בוקר טוב ישראל

בוקר טוב ישראל

בוקר טוב ישראל הלילה הרגו חיילינו הגיבורים שני נערים ברפיח, אחד בן חמש עשרה ואחד בן שלוש עשרה. אתמול בלילה ירה אחד מהטנקים הנהדרים של צבאנו המפואר פגז והרג ילדה בת שתים עשרה. שלשום הרגו הבחורים הנהדרים שלנו ארבעה עשר אנשים בבת אחת (טוב, זאת הייתה קצת הגזמה , מוטב להרוג יותר בקמעונות...). אז מי אומר שאצלנו אין עונש מוות?

זו כפרתם, זו תמורתם, זו חליפתם

גם אם חס וחלילה הרגו חילי צה"ל במהלך מלחמתם במרצחים הנציונל פלשתינאים חפים מפשע שהחליטו להסתובב ברחובות דווקא בזמן שנלחמים, אני מציע להשתמש בנוסח הזה ביום כיפור כדי שימחל להם: "זו כפרתם, זו תמורתם, זו חליפתם: כלב הים הערמומי וכל שותפיו לשינאת ישראל לדורותיה ילכו למיתה, וחילי צה"ל באשר הם יזכו לחיים טובים ולשלום".

אני מסכים עם איש-הימין מר. בגיניסט

למרות שהוא עדיין במפלגה ימנית לא מספיק ימנית

Roobie

New member
בגיניסט...

קצת הגזמת, "כלב הים" הוא לא שונא ישראל, הוא פשוט מסתכל על הדברים קצת שונה ממך. האיחול שלך שימותו הוא ודומיו היה חולני ומוגזם. בקשר להרוגים הפלשתינים - אני לא מאמין שחיילי צה"ל הרגו בכוונה את הפלשתינים, אבל למקבלי ההחלטות בהחלט יש אחריות על כך. פגזים פגעו בבתים, זה אומר שההרוגים לא בהכרח "הסתובבו ברחובות דווקא בזמן שנלחמים".

הוא עלב בציניות מלאה זלזול בחילי

צה"ל. וזה מרתיח את דמי. ולכן איני מתחרט אפילו על מילה אחת.

Roobie

New member
ועדיין, לקחת דברים בפרופורציות

חיילי צה"ל (עם כל ההערכה שלי אליהם, שבגללה ספגתי לא מעט עלבונות מחברי שמאל קיצוניים) הם לא קדושים מעונים, גם אני בעוד פחות משנה אהיה חלק מצה"ל, וגם אתה היית (ועדיין, במילואים) חלק מצה"ל, וצה"ל זה כולנו, צה"ל זה אנחנו, ומותר לבקר אותו כמו שמותר לבקר אותנו. גם מנחם בגין הנערץ עליך אמר "מלחמת אחים - לעולם לא", ומה שאמרת עכשיו, לא משנה כמה תנסה לייפות אותו, הוא איחולי מוות לבן עמך.

בנוגע לאנשי גוש שלום

אני מסכים עם דעתו של הבגיניסט. כשאתה מסנגר על אנשי גוש שלום זה בדיוק כמו שאנשי מולדת/ליכוד מסנגרים על אנשי כהנא. אלה לא פחות גרועים מאלה. גוש שלום הם פרו פלשטינאים לכל הדעות. הם הפכו לשופר הפרופגנדה הפלסטינאית (השיקרית) ולמרות שהם יודעים שבדרך כלל המידע שמועבר אליהם אינו אמיתי הם אינם בוחלים בשימוש בו על מנת לקדם את מטרותיהם (יציאה מהשטחים) הלגיטימיות. שימוש במודע בשקרים, בביזוי חיילי צה"ל ובאיומים על מנת להשיג מטרות זהו שפל מוסרי חסר תקדים אפילו במדינה כמו שלנו. חברי גוש שלום מוקצים מחמת מיאוס גם בשמאל הלא קיצוני ואני מאחל לכל אחד מהם את כל הרע שבעולם. אני לא פוחד מהמושג מלחמת אחים - אלו לא אחים שלי, אלה הם גייס חמישי.

Roobie

New member
אלה הם כן אחים שלך

אם תרצה ואם לא. כמו שאני לא מסכים עם הסיסמא "אין לי אח מתנחל", כך אני לא מסכים עם הקביעה שלך. אני מסכים איתך שתנועת גוש-שלום היא תנועה קיצונית שגורמת לנו המון נזק, אבל אין זו סיבה לאחל להם מוות. ועוד משהו לבגיניסט - שמעתי ממישהו שכמנחם בגין עמד על האלטלנה המופצצת, הוא אמר (לא במילים האלה כמובן, אבל זו היתה רוח הדברים) "האחים שלנו טועים, אבל לא נילחם בהם אלא נראה להם שהם טועים".

