בוקר טוב כולם/ן,,,,,,

בוקר טוב כולם/ן,,,,,,

יום רביעי,, בוקר חדש,,, אז מה היה לנו,, עוד 3 למניאאק,,,, למדנו,,כולנווווווו,, לצבוע,, להדביק,, לגזור,, לחייך,גרררררר גם כשלא מצחיק,, להבחין בדקויות,,אמא,זה לא כחול,זה תכלת,, אמא,,זה לא נעליים,זה סניקרס,, אמא,,אמא,,אמא,, לראות אותם בלי פוני,חחחחחחח יום נעים ,,,,,

חתולון*

New member
בוקר טוב שולינקה

בוקר חדש, בוקר שך אור גם אני בלי פוני כבר כמה שנים טובות "כשנולד הפוני, לקחו לי אותו לחווה של השכן," חחחחחחח יום נעים חתולון

נשית~37

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif בוקר מעולה

אני בהפסקת קפה. כמה אמרת למניאאק? חחחחחח

sahr12

New member
אני בהלם!!!!!!!!אני ה-מ-ו-ם.......

אני נוסע להנאתי לעבודה....הגעתי לצומת אני רואה בחורה נאה+ מושיטה אצבע לטרמפ......עצרתי, אני מגיע ל..... אמרתי.... OK היא אמרה והתיישבה לידי....מסתכלת עליי,מזגן,מוזיקה....איך קוראים לך?? עניתי... בו כמה אתה??...עניתי...אני לא מאמינה שאתה בן 32... אני כרגיל מחייך אומר תודה......נוסעים...נוסעים...איזה ריח טוב איזה בשם אתה שם??? "לוליק" אני עונה....בזוית העין אני רואה שהיא סורקת אותי......אתה יודע שאתה נראה.......היא אומרת... תודה חמודה....עניתי...הקיצר הגיעתי עד השער של החברה...... הבחורה לא רוצה לרדת מהאוטו!!!!!!!!!!!!!!!אני מסביר לה,תקשיבי חמודה אני אדם נשוי,יש לי ילדה בגילך....(חחחחחחחחחחחחחחח) "לא רוצה לרדת" "תן לי תטלפון" נתתי לה מספר......היא מוציאה תפלא שלה ומחייגת במקום ...והפלא שלי לא מצלצל......"זה לא המספר שלך" חלפה במוחי מחשבה לפתוח תדלת ולתת לה דחיפה החוצה.....אבל חששתי שהיא תלך תתלונן במשטרה אנא עראף.....ואתם יודעים איך זה.... לך תוכיח שאין לך אחות.......הקיצר לאחר חצי שעה של משא ומתן היא אומרת לי....."סליחה,אני מצטערת, וירדה!!"..... תצחקו,זה לא נעים בכלל, פעם אחרונה שאני עוצר לבחורה טרמפ.... מה שהכי מצחיק זה שאני תמיד אומר עדיף שאני יעצור לבחורה מאשר איזה סוטה מנייאק........ בקר אור,יום קסום....

טאקילה~*

New member
מה אתה מתפלא יפיוף??????../images/Emo6.gif

שכחת איך סגרתי אחריך תדלת אצלי במיטבח ומרחתי אותך בכח?.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Windbluesea

New member
בוקר טוב לכולם....

יום שלישי ואחרון עם הילדה בעבודה. אין לי כבר כח..... מקום העבודה שלי פה הפך להיות קיטנה... לפחות יש לה תעסוקה......... חחחחחח

למעלה