בוקר טוב ישראל

טל205

New member
בוקר טוב ישראל

אמצע שבוע.. נסו להפיק את המיטב מהיום.. יום שמח.

איזו חוצפה יש לאנשים!

נמאס לי כבר להתנצל בפני הבוסית שלי שיש לי מבחנים ואני לא יכול לעבוד. היא רק מנסה לסחוט ממני ימי עבודה. כבר לא ישנה לי אם תפטר אותי כי גם ככה נשאר לי עוד חודש לחוזה(ולא הייתי רחוק מלומר לה: "אני לא יכול לעבוד, אם זה לא נוח לך תפטרי אותי")

טל205

New member
פלפל

תעשה מה שעושה לך טוב.עזוב את השיקולים האחרים..

זה מה שעשיתי

אמרתי לה שאין מצב שאני אעבוד לפני ה-13 לחודש...בלי הרבה ברירה היא הסכימה. אישה שהופכת לבוס זו צרה צרורה. היא מרגישה שיש לה כוח ומנצלת אותו לרעה...כלבה. אגב, קיבלתי 84 במבחן של אתמול...מוזר שקיבלנו ציונים כ"כ מהר.

זה תחום שמצריך אומץ

אתה יכול לקרוא ספרים, ככה אני התחלתי. כבר הרבה זמן שאני לא מטפל בכסף של חברים/קרובים...

טל205

New member
ראשית

אני מבקש המלצה ממך על ספרים או כל חומר אחר.שנית,דרוש אומץ וזמן..

ספרים

למדתי מספר אחד שבטח נמצא בבית הורי, שמו: הבורסה למתחילים אבל הוא בסיסי מאוד, לא זוכר מי המחבר. לדעתי כדי לקרוא קצת מאמרים או לראות סקירות מצולמות באינטרנט באתר BIZPORTAL. זמן הוא בהחלט מצרך יקר אבל ניתן להסתדר גם במעט זמן, אבי הוא אדם עובד ולמרות זאת הוא משקיע, הוא משקיע יותר לטווח הארוך, הוא מקבל ממני מעקב יומי ובין לבין עוקב בעצמו.

בעניין האומץ

מרביתנו חוששים מהשקעה בשביל זה קיימים מכשירי השקעה סולידיים כמו אג"ח ממשלתי, קרנות מסוגים שונים ותעודות סל. ובכלל, תמיד אפשר להתחיל בווירטואלי, אחי בן ה-17 עכשיו רוצה להתחיל לסחור, אני ואבי המלצנו לו להתחיל בוירטואלי.

טל205

New member
רק בגלל

שהתחלתי לסחור באופן וירטואלי החלטתי שקשה לי עם חוסר הזמן.. אבל כנראה שאתחיל באוגוסט עם סכום קטן של 50אלף.

עוד דבר חשוב

לפני שאתה בכלל מתחיל לסחור ולפני שאתה פותח תיק בבנק, תיגש אליהם ותאמר להם שאתה מעוניין לסחור בבורסה, שהיית בסניף של בנק X וקיבלת הצעה של עמלה 0.25% או 0.3%, בוודאות הם ייתנו לך הצעה נמוכה יותר. אם לא היית עושה את זה היית מקבל מיידית עמלה של 0.75%, בגלל שאתה סטודנט תקבל 0.5%. זה המון! אני בטוח שגם על תיק של 50K הם יורידו לך את העמלה.

דרך חברות תמיד תקבל יותר

לי קשה לסמוך עליהם, אני גם נהנה מהאתר הנוח של לאומי(שזכה כבר כמה פעמים לאתר בעל הממשק הנוח בארץ). יצא לי להיות אצל מגדל וקיבלתי הצעה של 0.01%. בבנק אני מקבל 0.02%, אמנם כפול אבל לא משמעותי מדי. על הסכום שלך תקבל עמלה של 0.01 או 0.012.

למעלה