בוקר טוב כולם

salt of earth

New member
בוקר טוב כולם

אמנם זה לא ממש בוקר טוב עבורי כי אני כבר כמה ימים חולה
ומרותקת למיטה לכן לא היה לי כוח להשתתף בפורום בימים האחרונים אז אמרתי אעבור להגיד שלום ואז אצלול לישון כי אנא קתיר תעבאני
מה שלומכם אתם?

ד ר א ל

New member
בוקר טוב מלח

אצלי המצב על הפנים בלשון המעטה. יאוש חזק וגם דיכאון קל. ממש חי ללא אלהים. לא עושה כלום כדאי לשנות. אבל תודה לאל היום סירבתי לשמוע לקול הנחש אשר בלשונכם נקרא איבליס שמלחש לאנשים באוזן. ולי הוא ליחש שאין טעם ללכת לפגוש את מורי הרוחי והמציא סיבות הזויות שנשמעתי להן, כמו שאני לא אדם רוחי ואסור לי לבזבז זמנו של מורה הרוח. או שאין באפשרותי לפוגשו כי כאשר המורה מברך בבוקר טוב עונים לו בברכה ``עם אלהים`` והרי אני ללא אלהי. אז הבוקר נפגשנו קיבלתי עיצה איך לפעול לנוכח נישואי המתפרקים. מחר אני מקווה להגיע שוב. אין הרבה הזדמנויות לפגוש את המורה. מאחל לכולם בוקר והמשך יום נפלאים. עם אלהים

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאהלן דראל.. ../images/Emo201.gif

הבעייה שאיני יודעת מה בדיוק המורה הרוחני מספר ומלמד.. ולמה אתה צריך אותו ולמה אם כבר אתה לא מתחיל לקרוא וללמוד את הבריתה ח דשה בצורה יותר מעמיקה
אתה יודע כששואלים אותי על פתרון או דרך או הקלה..התשובה היחידה שלי היא..מילת אלוהים..שזה הBIBLE!
ולעולם אל תתן לו..אוייב הטוב, אבליס, לזמזם לך באוזן ליותר מ4 שניות..כי זה הזמן המשוער בו אתה עוד יכול לגרשו מבלי למצמץ..אחרי זה כבר מתחיל להיות לך כבד יותר איתו

ד ר א ל

New member
שלום מנהלת פורום יקרה

המורה הרוחי, שאני נוהג לשאול את פיו, הוא זה שלימד אותי על ישוע. דבר שני, כבר הבאתי דברים מפיו לרוב בפורום זה. ואפילו פרקים שלמים. לפי תפישתי האמונית, אותו מורה רוחי במהותו הרוחית שווה לישוע מנצרת. למרות שהוא לא המשיח. לכן ספריו בעיני שווים בחשיבותם לספרי הבייבל. למען האמת? הספרים שלו חשובים בעיני יותר כי הם עכשוויים. נכתבו ב30 שנה האחרונות, ונוגעים בדברים שהם חלק מחיינו העכשוויים. ובעיני ספריו הם מילת האלהים. אך כאמור, כל זה הוא תפישתי האישית שלי. אינני מצפה שאחרים יתפשו את הדברים כמוני. כל אחד והדרך או המורה המתאימים לו. אני כותב בפורום הזה בגלל שאני חלק ממאמיני ישוע המשיח. והרי אתם כבר יודעים שאני יהודי חילוני פשוט.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifבוקר טוב יקרה תרגישי טוב..

ולכולם שלא מתפקדים לעולם ומסתפקים בקריאה פסיבית מעצבנת..שיהיה יום מצויין

למעלה