בוקר טוב כולם!

בוקר טוב כולם!

עכשיו חזרתי הביתה. כן כן. הניתוח היה ביום חמישי אבל השאירו אותי לאשפוז עד היום בבוקר. איך היה הניתוח? אני לא הרגשתי כלום כמובן אבל הוא התארך לשעתיים. הרופא הסביר לי למה אבל לא הבנתי כלום. משהוא כמו שהטבעת הועברה קודם מעל הוושט ואז הוציאו אותה והחזירו למקום המיועד. אחרי שהם פחדו שפגעו באיזה רקמה אז מילאו אותי בחומר כחול כזה כדי לבדוק שאין דלף או משהוא כזה. ולכן הניתוח כל כך התארך. אחרי הניתוח הייתי יום וחצי בצום מוחלט. עם אינפוזיה. והספקתי להתחרט מיליון פעם שעשיתי את הניתוח. אבל אתמול בצהריים חזרתי לשתות. הכאבים נרגעו. ועכשיו שאני בבית אני חוזרת לראות את הדברים בפרופורציות מתאימות.

לילך 1233

New member
היי מותק הכי כייף להיות אחרי ../images/Emo24.gif

לאט לאט תרגישי יותר טוב ותהני מהתוצאות תזכרי כמה רצית את זה ........ שיהיה לך יום טוב ושבוע טוב והחלמה מהירה

דקר31

New member
נכנסתי במיוחד בשבילך,המון המון בהצלחה בהמשך!!

אישה מגניבה ,רק בריאות והמון בהצלחה עם השוטר החדש בבטן. שתזכי להפיק מהטבעת את המיטב, שתהני מהגיזרה החדשה והכי חשוב- שתהני מכל רגע !!!!!

דקר נשמה,

פעם, גם אני התייחסתי לטבעת כשוטרת. אחרי טיפול, התחלתי להתייחס אליה כחברה טובה. והיא חברה טובה. אנחנו, האנשים השמנים, לא צריכים שוטרים היות ומספיק חווינו חוויות שיטור שונות... בכל מקרה, סתם הארה לשעת בוקר ביום ראשון.. שבוע טוב!

דקר31

New member
צודקת, לוקחת את המילים בחזרה!!

אישית יותר קל לי להתייחס לשרוול כשוטר חמוד קטן שמחליף לי רמזורים לפי הצורך. אהבתי את ההגדרה של חברה טובה!! שוב סליחה שלך לנצח 2 נשיקות במצח דקר

יקיריתי! חשבתי עלייך כל השבת..

מה שלומך? בע"ה אשתדל לשוחח איתך היום.. שמחה שאת מרגישה טוב יותר ומקווה שכך יימשך. לא להתחרט. בע"ה את תצליחי ותשמחי בתוצאות על אף הקשיים. שבוע מבורך

שמחה37

New member
רפואה שלמה

והחלמה מהירה אכן את צודקת פרופורציות זו מילה נכונה לכל תחום בחיים. בהצלחה יקירה
שמחה

למעלה