בוקר טוב ילדות
Y yulinka New member 6/6/02 #2 ../images/Emo42.gifבוקר אור ../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif מישהו זוכר אותי בכלל<?
א איפי טומבי New member 6/6/02 #7 בוקר מצוין אני זוכר! yes, distinctly I remember ?was it in the bleak December
מ משחק מקדים New member 8/6/02 #11 איך אפשר לשכוח? ומה גם שאני מוצא עקבות שלך גם בפורום "בינו לבינה"..שאליו אני נכנס בעיקר כתוצאה מעניין מסוים שיש לי באחת מממשתתפות הפורום ההוא. מה שלומך חתולה?
איך אפשר לשכוח? ומה גם שאני מוצא עקבות שלך גם בפורום "בינו לבינה"..שאליו אני נכנס בעיקר כתוצאה מעניין מסוים שיש לי באחת מממשתתפות הפורום ההוא. מה שלומך חתולה?
י ילדה גדולה 26 New member 6/6/02 #6 אני שמחה..... אין צורך להודות לי... זה היה העונג שלי... רק בא לי שמישהו יענג אותי...
1 1אישה יפה1 New member 6/6/02 #9 וממני צהריים טובים לכולם../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif כן כן סופ"ש הגיע, אחרי שבוע עמוס במיוחד.... מקווה שלכולכם יש תוכניות מעניינות, אז למי שיש תוכניות פרועות, נא לדעת אני פנויה שיהיה לך המשך יום משגע אישה יפה.
וממני צהריים טובים לכולם../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif כן כן סופ"ש הגיע, אחרי שבוע עמוס במיוחד.... מקווה שלכולכם יש תוכניות מעניינות, אז למי שיש תוכניות פרועות, נא לדעת אני פנויה שיהיה לך המשך יום משגע אישה יפה.