בוקר טוב ישנונים!

dominik

New member
בוקר טוב ישנונים!

rise and shine! האמת היא שנורא לא פייר מצידי לעשות את זה, אבל המצב שלתי מחייב- אני באינטרנט כבר איזה 5 שעות, ובכלל לא ישנתי הלילה. מרוב שיעמום עברתי בערך בכל הפורומים הקיימים ונראה לי שהפורום היחידה שבו לא השארתי הוןדעה מפגרת מסוג כזה או אחר הוא הפורום של הניתוחים הפלסטיים. למה לא הלכתי לישון? לא יודעת למה באמת. לא התחשק לי. הרבה יותר כיף לבזבז מיליונים על השתעממות ברשת ולשמוע בפעם העשירית את summer moved on ב .mp3 מעניין אם אני אצליח להכריח את עצמי ללכת לבית ספר היום. כנראה שלא. בכל מקרה, שיהיה לכם יום סגול. (והלוואי שהייתי יודעת מה זה אומר) אני הולכת להסתכל על הזריחה. באי באי דום

מתח

New member
summer moved on?

que? של מי, ומה השיר? וגם אני עשיתי את זה אתמול, אגב, והלכתי לישון ב-6 אחה``צ אתמול. התעוררתי היום ב-6.

Black Star

New member
אתה לא מכיר?

שיר ``טיפה`` חרוש, מהקיץ האחרון (הא הא...סאמר, קיץ.. לא משנה אני שפוכה)... א-הא החליטו להתקאמבק להם וזה מה שיצא.

kinuy

New member
אה-הא זה אלה ששרים את take on me

וזה שיר פשוט מקסים. אני שמה אותו וזה עושה לך תחושה אחרת לגמרי. חוץ מזה אפשר לחשוב על הסולן וגם זה עושה תחשוה אחרת (נראה לי שגם לבנים) אני מדברת על הסולן של פעם לא של עכשיו (אני יודעת שזה אותו אחד)..למרות שהוא די הוקפא והופשר...בקיצר לא השתנה

rastotman

New member
שיהייה לך לילה סגול

שום ישנוניים- אני נרדמתי אתמול בארבע, לא הייתי באינטרנט, אבל ראיתי קינג היל- יצא לך לראות? ועכשיו שורפות לי העיניים..

למעלה