בוקר טוב יום שני

בוקר טוב יום שני

מצטערת על הנוכחות הדלה שלי מיום שישי אני עם וירוס מגעיל של שילשולים הקאות וחום אתמול הייתי באשפוז יום בקופה וקיבלתי עירוי + תרופות היום מסתמן כיותר טוב לא היקאתי ושילשלתי פעם אחת (מצטערת על התיאור) מאחר ואני לא אוכלת ולא שותה - אני מרגישה מאוד סמרטוטית אני מקווה שהיום ימשיך ככה שיהיה לכולנו יום מקסים

דינהלה1

New member
../images/Emo140.gifמאחלת לך שתרגישי טוב במהרה

אפרופו בנושאי בריאות...חטפתי כוויה ביד במהלך החג מתבנית של הטוסטר אובן. בהתחלה לא יחסתי לכך חשיבות הרי כל הזמן אני חוטפת פה ושם..אבל הפעם זה היה שונה. אחרי יומים קיבלתי אינפקציה והזרוע התנפחה..
במהלך החג רצתי למרפאת חירום. מייד קיבלתי אנטיביוטיקה, חבשו לי את היד. קיבלתי חיסון אנטי טטנוס מסוג חדש שבעקבותיו כאבה לי הזרוע 3 ימים אפילו יותר מהכוויה! לא יכולתי להזיז את היד
מזל שהחצי היה בבית וטיפל בילדים. בנוסף הרופא הפחיד אותי פחד והורה לי לקבוע תור לרופא כירורג ואמר לי שאתפלל שזה לא יורע... אחרי החג פניתי לרופא המשפחה שהרגיע אותי...אוקצור עכשיו אני מסתובבת עם יד חבושה כבר שבוע ועושה את כל עבודות הבית והטיפול בילדים עם יד אחת. עכשיו נראה ליש קיבלתי פוביה מהטוסטר אובן בכל פעם שאני צריכה להשתמש בו עוברת בי חלחלה...ואז אני מדמיינת שהוא מסתכל עלי בחזרה וכאילו אומר לי: "הרי את לא יכולה להפסיק להשתמש בי
...טוב נראה לי קיבלתי כוויה במח לא רק ביד...

למעלה