בוקר טוב כולכם !

איזה כיף שיש ארגז תחפושות בבית

כל השבוע הילדים התחפשו - יואבי התחפש למיכל מחזור נייר ביום "ירוק" בבית ספר. יום אח"כ הוא התחפש לגמד ביום "מהאגדות". במסיבה הוא היה זרוע 4 מתוך בן10 ואתמול במסיבה באייקידו הוא התחפש לשחקן כדורגל. אספי, התחפש לנקודות ביום "מנוקד" בגן. יום אח"כ הוא התחפש לגמד וגם היה מצחיק מאוד ביום "ונהפוכו" (הלבשתי לו תחתונים על המכנסיים, חולצה הפוכה וגרביים בצבעים שונים). במסיבה הוא היה פאוור ריינג'רס אדום ובמסיבה באיקידו סופרמן
היום לצהרונית הם התחפשו לחיילים/אבירים/לוחמים (בקיצור, לקחו את כל החרבות והמגינים מהבית לצהרונית
) בשבת הם הכינו משלוחי מנות אחד לשני עם ציורים מקסימים איזה חג נפלא זה! ואם כבר מדברים על הילדים אי אפשר בלי פנינה קטנה
ביום שישי הרגשתי לא טוב ואמרתי לאספי שמתפוצץ לי הראש, התגובה שלו היתה - אמא, הראש שלך לא יכול להתפוצץ, הוא לא בלון

איזה אספי כפרה זה ../images/Emo57.gif

האמת היא שגם אני לא ממש במיטבי בימים האחרונים. גל חוזר ונשנה של מיגרנות תקפו אותי ללא הרף, אבל יעבור... מה גם שאדון הראל הטייס האמיץ החליט שהכי טוב בלילה (להיות ער) ולכי תתני לו לעשות את זה לבד, בייחוד כשהוא התחיל לחייך ... קיצור- אני נראית זוועה, נטולת כל זכר וויטאלי, אבל מה זה מאושרת.... חבקי את אספוני ויואבי שלך ותגידי להם שדודה ארי מחכה לראות אותם כבר.... נשיקות !

noa555555

New member
פה התחפשו

הגדולה לסינית (שמלה אדומה קנויה , ים כסף כובע קש כזה גדול, נעליים סיניות כפכפים כאלה שאאמץ לי בהמשך
ואיפור עיניים ושפתיים , ספריי שחור לשיער. הקטנה ליפנית, השתמשתי בקימונו שחור שיש לי בבית, אמיתי יפני ממשי טהור , בתור חגורה רחבה השתמשתי בצעיף סגול ענק שהיה לי מבריק כזה כמו המפות האלה) כרכתי סביבה באופן רחב עם פרפר מאחור (וחיזוק של סיכת בטחון ליתר בטחון), נעלי בובה שחורות (כי אין להשיג עכשיו כמעט נעלי אצבע ), איפור יפני תואם בשחור ושפתון אדום בולט, ומניפה יפה, היו מבסוטות, אז גם אני. ומכיוון שאני בעצמי צריכה להתחפש ביום שלישי, טוחנת במוח איך לאלתר משהו. חקשמייח.

noa555555

New member
תודה, נראה לי שאתחפש

ל "נגד עין הרע". אלבש שחור וסגול, חתיכי רצוי, אתלה עלי טפו טפו טפו, חמסות, (כיאה לכינוי שלי) תהילים, פרסה ...

רננות

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

noa555555

New member
לא נורא, אני בטוחה שאפילו הרוק שלך

עשוי מזהב חחחחחחחחחח. בסוף החלטתי פשוט לשים עלי מלא אביזרים של פורים, בצורה הכי מקושקשת ועליזה וזהו, לשדר שזה יום שונה מהרגיל, פה כובע שמח, שם קוקיה משוגעת ופנקיסטית, פה איפור מטורף, חגורת שלשלאות, כל מיני כאלה, העיקר שנרגיש פורים, ולהשאיר את הזכיה על התחפושת המקורית ביותר - למישהו מהחברים שם
וגם אביא כובעים ואביזרים לאלה שנתקעו בלי, חסר למי שנכנס היום למסיבה הזו ולא נראה כמו אני פורים .

noa555555

New member
מותק, זה נשף פורים,

אני הולכת להרביץ הופעה באמת. חחחח. שמלה שחורה מעל הברך, טייטס ומגפיים גבוהים. ועל זה כל השאר. ווסט, ושטויות. נבלה בעצמך.

noa555555

New member
לא הצלחתי לפתוח , אין שם שום נגן

עולה רק דף עם כתובת העמוד.

למעלה