בוקר טוב ישראל מישהו הספיק לשתות קפה היום או שרק אנייייייייייייייי
L letter New member 27/8/02 #7 גם אני לא אוהב קפה אך כאשר הנס קפה ניגמר ואין חשק לרדת לקנות אז שותים קפה
ל לקוחת סלקום New member 27/8/02 #5 ../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif בוקר טוב ../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif כן גם אני שתיתי שיהיה יום מקסים
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif בוקר טוב ../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif כן גם אני שתיתי שיהיה יום מקסים
S swirrrly New member 27/8/02 #6 ../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifישראל../images/Emo41.gif|שמש../images/Emo41.gif
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifישראל../images/Emo41.gif|שמש../images/Emo41.gif
A Angel Girl1 New member 27/8/02 #10 אממ... בוקר טוב?! גם אני לא שותה קפה... חפיף! תמיד יש שוקו!))))))) (שוקו רולז! אפילו עומרי מסכים! )
ל ליאור שמש New member 27/8/02 #12 אני התמכרתי לפני 4 ימים בעצם, חזרתי לשתות אחרי 3 שנים.. אני שותה 4 כוסות ביום.. יאמי..
P PeNZeR New member 27/8/02 #16 ../images/Emo13.gif(<--אני לא סובל את הפרצוף הזה!) ברור שאני מסכים! (אל תחשבו שאני באמת אוהב שוקו....זה מגעיל! אני אומר את זה מתוך לחצים......)
../images/Emo13.gif(<--אני לא סובל את הפרצוף הזה!) ברור שאני מסכים! (אל תחשבו שאני באמת אוהב שוקו....זה מגעיל! אני אומר את זה מתוך לחצים......)
A Angel Girl1 New member 27/8/02 #19 לא נכון!!!!!! אמרת את זה מרצונך החו החופשי בלבד! כמו כן אמרת גם ששוקולד טעים בטירוף! אני לא הכרחתי אותך! (הצמדת אקדח לראשך, עם איומיים, לא נקראת!) ארר עומרי! לא נורא... אני עדין מתה עליך!
לא נכון!!!!!! אמרת את זה מרצונך החו החופשי בלבד! כמו כן אמרת גם ששוקולד טעים בטירוף! אני לא הכרחתי אותך! (הצמדת אקדח לראשך, עם איומיים, לא נקראת!) ארר עומרי! לא נורא... אני עדין מתה עליך!
M mto New member 27/8/02 #15 בוקר טוב .???? תהנו ממנו כל עוד אתם יכולים ! עוד מעט תצטרכו לשוב לבית הספר ! וישובו בנים... מכירים את המשפט ... בקיצור בוקר גרוע ! עוד מעט עבודה בעעעע !!!
בוקר טוב .???? תהנו ממנו כל עוד אתם יכולים ! עוד מעט תצטרכו לשוב לבית הספר ! וישובו בנים... מכירים את המשפט ... בקיצור בוקר גרוע ! עוד מעט עבודה בעעעע !!!