בוקר טוב ישראל

בוקר טוב ישראל

הנה אני פה, מקדימה את כולם. שלא תחשבו שנעלמתי, אני קוראת אותכם, אבל עייפה מדי כדי לכתוב. מקווה שהכל טוף אצלכם. אני מתוכננת לטיסה לארץ, אוחחחחחח הולך להיות שמח. ועוד מעט אני והאיש נחזור לעשות קצת ספורט
שיהיה לכם חג שמח.

../images/Emo8.gif בוקר נפלא

מתי את מגיעה אני נמצאת כל היום בנתב"ג, אולי יצא לי לראות אותך טוב, אני בעבודה עוד יום קשה לכוחותנו גם מצוננת גם צרודה והיום זה יםו חוגים עד שמונה בערב ויש ללכת בין לבין לספריה לקחת ספרים לטיול יש לעשות רגליים וקו מפשעה מילא, בעלי רגיל לשערות, אבל החבר'ה, לא נעים קניתי אתמול שעווה והיום אני הולכת להתעלל בעצמי באדי

באדית

וואלה, את עובדת בנתבג, איך נתבג החדש, אני אלך לאיבוד? ואולי באמת עדיף שאני אלך לאיבוד, ככה חודש עד שאני אחזור לבית שלי. מה את אומרת? אנחנו נגיע ביום שישי 13 למאי (שריתוש טעיתי בתאריך) מה שמזכיר לי, שקבעתי תור, לעשות שעווה, לכבוד החגיגה הקרבה, אני ממש מרגישה לייק אה וירג'ין. תבואי אלי, אני אתעלל בך, אני מאוד אוהבת לעשות שעווה לאחרים לעצמי ממש לא מעדיפה שאחרים יתעללו בי. תרגישי טוב, ולאן את הולכת?

לא תלכי לאיבוד

הכל גדול יפה ומסודר ויש כאלה שמשמיצים אני חושבת שעשו שם עבודה יפה מומלץ !!!!

בוקר טוב באדילה

מה את עושה בנתב"ג? נשמע טוב, כל היום את בפורום עושה חיים (טפו טפו טפו). בהצלחה עם השעווה היום האמת שזה גם ניקיון לפסח לא? לאן אתם נוסעים בחג לחמישה ימים? איזה כיף זה נשמע עם כל החבר'ה אה.

הנה אני עונה

אני נוסעת לחמישה ימים לאכזיב עם קבוצה של חברים אני עובדת באגף המיחשוב בנתב"ג והיום שעווה, אין לי כוח לכאבים האלה קיבינימט הגברים אצלהם שיער מיותר זה גברי אצלנו.....

זה מתוכנן מאוד חכם

יש ללכת ברגל זה נכון אבל מהרגע שאת נכנסת, עד המטוס, עד הולכת לכיוון אחד ישר-ישר ובחזרה אותו דבר שווה לראות לדעתי התכנון חכם חוץ מהחניונים שקצת מתבלבלים בדרך אליהם ואת החניון שלנו של העובדים עשו קצת רחוק אבל בסך הכל אני חושבת שעשו עבודה יפה לקח קצת זמן אבל זה פרוייקט ענק

lilaaa1

New member
../images/Emo13.gif

נראה בקרוב מאוד..........
אויי איזה געגועים לארץ...... ל
....

s h i r k u s h

New member
בוקר טוב ../images/Emo39.gif

חשבתי שאני אהיה היום הראשונה פה, ופתאום כולם כבר כתבו את ה"בוקר טוב"- חחחח... מי העיף אותכן מהמיטה
יום מקסים לכולנו

אצלי כבר אחורי הצהרים שירי

ואצלכם בוקר, אותי אף אחד לא מעיף מהמיטה, אני עוד מעט יעוף למיטה לישון.

אמצע יום טוב ../images/Emo140.gif

מתי שרשור חג שמח? החלמה מהירה לחולים, המשך עבודה נעימה לעובדים ונראה לי שזהו. מי בחופש בחול המועד?? מה התוכניות??

תודה קאס../images/Emo24.gif

אנחנו מגיעים לחודש, הולך להיות בלגן. מקווה לא לצאת מדעתי מכל המשפחתולוגיה הזותי. ובקשר לספורט, זה מהסוג שתמיד רוצים עוד אפילו מתוך שינה.

למעלה