אלה לא האחים שלי:

אני לא מתייחס לכל יהודי כאילו הוא אח שלי. חשיבה שיבטית כזאת אינה רלוונטית לדעתי. השיוך הדתי אצל אדם שאינו מאמין אינו מספיק חזק כדי להביא לתחושת אחדות מזוייפת. כמו שאין לי שום דבר במשותף עם תושבי כפר תפוח הכהניסטים כך אין לי שום דבר במשותף עם חבורת גוש שלום וכנ"ל עם תלמידי הישיבות החרדים. כל אלו בחרו דרך שמבחינתי חוסר המוסריות שלה גדול עד כדי מיאוס. ולא הייתי משווה את אנשי גוש שלום למתנחלים. זוהי השוואה הפוגעת המתנחלים ובלתי רלוונטית לדעתי. אם כבר להשוות אז להשוות למתנחלים הקיצוניים הקוראים לסרבנות (סירוב פקודת פינוי ישובים).

את התשובה לא נדע לעולם

את התשובה לא נדע לעולם לפני שלושה ימים הרגו חיילינו בחאן יונס שישה עשר פלסטינים בלילה אחד. ראשי המדינה הצדיקו את המעשה הזה בכל פה מעל כל במה אפשרית ובימים מאז הרגו חיילינו עוד כמה פלסטינים, ביניהם ילדים. אנשי החמאס הבטיחו לנו נקמה והבוקר התחילו גם לקיים. אשה אחת שלמה בחייה ואילו לא היה לנו מזל לא נורמלי היינו יכולים לשלם הרבה יותר ביוקר. ולגמרי לא בטוח שהמזל ישחק לנו גם מחר וגם מחרתיים… האם הפיגוע הזה היה קורה גם אלמלא נכנסו חיילינו לחאן יונס והרגו שם את מי שהרגו? אולי כן ואולי לא, את התשובה המדויקת כנראה לא נדע לעולם. בכל זאת, כדאי למנהיגינו להתחיל לחשוב ברצינות (אם הם מסוגלים לפעולה שכזאת).

את התשובה אנחנו יודעים מזמן

האם היה הסכסוך הערבי-ישראלי פורץ אלמלא הגיעו היהודים לארץ ישראל במסגרת הציונות? ובכן, התשובה היא כמובן לא. אז אנא, כלב הים, אם אתה רוצה למנוע פיגועים, עשה מעשה, ועזוב את מדינתנו לאלתר. אנחנו נחיה טוב מאוד גם בלי סירחונך המוסרי שצריך להצטייד כנגדו במסכת אב"כ משוכללת אפילו מעבר למסך המחשב.

um2

New member
הנה התשובה

כן הפיגועים היו ממשיכים וכן הם ימשיכו כל עוד הערבים יחשבו שיוכלו להוציא מאיתנו ויתורים ע"י הקזת דם וזה שאתה לא יודע את התשובה מראה שאתה לא כל כך ערמומי וידוע גם שכלבי ים הם חיות טיפשות

כל זמן שנאחנו כובשים

הפיגועים ימשכו כל זמן שאנחנו יושבים בשטח כבוש ומקיימים בו התנחלויות. מדינת ישראל קמה בגלל שהמחתרות בראשות מנחם בגין ז"ל ויצחק שמיר יבל"א הקיזו דם לבריטים עד שנמאס להם להמשיל לקיים שלטון כיבוש על היהודים בארץ ישראל.

masorti

New member
הפיגועים יימשכו...

כל זמן שהפלשתינים יאמינו שיש להם סיכוי לנצח את היהודים ולחסל את היישות הציונית. רק אם נשבור את מפרקתם הצבאית, הם יגיעו לייאוש מוחלט ויישבו לדבר על שלום.

והנה השאלה שמסיימת את הויכוח

יאמר לנו נא כלב הים הערמומי: אם נכונה טענתו כי הפיגועים ימשכו כל עוד אנחנו יושבים בשטח כבוש, אנא יביא ראיה לכך. יאמר לנו כלב הים: מתי ביצע ערפאת את פעולת הטרור הראשונה? אם אחרי הכיבוש- נתמוך כולנו מיד בדרכו של כלב הים הערמומי. אם לפני- משמע שכל בימ"ש, אילו היתה עולה טענה כזו בפניו במסגרת סכסוך, היה משליך אותו מכל המדרגות. אני מחכה לתשובתו.

למעלה