל מי שסבל ושתק כל השנים מתפרץ החוצה כי עכשיו הצדק החברתי הוא במקום הראשון אני כותבת על זה לצערי לא יכולה לההשתתף במחאה בפועל אבל מצביעה בשלט , וכותבת את דעתי בנושא בכל מקום מנסה לעורר את האחרים שעדיין לא פעילים בעניין חזקי ואמצי והמשיכי את הפעילות החברתית שלך מקווה שישמעו אותך גם בהפגנות הגדולות תייצגי שם את האלמנים והאלמנות כמו שכתבת צדק ולא צדקה

יש לי שאלה לכולם

איך אתם עוברים את החום של הקיץ איך מעסיקים את הילדיםפ שבחופשה ? יש לכם תוכניות לנסיעות לחו"ל ? בואו לספר מה עובר עליכם כיום

giselen

New member
שלום ../images/Emo13.gif

שלום שמי ג'יזל אני חדשה ב פורום, אני אלמנה 9 שנים

em0854

New member
הגעת למקום הנכון

ג'זל על אף הותק, אף פעם לא מאוחר להגיע למקום בו ניתן לפגוש את אלו שמבינים בדיוק מה את עוברת. אז "ברוכה הבאה" עדנה

ברוכה המצטרפת

הגעת למקום שבו כולם יבינו אותך היטב ויקבלו בהבנה את מה שתביאי אלינו ברוכה המצטרפת אל החבורה הנחמדה הכותבת פה

yamkachol

New member
../images/Emo201.gif שלום ג'יזל,

ברוכה בהצטרופתך אלינו. אלמן 6 שנים.

yamkachol

New member
תודה גיזל,

אני כרגע בתקופה של "למטה"- שהיא תמיד הדרך "למעלה" (ב"גלגל החיים"). כלומר, פרט לכך שאני מרגיש "ככה", הכל בסדר. עוד כמה ימים, שבוע, ארגיש יותר טוב. שתיהיה לך שבת של שמחה, שלווה ורוגע, עד כמה שניתן. חגי

בוקר טוב, סוף השבוע כבר כאן

יום חמישי הגיע והשבת מתקרבת אלי תכנונים יש המון אבל הביצוע זה נמבדוק בסוף היום מה מתוכנן אצלכם בסוף השבוע הזה ?

למעלה